16 Ekim 2008, Perşembe 11:50:22

Hava-İş'ten ses çıkmıyor

Türk Hava Yolları, Çağrı Merkezi’ni taşeronlaştıracağını açıklamış ve Çağrı Merkezi çalışanları gerek iş yavaşlatarak gerekse yaptıkları protesto yürüyüşleriyle taşeronlaştırmaya karşı çıkmışlardı.
  • unutmadan bu arada solcu sağcı lık oldu be arkadaşlar.artık bırakın bunu İcnizden Cıkmış en büyük devrimciyi.en haso milliyetciyi.Hep halkını düşünen onun icin ömrünü veren adamı M.K.ATATÜRK ü artık Konusun.Bütün dünya onu ve yaptıklarını över iken,hatta bazıları onun devrimleri ile özgürlüğünü kazanmış ve onun fikirleri ile milli benliğine kavuşmuken.Sevgili halkım başka liderler peşinde ...YAZIK ki hala SAĞ mı SOl mu konusuyoruz.gencecik Mehmetlerimiz BİR BİR bu VATAN icin ÖLÜRKEN.
  • 25 seneye yakın bu camianın icerisinde biri olarak ilgi sendikanın ilgisiz başkanıyla zaman zaman tesviki mesai de bulunarak yalnışlarını Özellikle Havaş grevlerinde Söyledim.ama arkadaş hala devlet ve Özel şirketler le olan cıkar ilişkisini sürdürmeye devam ediyor.Şahsın kendisi bi zamanlar terörist örgütün yandaşları ile birlikte Türkiye yi AİHM ye ve AP ye şikayet eden kişidir.Sarı sarı liralar sendikayı coktan sarı etti boşuna bu zatı konu edip muhattabı gibi görmeyin.
  • Devrimci, sanatçı ve hayalindeki kişi bir türlü olamayan Nurten, devrimin ve devrimcinin ne kadar ömrü kalmış gör gör de devrime karşı bir devrim yarat. Gerçek devrim senin devrimindir. Ama unutmaki devrimci solcu kadınlar çirkindir. Sen de burada kaldığın sürece bir türlü güzellik yarışmasını kaybetmiş olacaksın. Yarışmayı kazanmak için Berliskoninin partisine katıl.
  • Hava iş demek çıkar demek. Kimin çıkarı sendika yöneticilerinin çıkarı. Solcular çirkin olur. Yöenetim öncesi süreçte çok mantıklı ve inandırıcıdırlar. Yönetimi ele geçirince kapitalist olurlar. Halk kitlelerini unuturlar. İktidara gelinceye kadar halkçı bir felsefe yaparlar. Sonra da hanımlarını bırakır, kendi hanımlarından daha genç ve güzel kızlarar yönelirler.Böylece işçi sınıfı mücADELESİ DE SONA ERMİŞ OLUR. Devrim de bitmiş olur.
  • arkadaşlar .sendika yani hava-iş bakırköyde yerinde duruyor.ama içinde yönetici yok.olsa idi sizleri unutmazdı.şimdi onlar kendi geleceklerini düşünüyorlar.geçmişde koltuklarında kalabilmek için kaç bin emekçiyi sattı.en son örnek:2006 başı EUROSERVE İŞCİLERİ.. allah yardımcınız olsun....
  • HAVA İŞ E GÜVENDİK AMA YOLA ÇIKMADAN BİZİ UNUTTU
  • Şu ana kadar okuduğum bütün yorumlar içinde en doğrusu seninkiolduğu için tebrikler.Sen seçim zamanı seç ondan sonra eleştir.Yok böyle birşey.Madem beğenmiyorsun niye adamı 20 senedir o koltukta oturtuyorsun.Acaba kabahat AYÇİN demi yoksa onu 20 senedir orada oturtan bizlerde mi.Ondan sonrada DOĞABEL ve yandaşları gibi AĞA PAŞA edebiyatı yapanlardamı.Seçme kardeşim seçim zamanı indir.Ya seçim zamanı konuş konuşamıyorsan ondan sonrada sus.İddia ediyorum ki önümüzdeki seçimlerde yine ATİLAY AĞA yı seçecekler ve yine eleştirmeye devam edecekler.Tıpkı türk toplumu gibi.Kardeşim ben oy vermedim sen vermedin peki bu adamları kim oraya getirdi diye sormazlarmı adama.
  • kalemine ve yüreğine sağlık arkadaş..bu sendika ağaları kendi atadığı temsilcileri ve kendilerini seçen deleğeleri oraya getiremez..eyleme gelmeyen temsilcileri görevden alamaz.çünkü yerine atayacak adam bulamazlar.bu ağalar bu kadar çaresiz. .ama atilay ağa ve adamları kendilerini eleştiren temsilciyi görevden alır.ve döner işverene bunu işten atın yada emekli edin der.bu durumun canlı örneği ve belğesi var.işte başımızdaki sendikacılarımız. sayğılar....
  • merhaba arkadaşlar şu anda bütün yorumları okudum özelliklede bir yorum dikkatimi cekti arkadaşım call center ve tüm THY calışanlarını sucluyor ama bayram günü yapılan eyleme kaç tane sendika temsilcisi veya onu delegeligini yapan delege bu eyleme katılmış acaba bu soruyu sendika yönetimine sormuşmu? şunuda iyi bilmesi gerekirki oraya gelecek calışanları sendika yönetimi ve temsilcileri örgütler bu emekci arkaş ilk önce sendika yönetimine şunu sorması tavsiye ederim neden sendika yönetimi olarak temsilcileri ve delegeleri oraya getirememiş
  • değerli arkadaşlar:candan beyle,temel bey :başbakanlıktan emirle atilay ayçini ADEME havale etmiş doğru mu?,bu konuda bilğiniz var mı? sayğılarımla....

