23 Haziran 2012, Cumartesi 11:50:28

HAVA-İŞ'TEN BASINA ÇAĞRI

Hava-İş sendikasının Atatürk Havalimanı'nda yaptığı eylem ve yaşanan son gelişmelerle ilgili bir basın toplantısı düzenleyecek.
  • Ah be hava-is her yaptigin eylemde yerin dibine giriyorsun sen kimsin basın toplantısı kim yaptigin toplantiya senin gibiler katilmis ne dedigimi anlamissindir sen anca halay cekersin cektirirsin lafimi iyice acayim dedim 29 mayis birligi basin toplantisi yapti yer yerinden oynadi butun tv ler gazeteler internet siteleri onlari verdi onlardan gordun basin toplantisi yapayim dedin eline yuzune bulastirdin her zaman ki gibi yeter artik hava-is istifa etmek icin daha ne bekliyorsun gorev sureni mi ?
  • THYDEN ATILANLAR BELKİ HUKU ÇERÇEVESİ İÇİNDE FAKAT BU İŞİN BİR DE VİCDAN ÇERÇEVESİ VAR. SENDİKA DENİLEN BİR KAÇ İŞE YARAMAZIN OYUNUNA GELEN ÇALIŞANLARIN SUÇUNUN OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM. AKSİNE THY YÖNETİMİNİN İŞTEN YETİŞMİŞ PERSONELİNİ ÇIKARACAĞINA SENDİKAİLE ÇÖZEBİLİRDİ. YIKMAK KOLAY YAPMAK ZORDUR. THY YÖNETİMİ PANİK YAPIP KOLAY OLANI SEÇTİ. VE HATIRI SAYILIR, GÜVENİLİR BİR ŞİRKETİ BECERİKSİZLİKLE MAHVETTİLER. 15 YILDIR UÇTUĞUM BU ŞİRKETLE BİR DAHA YOLCULUK YAPMAYACAĞIM. YAZIK BU KADAR İNSANA.
  • arkadasım yeterınce okuyoruz.hatta bız bu olayı bahadır altanın ısten atılması zamanında da yasadık.sorumuz su madem oyle eylemden once neden bu ınsanlara bu sekılde bılgı verılmedıde ucusa gıdenlerın yuzne tukuruldu.neden eylemden once ınternet sıtesınde eylemcı ıscıyı ıhbar edercesıne uyelerımız hasta olacak yarın ucusa gıdemeyecekler dıye carsaf carsaf yayın yapılıp resmen raporların eylem ıcın alındıklarını thy ye ıspıyonladılar.allahtan sendıka sıg dusunmuyor dımı.sendıka okadar ınce dusunuyorkı bır yandan mhalefete yaranmak ıcın eylemı ustlenırken bır yandan elını tasın altına koymadan ıscıye sahıplenmıyor.allah sızın gıbı dusunenlerden de hesap sorsun bızı ısımızden edenlrdende.yazıklar olsun sıze ıscının sırtından pırım yapıyorsunuz.cocukları savastırıp kahraman edalarıyla ortada dolasanlardan ne farkınız var?
  • Atilay ağa eğer biraz gururun varsa istifa edersin.Utanmadan hala ortalıklarda dolaşabiliyorsun.
  • arkadaslar biras mantikla konusun ya bunu size soylettiriyolar cunku sendika bole bisi derse isveren hakli cikicak ve istedigi hukuksal acigi da bulacak atilan insanlarin tazminatlarini vermemek icin bunu sendikaya soylettirmeye calisiyolar allahtan sendika sizin kadar sig dusunmuyor sevgili orgutunuzun hukukcularina danisin isterseniz :)
  • ne işe yararsınız ?
  • thy teknik aş 45 diyorlar ama 39 kişi. 45 kişi isimleri kimler bi bilelim ama 45 kişi var ortada isim yok
  • Sayın sendika yaptiginiz eylemi ustlenseydiniz evet bu benim eylemimdir deseydiniz isten atilanlarin arkasinda dursaydiniz o insanlara herkes kendi iradesiyle gitti demeseydiniz yonetime soz gecirebilseydiniz daha sayayim mi ? o insanlar da ne birlesirdi ne 29 mayis birligini kurarlardi o insanlar sizin yapamadiginizi yapti aslanlar gibi tum gercekleri soyledi hangi birisini aradin halini hatirini sordun hangisine yardim ettin o kadar calisanin sendikaya verdigi paralar nerde senede 10 milyon para kasaniza giriyor bu paralar nereye gidiyor aciklasana
  • HAVA DAN SULA İŞ OLARAK ADIMIZ DEĞİŞTİ DİYECEK,305 KİŞİNİN HAYATINI YAKTI NE YÜZLE ÇIKIYOR İNSAN KARŞISINA
  • Atilay ayçin şovu bırak .Yeter artık istifa et.

Atatürk Havalimanı'nda grev yasağı ve 305 kişinin işten çıkartılması ile ilgili eylemi devam eden Hava-İş sendikası, son yaşanan gelişmelerle ilgili basın açıklaması yapacak. 

Hatırlanacağı üzere son olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile görüşen Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, "Haklarını alacaklar ama işe iadeleri söz konusu bile olamaz" diyerek tavrını ortaya koymuştu.

Ayrıca işten çıkartılan 305 personelden bazıları Hava-İş'in süreci iyi yönetemediğini iddia ederek, 29 Mayıs adında bir birlik kurarak sendika ve THY'ye deyim yerindeyse savaş açmıştı.

