05 Aralık 2011, Pazartesi 09:30:29

İLK UÇUŞUNU YAPTI (VİDEO HABER)

THY'nin 2010 senesinde verdiği 20 uçaklık 737-800 ve 737-900ER siparişlerinden ikincisi ilk uçuşunu yaptı...
  • Ab kan aglıyor avrupada kazanan tek bir sirket varsa o da ryanair dir..uc bes kurusluk kazanclardan bahsetmiyoruz tabii burda..
  • DÜNYADA AIRLINER UÇAKLARLA TARİFELİ HAVAYOLU İŞLETMECİLİĞİ YAPMAK, ARTIK ÖZELLİKLE YAKIT, BAKIM VE PERSONEL GİDERLERİNİN MAX DÜZEYE ÇIKMASINDAN DOLAYI KARLI BİR İŞ OLMAKTAN ÇIKMIŞTIR. BU NEDENLE UYANIK UÇAK ÜRETİCİSİ ABD VE AB ÜLKELERİ, BU İŞİ BİZİM GİBİ GELİŞMEKTE OLAN ÜLKELERİN SIRTINA BİNDİRMEYE ÇALIŞIYOR. AYNI 30-40 SENE ÖNCE TEKSTİLDE OLDUĞU GİBİ. UNUTMAYALIM BİZ BU İŞİ UCU UCUNA YAPARKEN, HATTA ZARAR EDERKEN, BAKIM, SİGORTA, YABANCI PİLOT ÇALIŞTIRMA VS GİDERLERDEN DOLAYI, ONLAR YİNE HER ZAMAN BİZDEN DAHA ÇOK KAZANIYORLAR. AB VE ABD ŞU ANDA TAMAMEN UZAY TEKNOLOJİSİNE FIX OLDULAR. BİZLERE DE, SIRTIMIZI SIVAZLAYARAK, HAVACILIĞIN İŞLETMECİLİK TARAFINI YÜKLÜYORLAR. UÇ THY UÇ, AB VE ABD DAHA ÇOK KAZANSIN. Ümit ÇENDEK.
  • evet yine rant a devam thy...hayaldi hayal olarak kalacak...10 yıl haaa...güldürmeyin yaaaa
  • Aylardir uzun menzilli 737 900 ucaklarinin ha bu ay,ha gelecek ay gelecek diye soyleniyor ne zaman geliyorlar acaba?
  • thy 10 yıl sonra görüceksınız;10 numara bır havayolu olma yolunda hızla ilerleyecek,artık bilbordlarda sadece THY reklamları görüceksınız.
Milli havayolumuz Türk Hava Yolları'nın geçtiğimiz yıl Boeing'e verdiği 20 uçaklık 737-800 ve 737-900ER tipi uçaklarından TC-JHL ilk uçuşunu yaptı. Uçağın iki hafta sonra İstanbul'da olması bekleniyor.

2015 yılına kadar siparişlerinin tamamını teslim alması beklenen THY'nin ikinci uçağının tipi 737-800. 

"Sky Interior" kabin tasarımına sahip Boeing 737-800'ün iki hafta sonra İstanbul'a gelerek THY filosuna katılması bekleniyor. Bu uçakla birlikte THY'nin filosundaki uçak sayısı 178 olacak.

İşte o uçak:

İLK UÇUŞUNU YAPTI (VİDEO HABER)

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 12 yıl önce
Ab kan aglıyor avrupada kazanan tek bir sirket varsa o da ryanair dir..uc bes kurusluk kazanclardan bahsetmiyoruz tabii burda..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
DÜNYADA AIRLINER UÇAKLARLA TARİFELİ HAVAYOLU İŞLETMECİLİĞİ YAPMAK, ARTIK ÖZELLİKLE YAKIT, BAKIM VE PERSONEL GİDERLERİNİN MAX DÜZEYE ÇIKMASINDAN DOLAYI KARLI BİR İŞ OLMAKTAN ÇIKMIŞTIR. BU NEDENLE UYANIK UÇAK ÜRETİCİSİ ABD VE AB ÜLKELERİ, BU İŞİ BİZİM GİBİ GELİŞMEKTE OLAN ÜLKELERİN SIRTINA BİNDİRMEYE ÇALIŞIYOR. AYNI 30-40 SENE ÖNCE TEKSTİLDE OLDUĞU GİBİ. UNUTMAYALIM BİZ BU İŞİ UCU UCUNA YAPARKEN, HATTA ZARAR EDERKEN, BAKIM, SİGORTA, YABANCI PİLOT ÇALIŞTIRMA VS GİDERLERDEN DOLAYI, ONLAR YİNE HER ZAMAN BİZDEN DAHA ÇOK KAZANIYORLAR. AB VE ABD ŞU ANDA TAMAMEN UZAY TEKNOLOJİSİNE FIX OLDULAR. BİZLERE DE, SIRTIMIZI SIVAZLAYARAK, HAVACILIĞIN İŞLETMECİLİK TARAFINI YÜKLÜYORLAR. UÇ THY UÇ, AB VE ABD DAHA ÇOK KAZANSIN. Ümit ÇENDEK.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
evet yine rant a devam thy...hayaldi hayal olarak kalacak...10 yıl haaa...güldürmeyin yaaaa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Aylardir uzun menzilli 737 900 ucaklarinin ha bu ay,ha gelecek ay gelecek diye soyleniyor ne zaman geliyorlar acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
thy 10 yıl sonra görüceksınız;10 numara bır havayolu olma yolunda hızla ilerleyecek,artık bilbordlarda sadece THY reklamları görüceksınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000