Hava-İş Genel Başkanı Atilay Ayçin ise yaşanan gelişmeler karşısında, Türk Hava Yolları Çağrı Merkezi binasının önünde çalışanlara hitaben yaptığı konuşmada Ramazan Bayramı sonrasında ciddi adımlar atacaklarını belirtmişti.

1 Ekim’de Airport TV Ana Haber Bülteni’ne konuk olan Ayçin, Airport TV Haber Müdürü Murat Herdem’in sorularını yanıtlayarak, Ramazan Bayramı sonrasında olaylara daha farklı yaklaşacaklarını belirterek, Türk Hava Yolları’na meydan okumuştu.

”Elimizde THY yönetimi ile ilgili önemli belgeler var” diyen Ayçin, Murat Herdem’in “Peki, bu bahsettiğiniz belgeler nedir?” sorusuna ise “THY, çalışanların izninden çalıyor. Pilotları fazla çalıştırıyorlar” demişti.

Sendika üyesi çalışanlar, Atilay Ayçin’in, konuşmalarıyla göz boyadığını, bayram üzerinden 15 gün geçmesine rağmen hala sağlam bir adım atılmadığını belirtiyor.

Öte yandan Aydın Ayaydın’ın dün Vatan Gazetesi’ndeki köşe yazısında Türk Hava Yolları’nın taşeronlaştırılmasına destek vermesine tepki gösteren Hava-İş Sendikası, Ayaydın’a hitaben bir açıklama yayınladı.

Ancak, kayda değer bir çalışmanın olmadığını belirten Hava-İş üyeleri, ne zaman harekete geçileceğini merak ediyor.