İşte bu gelişmeler ışığında basın toplantısı yapacak Hava-İş'in açıklamasında şu ibareler yer aldı;

Değerli Basınımız;

Sendikamız son gelişmelerle ilgili 24.06.2012 tarihinde (Yarın) saat 17.00 da Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Geliş A kapısında Basın Açıklaması yapacaktır. TÜM BASINIMIZ DAVETLİDİR.

Hava-İş Genel Merkez Yönetim Kurulu

HAVA-İŞ'TEN BASINA ÇAĞRI

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

29 Mayıs birligine helal olsun ~ 12 yıl önce
Ah be hava-is her yaptigin eylemde yerin dibine giriyorsun sen kimsin basın toplantısı kim yaptigin toplantiya senin gibiler katilmis ne dedigimi anlamissindir sen anca halay cekersin cektirirsin lafimi iyice acayim dedim 29 mayis birligi basin toplantisi yapti yer yerinden oynadi butun tv ler gazeteler internet siteleri onlari verdi onlardan gordun basin toplantisi yapayim dedin eline yuzune bulastirdin her zaman ki gibi yeter artik hava-is istifa etmek icin daha ne bekliyorsun gorev sureni mi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hukuksuzluk ~ 12 yıl önce
THYDEN ATILANLAR BELKİ HUKU ÇERÇEVESİ İÇİNDE FAKAT BU İŞİN BİR DE VİCDAN ÇERÇEVESİ VAR. SENDİKA DENİLEN BİR KAÇ İŞE YARAMAZIN OYUNUNA GELEN ÇALIŞANLARIN SUÇUNUN OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM. AKSİNE THY YÖNETİMİNİN İŞTEN YETİŞMİŞ PERSONELİNİ ÇIKARACAĞINA SENDİKAİLE ÇÖZEBİLİRDİ. YIKMAK KOLAY YAPMAK ZORDUR. THY YÖNETİMİ PANİK YAPIP KOLAY OLANI SEÇTİ. VE HATIRI SAYILIR, GÜVENİLİR BİR ŞİRKETİ BECERİKSİZLİKLE MAHVETTİLER. 15 YILDIR UÇTUĞUM BU ŞİRKETLE BİR DAHA YOLCULUK YAPMAYACAĞIM. YAZIK BU KADAR İNSANA.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bıraz okuyun yazan arkadasa ~ 12 yıl önce
arkadasım yeterınce okuyoruz.hatta bız bu olayı bahadır altanın ısten atılması zamanında da yasadık.sorumuz su madem oyle eylemden once neden bu ınsanlara bu sekılde bılgı verılmedıde ucusa gıdenlerın yuzne tukuruldu.neden eylemden once ınternet sıtesınde eylemcı ıscıyı ıhbar edercesıne uyelerımız hasta olacak yarın ucusa gıdemeyecekler dıye carsaf carsaf yayın yapılıp resmen raporların eylem ıcın alındıklarını thy ye ıspıyonladılar.allahtan sendıka sıg dusunmuyor dımı.sendıka okadar ınce dusunuyorkı bır yandan mhalefete yaranmak ıcın eylemı ustlenırken bır yandan elını tasın altına koymadan ıscıye sahıplenmıyor.allah sızın gıbı dusunenlerden de hesap sorsun bızı ısımızden edenlrdende.yazıklar olsun sıze ıscının sırtından pırım yapıyorsunuz.cocukları savastırıp kahraman edalarıyla ortada dolasanlardan ne farkınız var?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sendika ağası ~ 12 yıl önce
Atilay ağa eğer biraz gururun varsa istifa edersin.Utanmadan hala ortalıklarda dolaşabiliyorsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
biraz okuyun ~ 12 yıl önce
arkadaslar biras mantikla konusun ya bunu size soylettiriyolar cunku sendika bole bisi derse isveren hakli cikicak ve istedigi hukuksal acigi da bulacak atilan insanlarin tazminatlarini vermemek icin bunu sendikaya soylettirmeye calisiyolar allahtan sendika sizin kadar sig dusunmuyor sevgili orgutunuzun hukukcularina danisin isterseniz :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne iş ~ 12 yıl önce
ne işe yararsınız ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
305 ~ 12 yıl önce
thy teknik aş 45 diyorlar ama 39 kişi. 45 kişi isimleri kimler bi bilelim ama 45 kişi var ortada isim yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazık ~ 12 yıl önce
Sayın sendika yaptiginiz eylemi ustlenseydiniz evet bu benim eylemimdir deseydiniz isten atilanlarin arkasinda dursaydiniz o insanlara herkes kendi iradesiyle gitti demeseydiniz yonetime soz gecirebilseydiniz daha sayayim mi ? o insanlar da ne birlesirdi ne 29 mayis birligini kurarlardi o insanlar sizin yapamadiginizi yapti aslanlar gibi tum gercekleri soyledi hangi birisini aradin halini hatirini sordun hangisine yardim ettin o kadar calisanin sendikaya verdigi paralar nerde senede 10 milyon para kasaniza giriyor bu paralar nereye gidiyor aciklasana

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YÜZSÜZLÜK ~ 12 yıl önce
HAVA DAN SULA İŞ OLARAK ADIMIZ DEĞİŞTİ DİYECEK,305 KİŞİNİN HAYATINI YAKTI NE YÜZLE ÇIKIYOR İNSAN KARŞISINA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Atilay ayçin şovu bırak .Yeter artık istifa et.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000