14 Mayıs 2014, Çarşamba 10:51:39

HAVAŞ 5 ŞİRKET DAHA EKLEDİ

Köklü yer hizmetleri şirketi Havaş, Avrupa’daki iştiraki Havaş Europe’un müşteri portföyüne Almanya’nın Münih Havalimanı’nda Türk Hava Yolları ve Air Europa’yı, Hamburg Havalimanı’nda, Alitalia ve Brussels Airlines’ı, Letonya’nın Riga Havalimanı’nda ise UTAir Ukraine’i ekledi.
  • 'dekini alın oradan verin başka büyük bir göreve,bak havaş nasıl uçar. Sonra iş beğenme derdinizde kalmaz,işiniz olmaz zaten. Uzmandır. Yıllardır yaptığı o. Demedi demeyin.
  • Arkadaşlar bence abartıyorsunuz insanlık dışı diye bir çalıştırma yok.kış sezonunda ekstra ht yaparken neden bu tip yorumlarda bulunmuyordunuz. fazla saat çalışan mesai parasını alır. lütfen nankörlük etmeyin bence işinize gelmiyorsa bırakın çalışmayın zorlayanmı var sizi dedikodu yapıyorsunuz.rahatsızlığı olan amirine gider şikayetini bildirir.ekmek yediğiniz şirketi bukadar aşağılamayın gaza gelmeyin kendinize yakışanı yapın bence.
  • tabiki yurt dışında yerli firmalarımızdan hizmet almak çok onurlu bir davranış. Ama havaşın atatürk hl ile kozyatağı servisinin gitmesi çok kişiyi etkiledi. bunuda yaptıkları yanlış uygulama olarak söylemek isterim. " ihaleye katılmamak , ne demek" size birşey olmaz ama o hattı kullanan bizler çok anlamsız bir uygulama ile karşı karşıya kaldık.. Mevcut firma ahl-taksim , taksim- kadiköy gibi mantığa ters gelen uygulama içinde . gecenin bir saatinde anadolu yakasında oturanlar ne halt yiyecek ona kimse bakmadı ve taksicilere gün doğdu tabii.
  • Bunlar çok güzel ve gurur verici işler ama AYT Havaşa da bir baksanız. Bu sene iyice kötüye gidiyor. Ne yaptınız oralarda ?
  • Avrupa yakasina(taksim)gittigim halde, genelde sabiha gokcen havalimanini secerim. "Havas" ile ulasimi cok rahat sagladigim icin AHL olacak diye kaygim olmuyor hic bir zaman "havas" sayesinde...
  • bu yıl havaşa alım varmı
  • Nurzat Erkal = adam gibi adam, adamın dibi
  • Şirketindeki yolcu hizmetleri memurunu her türü işi yaptıran 1160.-TL ye en kötü insanlık dışı vardiyarla çalıştırıp lise mezunlarına yetki ve makam vererek eleman fişleme sonucu altından kıymetli kadrosuna eleman alan adam kayırmanın olduğu şirkettir.

Havaş, Avrupa’da yer hizmeti verdiği iştiraki Havaş Europe ile Almanya’nın Münih Havalimanı’nda Türk Hava Yolları ve Air Europa ile Hamburg Havalimanı’nda, Alitalia ve Brussels Airlines ile Letonya’nın Riga Havalimanı’nda da UTAir Ukraine ile el sıkıştı. Bu çerçevede Münih’te Air Europa’ya bilet satış hizmeti başladı. Türk Hava Yolları’nın yolcu ve harekât hizmetleri de bu havalimanında Havaş Europe tarafından verilecek. Şirket Hamburg’ta ise ay sonuna kadar Alitalia ve Brussels Airlines’a hizmet vermeye başlayacak. Letonya’nın başkenti Riga’da da UTAir Ukraine Havaş Europe’u tercih etti.  