Hava-İş'ten ses çıkmıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

Hv.Ord.Prof.doc.dr ~ 16 yıl önce
unutmadan bu arada solcu sağcı lık oldu be arkadaşlar.artık bırakın bunu İcnizden Cıkmış en büyük devrimciyi.en haso milliyetciyi.Hep halkını düşünen onun icin ömrünü veren adamı M.K.ATATÜRK ü artık Konusun.Bütün dünya onu ve yaptıklarını över iken,hatta bazıları onun devrimleri ile özgürlüğünü kazanmış ve onun fikirleri ile milli benliğine kavuşmuken.Sevgili halkım başka liderler peşinde ...YAZIK ki hala SAĞ mı SOl mu konusuyoruz.gencecik Mehmetlerimiz BİR BİR bu VATAN icin ÖLÜRKEN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hv.Ord.Prof.Doc:dr ~ 16 yıl önce
25 seneye yakın bu camianın icerisinde biri olarak ilgi sendikanın ilgisiz başkanıyla zaman zaman tesviki mesai de bulunarak yalnışlarını Özellikle Havaş grevlerinde Söyledim.ama arkadaş hala devlet ve Özel şirketler le olan cıkar ilişkisini sürdürmeye devam ediyor.Şahsın kendisi bi zamanlar terörist örgütün yandaşları ile birlikte Türkiye yi AİHM ye ve AP ye şikayet eden kişidir.Sarı sarı liralar sendikayı coktan sarı etti boşuna bu zatı konu edip muhattabı gibi görmeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Seviyorum ~ 16 yıl önce
Devrimci, sanatçı ve hayalindeki kişi bir türlü olamayan Nurten, devrimin ve devrimcinin ne kadar ömrü kalmış gör gör de devrime karşı bir devrim yarat. Gerçek devrim senin devrimindir. Ama unutmaki devrimci solcu kadınlar çirkindir. Sen de burada kaldığın sürece bir türlü güzellik yarışmasını kaybetmiş olacaksın. Yarışmayı kazanmak için Berliskoninin partisine katıl.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MALİŞ ~ 16 yıl önce
Hava iş demek çıkar demek. Kimin çıkarı sendika yöneticilerinin çıkarı. Solcular çirkin olur. Yöenetim öncesi süreçte çok mantıklı ve inandırıcıdırlar. Yönetimi ele geçirince kapitalist olurlar. Halk kitlelerini unuturlar. İktidara gelinceye kadar halkçı bir felsefe yaparlar. Sonra da hanımlarını bırakır, kendi hanımlarından daha genç ve güzel kızlarar yönelirler.Böylece işçi sınıfı mücADELESİ DE SONA ERMİŞ OLUR. Devrim de bitmiş olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hülya ~ 16 yıl önce
arkadaşlar .sendika yani hava-iş bakırköyde yerinde duruyor.ama içinde yönetici yok.olsa idi sizleri unutmazdı.şimdi onlar kendi geleceklerini düşünüyorlar.geçmişde koltuklarında kalabilmek için kaç bin emekçiyi sattı.en son örnek:2006 başı EUROSERVE İŞCİLERİ.. allah yardımcınız olsun....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CALL CENTER ~ 16 yıl önce
HAVA İŞ E GÜVENDİK AMA YOLA ÇIKMADAN BİZİ UNUTTU

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SRDR ~ 16 yıl önce
Şu ana kadar okuduğum bütün yorumlar içinde en doğrusu seninkiolduğu için tebrikler.Sen seçim zamanı seç ondan sonra eleştir.Yok böyle birşey.Madem beğenmiyorsun niye adamı 20 senedir o koltukta oturtuyorsun.Acaba kabahat AYÇİN demi yoksa onu 20 senedir orada oturtan bizlerde mi.Ondan sonrada DOĞABEL ve yandaşları gibi AĞA PAŞA edebiyatı yapanlardamı.Seçme kardeşim seçim zamanı indir.Ya seçim zamanı konuş konuşamıyorsan ondan sonrada sus.İddia ediyorum ki önümüzdeki seçimlerde yine ATİLAY AĞA yı seçecekler ve yine eleştirmeye devam edecekler.Tıpkı türk toplumu gibi.Kardeşim ben oy vermedim sen vermedin peki bu adamları kim oraya getirdi diye sormazlarmı adama.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dağobel; ~ 16 yıl önce
kalemine ve yüreğine sağlık arkadaş..bu sendika ağaları kendi atadığı temsilcileri ve kendilerini seçen deleğeleri oraya getiremez..eyleme gelmeyen temsilcileri görevden alamaz.çünkü yerine atayacak adam bulamazlar.bu ağalar bu kadar çaresiz. .ama atilay ağa ve adamları kendilerini eleştiren temsilciyi görevden alır.ve döner işverene bunu işten atın yada emekli edin der.bu durumun canlı örneği ve belğesi var.işte başımızdaki sendikacılarımız. sayğılar....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
içinizden biri ~ 16 yıl önce
merhaba arkadaşlar şu anda bütün yorumları okudum özelliklede bir yorum dikkatimi cekti arkadaşım call center ve tüm THY calışanlarını sucluyor ama bayram günü yapılan eyleme kaç tane sendika temsilcisi veya onu delegeligini yapan delege bu eyleme katılmış acaba bu soruyu sendika yönetimine sormuşmu? şunuda iyi bilmesi gerekirki oraya gelecek calışanları sendika yönetimi ve temsilcileri örgütler bu emekci arkaş ilk önce sendika yönetimine şunu sorması tavsiye ederim neden sendika yönetimi olarak temsilcileri ve delegeleri oraya getirememiş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dağobel; ~ 16 yıl önce
değerli arkadaşlar:candan beyle,temel bey :başbakanlıktan emirle atilay ayçini ADEME havale etmiş doğru mu?,bu konuda bilğiniz var mı? sayğılarımla....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000