18 Nisan 2009, Cumartesi 08:30:18

İlk işi annesine koşmak olmuş!

Hollanda’da düşen THY uçağından yaralı olarak kurtulan İzmirli işadamı, “25 Şubat’ta tekrar doğdum. Bugün yaşıyorsak, bu pilotların sayesinde” dedi.
  • NE KİMSE YENİDEN DOĞSUN, NE KİMSE ARTIK ARAMIZDA DEĞİL DİYELİM , NEDE KAHRAMANLAR ÜRETELİM ARTIK. SADECE İŞİMİZİ YAPALIM!! BU KONULARDA SHGM'YE ARTIK DAHA ÇOK SORUMLULUK DÜŞMEKTE, PROFESYONEL ELEMAN ÇALIŞTIRMA, KALİTEDE ISRAR, GÜVENLİK, UÇUŞ EMNİYET, SEKTÖRDE ÇALIŞANLARIN HAL'DE, SANAYİ ÇARŞISINDA ÇALIŞANLARDAN FARKLI TUTULMASINDAKİ HASTA RUH'A DİKKAT EDİLMESİ GİBİ BİRÇOK KONUDA YAPTIRIM UYGULANMALIDIR.
  • İLLAKİ OLAYI DRAMA DURUMUNA GETİRMEK ZORUNDA HİSSEDERİZ MİLLET OLARAK. BİZİM HASTALIĞIMIZDIR BU İLLET!!UÇAK KAZALARI ZATEN HEP TEKNİK-PLOTAJ VS, GENELLİKLEDE PİLOT HATALARIDIR UÇAKLARI DÜŞÜREN.VE APARTTA BEKLERİZ UÇAĞI DÜŞÜRENLERİ KAHRAMAN İLAN ETMEK İÇİN..FAKAT İNANIN ÇOK KOMİK DURUMA DÜŞERİZ HEP!!YOK O DAHA ÖNCE ÖYLE KAHRAMANLIKLAR YAPMIŞTIRKİ, O VATANI BİRKAÇKERE KURTARMIŞTIRKİ VS VS BUNE SAÇMA ANLAYIŞTIR?? SADECE İŞİNİ YAPAN İNSANLARA İHTİYAÇ VAR SEKTÖRDE KAHRAMANLARA ARTIK İHTİYAÇTA YOK GEREKTE. BU OLAYLARDAN DERS ALMAK YERİNE HEMEN ROMAN YAZILIR TEDBİR YERİNE SAKIZ OLUR AĞIZLARDA ÇİĞNENİR FÜTURSUZCA.KİMSE YAPTIĞI MESLEĞİ BABASININ HAYRINA YAPMIYOR. HERKES YAPTIĞI MESLEĞİNİN SORUMLULUĞUNU TAŞISIN VE SADECE İŞİNİ YAPSIN KURALLARIYLA...
  • Bu kaza pilotaj kaynaklıdır. yaşıyorsak pilotların sayesinde ne demek ya sanki düşmediler indirdiler
  • aslında kaza raporuna biraz bakarsak bu kaza yaşanmışsa rahmetl ipilotların sayesinde... crm,crm,crm....
  • Allah rahmet eyleyin

Geçen şubat ayında Hollanda’nın Amsterdam Şehri’nde düşen THY’nın Tekirdağ uçağından yaralı olarak kurtulan İzmirli işadamı, iki çocuk babası Murat Göçmüş (49), ayağa kalkınca ilk işi uçağa binip annesinin elini öpmek oldu. Tekstilci Murat Göçmüş, bir gün önce Amsterdam’a gitmek için aldığı bileti, arkadaşının ısrarı üzerine ertelediğini, bir gün sonra düşen uçağa bindiğini söyledi. 25 yıldır bu ülkede yaşayan işadamı Göçmüş, kazayı vücudunda kırıklarla  atlattı.

Annem görmek istedi

Uzun süre hastanede tedavi gören Göçmüş, ayağa kalkar kalkmaz soluğu İzmir’de oturan annesi Fatma Göçmüş ve ablası Mürvet Göçmüş’ün yanında aldı. Murat Göçmüş, “Annem benim iyi olduğumu kendi gözleriyle görmek istedi. Ben de onu kırmayıp, uçağa bindim. Annemin ve ablamın dualarıyla yaşıyorum” dedi. Kaza anını bir daha hatırlamak istemediğini belirten Murat Göçmüş, “Bu kadar insan hayatta kaldıysa, THY pilotları sayesinde ve onların tecrübesiyle kalmıştır” diye konuştu.