Havaş Genel Müdürü Nurzat Erkal, “Havaş ile yurtiçi operasyonumuzu genişletirken, iştirakimiz Havaş Europe ile de büyük bir büyüme ivmesi yakalıyoruz. Havaş’ın müşteri memnuniyeti esasına dayanan uluslararası standartlardaki hizmetiyle, yurtdışında faaliyet gösterdiğimiz Almanya ve Letonya’da portföyümüzü genişletmeye devam ediyoruz. Havayollarıyla gerçekleştirdiğimiz yeni anlaşmalarla Havaş Europe olarak Almanya ve Riga’da hizmet verdiğimiz uçuş sayısını yüzde 14 artırmayı hedefliyoruz” dedi.

Havaş’ın uluslararası pazarda büyüme ve küresel marka olma stratejisiyle Kuzey Avrupa’da kurduğu Havaş Europe, bugün Letonya’da Riga Havalimanı’nda ve Almanya’da Frankfurt, Münih, Berlin Tegel, Hamburg, Stuttgart ve Duesseldorf Havalimanları’nda faaliyet gösteriyor. Havaş Europe 2013’te yaklaşık 50 bin uçak seferine hizmet sundu.
 

HAVAŞ 5 ŞİRKET DAHA EKLEDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

ADB ~ 10 yıl önce
'dekini alın oradan verin başka büyük bir göreve,bak havaş nasıl uçar. Sonra iş beğenme derdinizde kalmaz,işiniz olmaz zaten. Uzmandır. Yıllardır yaptığı o. Demedi demeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HVS ~ 10 yıl önce
Arkadaşlar bence abartıyorsunuz insanlık dışı diye bir çalıştırma yok.kış sezonunda ekstra ht yaparken neden bu tip yorumlarda bulunmuyordunuz. fazla saat çalışan mesai parasını alır. lütfen nankörlük etmeyin bence işinize gelmiyorsa bırakın çalışmayın zorlayanmı var sizi dedikodu yapıyorsunuz.rahatsızlığı olan amirine gider şikayetini bildirir.ekmek yediğiniz şirketi bukadar aşağılamayın gaza gelmeyin kendinize yakışanı yapın bence.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eski havaşçı ~ 10 yıl önce
Ben alamadım fazla mesai paramı banka hesabımı veriyim siz yatırın olmaz mı?
tabiki ~ 10 yıl önce
tabiki yurt dışında yerli firmalarımızdan hizmet almak çok onurlu bir davranış. Ama havaşın atatürk hl ile kozyatağı servisinin gitmesi çok kişiyi etkiledi. bunuda yaptıkları yanlış uygulama olarak söylemek isterim. " ihaleye katılmamak , ne demek" size birşey olmaz ama o hattı kullanan bizler çok anlamsız bir uygulama ile karşı karşıya kaldık.. Mevcut firma ahl-taksim , taksim- kadiköy gibi mantığa ters gelen uygulama içinde . gecenin bir saatinde anadolu yakasında oturanlar ne halt yiyecek ona kimse bakmadı ve taksicilere gün doğdu tabii.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güzel ama ~ 10 yıl önce
Bunlar çok güzel ve gurur verici işler ama AYT Havaşa da bir baksanız. Bu sene iyice kötüye gidiyor. Ne yaptınız oralarda ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Avrupa yakasina(taksim)gittigim halde, genelde sabiha gokcen havalimanini secerim. "Havas" ile ulasimi cok rahat sagladigim icin AHL olacak diye kaygim olmuyor hic bir zaman "havas" sayesinde...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 10 yıl önce
havaş ile havataş ı karıştırmış olmayasınız !
havaş ~ 10 yıl önce
bu yıl havaşa alım varmı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havacı ~ 10 yıl önce
Nurzat Erkal = adam gibi adam, adamın dibi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havaş ~ 10 yıl önce
Şirketindeki yolcu hizmetleri memurunu her türü işi yaptıran 1160.-TL ye en kötü insanlık dışı vardiyarla çalıştırıp lise mezunlarına yetki ve makam vererek eleman fişleme sonucu altından kıymetli kadrosuna eleman alan adam kayırmanın olduğu şirkettir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000