16 Ağustos 2018, Perşembe 09:35:37

IATA'dan THY'ye övgü

Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliğinden (IATA), Türk Hava Yolları'nın (THY), Türkiye'ye karşı girişilen ekonomik saldırı sonrası yaşanan olumsuzlukları telafi etmede öncü rol oynayacağı bildirildi.
  • Yok hepimiz 1.000 liraya çalışalım sizde rahat edin. Dünya'da hala hak ettiği maaşı alamadığı için başkasının maaşınızda düşürülmesini isteyen insanlar kaldı mı yahu?
  • tegeseye alım olacak mı
  • tegese ye alım var mı ?
  • Kabin memuru maaslari 2900 tl yapilmalidir ve kabin amiri km’lere her brifing’de FLIGHT SAFETY ve FIRST AID konusunda sorular sormalidir. Avrupa’da her havayolu sirketinde boyle sorular soruluyor bilemeyenin ucusu aliniyor. Neden THY’de sorulmuyor? Kabin memurlari flight safety ve first aid bilmiyor!
  • Önemli ve küresel bir "süper-bağlayıcı havayolu" ne demek? Bunu aciklayabilecek bir babayigit var mi? Kitalararasi ucuslarini bir görseniz. Dünyada ne kadar 2. 3. sinif yolcu var ise hepsi burada. Istanbul aktarmali ucuz fiyatlar ile ucaklarin icine eden milyonlarca yolcuyu tasiyan süper baglayici havayolu firmasi. Hele bir de yer hizmetleri ve kabin personellerini dinlesinler. yasanilan rezillikleri bir anlatsinlar da Funda Hanim her hafta rakam aciklayacagina kalitede dip yapmak üzere olan THY yi belki kurtarabilir.
  • Hizmet kalitesi yerle bir ama.

Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliğinden (IATA), Türk Hava Yolları'nın (THY), Türkiye'ye karşı girişilen ekonomik saldırı sonrası yaşanan olumsuzlukları telafi etmede öncü rol oynayacağı bildirildi.

Merkezi Kanada'nın Montreal kentinde bulunan IATA, Türkiye'ye yönelik spekülatif atağın, havayolu taşımacılığı üzerindeki etkilerine dair bir rapor yayımladı.

Türkiye'de yaşanan gelişmelerin, hava yolcu pazarındaki dalgalı bir döneme denk geldiği belirtilen raporda, yaşananların küresel düzeyde havacılık sektörüne olan riskinin göreceli olarak düşük olduğuna işaret edilerek, "Ancak son gelişmeler, gelişmekte olan dünyadaki herhangi bir şokun, küresel havacılık üzerinde geçmiştekinden çok daha büyük bir etkiye sahip olacağını hatırlatmaktadır.'' uyarısında bulunuldu.

IATA'nın raporunda, THY'nin önemli ve küresel bir "süper-bağlayıcı havayolu" olduğu belirtilirken, "THY aynı zamanda potansiyel olumsuz iç gelişmeleri telafi etmeye yardımcı olacak bir yük taşıyıcısıdır. Bu aşamada, yaşanan ekonomik gelişmelerin dolaylı etkileri hakkında spekülasyon yapmak için çok erken." denildi.

Raporda, Türkiye'de yaşanan ekonomik olumsuzlukların, bölge ile birlikte diğer hassas ekonomileri ve dolayısıyla küresel hava taşımacılığını da olumsuz etkileyeceği vurgusu yapılarak, "Geçtiğimiz on yıl boyunca güçlü bir büyüme gösteren Türkiye, hala dünyadaki en büyük 16'ncı yolcu pazarıdır." ifadesi kullanıldı.?

IATA'dan THY'ye övgü

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

AliTeknik ~ 6 yıl önce
Yok hepimiz 1.000 liraya çalışalım sizde rahat edin. Dünya'da hala hak ettiği maaşı alamadığı için başkasının maaşınızda düşürülmesini isteyen insanlar kaldı mı yahu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tegese ~ 6 yıl önce
tegeseye alım olacak mı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tgs ~ 6 yıl önce
tegese ye alım var mı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk ~ 6 yıl önce
Kabin memuru maaslari 2900 tl yapilmalidir ve kabin amiri km’lere her brifing’de FLIGHT SAFETY ve FIRST AID konusunda sorular sormalidir. Avrupa’da her havayolu sirketinde boyle sorular soruluyor bilemeyenin ucusu aliniyor. Neden THY’de sorulmuyor? Kabin memurlari flight safety ve first aid bilmiyor!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Occ ~ 6 yıl önce
kabin cok egitimlidir ve boyle sorular ara ara kaptanlar ve amirler tarafindan sorulur. Cokta guzel cevap verdiklerini denetimlerde biliriz. Maaşlari bizce az. Daha da artmalidir. Kolaysa sen risk al uçta gorelim
Occ’ye ~ 6 yıl önce
Hayir. Km’lere ucus oncesi hic soru sorulmuyor gorev yerleri on galley arka galley belirlenip ucuyorlar.
Pilot ~ 6 yıl önce
Occ yalanini yiyim, kac senedir pilotum 1 kede bile km’lere soru soruldugunu gormedim ne amirden ne kaptanlardan.
Occ’ye ~ 6 yıl önce
Kabinin acil durum ve ucus guvenligi bilgisi sifir
cavcav ~ 6 yıl önce
Önemli ve küresel bir "süper-bağlayıcı havayolu" ne demek? Bunu aciklayabilecek bir babayigit var mi? Kitalararasi ucuslarini bir görseniz. Dünyada ne kadar 2. 3. sinif yolcu var ise hepsi burada. Istanbul aktarmali ucuz fiyatlar ile ucaklarin icine eden milyonlarca yolcuyu tasiyan süper baglayici havayolu firmasi. Hele bir de yer hizmetleri ve kabin personellerini dinlesinler. yasanilan rezillikleri bir anlatsinlar da Funda Hanim her hafta rakam aciklayacagina kalitede dip yapmak üzere olan THY yi belki kurtarabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Torpil airlines ~ 6 yıl önce
Hizmet kalitesi yerle bir ama.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000