Evlat özlemi

Oğlunun yaşadığını gözleriyle gören ve gözyaşı döken anne Fatma Göçmüş, “Kazayı duyunca gözyaşlarım hiç durmadı. Dimdik ayakta görünce çok sevindim. Allah onu bizlere bağışladı” dedi. Murat Göçmüş, annesinin yanaklarını öpüp onu teselli etti.

Çığlıklar kulaklarımda

Uçağın orta kısmında yolculuk yaptığını, piste az bir mesafe kala birden terbülansa girmiş gibi uçağın yalpalamaya başladığını söyleyen Göçmüş, “Pilot uçağı tekrar kaldırmak istedi. Ama uçak olduğu yere çakıldı. Allahtan çamurlu zemine düştü. Uçak paramparçaydı. Patlama ve yanma tehlikesi nedeniyle, ilk etapta yarım saat kimse yardıma gelmedi. Kendi çabalarımla dışarı çıktım. Yardım isteyen yolcuların çığlıkları hâlâ kulağımda. Pilotların öldüğünü gördüm” diye konuştu.

İlk işi annesine koşmak olmuş!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 15 yıl önce
NE KİMSE YENİDEN DOĞSUN, NE KİMSE ARTIK ARAMIZDA DEĞİL DİYELİM , NEDE KAHRAMANLAR ÜRETELİM ARTIK. SADECE İŞİMİZİ YAPALIM!! BU KONULARDA SHGM'YE ARTIK DAHA ÇOK SORUMLULUK DÜŞMEKTE, PROFESYONEL ELEMAN ÇALIŞTIRMA, KALİTEDE ISRAR, GÜVENLİK, UÇUŞ EMNİYET, SEKTÖRDE ÇALIŞANLARIN HAL'DE, SANAYİ ÇARŞISINDA ÇALIŞANLARDAN FARKLI TUTULMASINDAKİ HASTA RUH'A DİKKAT EDİLMESİ GİBİ BİRÇOK KONUDA YAPTIRIM UYGULANMALIDIR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
İLLAKİ OLAYI DRAMA DURUMUNA GETİRMEK ZORUNDA HİSSEDERİZ MİLLET OLARAK. BİZİM HASTALIĞIMIZDIR BU İLLET!!UÇAK KAZALARI ZATEN HEP TEKNİK-PLOTAJ VS, GENELLİKLEDE PİLOT HATALARIDIR UÇAKLARI DÜŞÜREN.VE APARTTA BEKLERİZ UÇAĞI DÜŞÜRENLERİ KAHRAMAN İLAN ETMEK İÇİN..FAKAT İNANIN ÇOK KOMİK DURUMA DÜŞERİZ HEP!!YOK O DAHA ÖNCE ÖYLE KAHRAMANLIKLAR YAPMIŞTIRKİ, O VATANI BİRKAÇKERE KURTARMIŞTIRKİ VS VS BUNE SAÇMA ANLAYIŞTIR?? SADECE İŞİNİ YAPAN İNSANLARA İHTİYAÇ VAR SEKTÖRDE KAHRAMANLARA ARTIK İHTİYAÇTA YOK GEREKTE. BU OLAYLARDAN DERS ALMAK YERİNE HEMEN ROMAN YAZILIR TEDBİR YERİNE SAKIZ OLUR AĞIZLARDA ÇİĞNENİR FÜTURSUZCA.KİMSE YAPTIĞI MESLEĞİ BABASININ HAYRINA YAPMIYOR. HERKES YAPTIĞI MESLEĞİNİN SORUMLULUĞUNU TAŞISIN VE SADECE İŞİNİ YAPSIN KURALLARIYLA...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu kaza pilotaj kaynaklıdır. yaşıyorsak pilotların sayesinde ne demek ya sanki düşmediler indirdiler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
aslında kaza raporuna biraz bakarsak bu kaza yaşanmışsa rahmetl ipilotların sayesinde... crm,crm,crm....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Allah rahmet eyleyin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000