25 Mayıs 2012, Cuma 14:25:47

HAVA-İŞ OLAĞANÜSTÜ TOPLANDI!

TBMM İçişleri Komisyonu, havacılık sektöründe grev yapılmasına yasak getiren yasa teklifini onayladı...
  • yakında yeniden 95-95 sezonundaki gibi TENZİLATLI MAAŞLARA döner pilot akışınıda thy den dışarıya doğruçevirirsiniz."nasıl büyüyecek thy?" dediğinizi duyar gibiyim.
  • geçmş olsun ayçin istifaaa
  • %49 savuna kisi havayollarinda her halde torpille girip avantadan maas alan kisi her halde
  • İster karşı çıkın ister cıkmayın fark etmez '' dediğim dedik çaldığım düdük'' adamlar istedikleri şeyi yapıyorlar işinize geliyorsa diyorlar. bravo akp bravo temek kotil. grev yok hasta olmak rapor almak yok grip olmak yok sigara içmek yok sıradaki yasaklamalar.
  • bence uçakları kaldırmayalım...
  • iş mahkemesi arabulucu sürecini erteleyen kararı iptal etti.hadi bakalım thy yönetimi şimdi ne yapacak paşa paşa imzalayacaksınız hemde sendikanın istediği şekilde
  • Ben AKP hükümetin yaptıklarına şasırmıyorum. Bu halkın %49 u sonucta oy verdi.Lütfen kararlara saygılı olalım. Grev yok diyorsa yoktur o kadar:)
  • yakında işverenin hangi sendikayla çalışacağına karar vereceği bir yasa daha çıkarsa şaşırmayalım lütfen unutmayalım böyle olmasını bizler istedik...
  • Kendi vatanımda göya beni yönettiğini sananlara esir düştüğümü her geçen gün daha fazla hissediyorum....ülke açık cezaevine döndü..bunların derdi bizden sadece vergi tolamak...sağılacak inek kadar gözlerinde değerimiz var o kadar.!

Milletvekili Metin Külünkçü'nün verdiği teklif sonrasında bazı kanunlarda da değişiklik yapan kanun teklifi’ne onay çıktı.

Buna göre havacılık sektöründe grev ve lokavt yapılamayacak. Bu teklifin TBMM tarafından onaylanmasının ardından gözler Hava-İş'e çevrildi. Geçtiğimiz günlerde Türk Hava Yolları Genel Müdürlüğü'nde yüzlerce üye ile birlikte bir açıklama yapan Genel Başkan Atilay Ayçin, yasa teklifinin mecliste görüşüleceği gün uçakları kaldırmayacaklarını ifade etmişti.

Bu gelişmelerin ardından Hava-İş yönetimi şu sıralarda olağanüstü toplandı.

Bakırköy'deki Hava-İş Genel Merkezi'ndeki toplantıya Atilay Ayçin ve yönetimi katılıyor. Yönetimin bu süreçte nasıl bir yol haritası çizileceği konusunda karar alacağı öğrenildi.

HAVA-İŞ OLAĞANÜSTÜ TOPLANDI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

yolcu ~ 12 yıl önce
yakında yeniden 95-95 sezonundaki gibi TENZİLATLI MAAŞLARA döner pilot akışınıda thy den dışarıya doğruçevirirsiniz."nasıl büyüyecek thy?" dediğinizi duyar gibiyim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolcu ~ 12 yıl önce
geçmş olsun ayçin istifaaa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iyi dusun ~ 12 yıl önce
%49 savuna kisi havayollarinda her halde torpille girip avantadan maas alan kisi her halde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DEREBEYLİĞİ.. ~ 12 yıl önce
İster karşı çıkın ister cıkmayın fark etmez '' dediğim dedik çaldığım düdük'' adamlar istedikleri şeyi yapıyorlar işinize geliyorsa diyorlar. bravo akp bravo temek kotil. grev yok hasta olmak rapor almak yok grip olmak yok sigara içmek yok sıradaki yasaklamalar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kokpit... ~ 12 yıl önce
bence uçakları kaldırmayalım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tur ~ 12 yıl önce
iş mahkemesi arabulucu sürecini erteleyen kararı iptal etti.hadi bakalım thy yönetimi şimdi ne yapacak paşa paşa imzalayacaksınız hemde sendikanın istediği şekilde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yürü be AKP kim tutar seni.... ~ 12 yıl önce
Ben AKP hükümetin yaptıklarına şasırmıyorum. Bu halkın %49 u sonucta oy verdi.Lütfen kararlara saygılı olalım. Grev yok diyorsa yoktur o kadar:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
island ~ 12 yıl önce
yakında işverenin hangi sendikayla çalışacağına karar vereceği bir yasa daha çıkarsa şaşırmayalım lütfen unutmayalım böyle olmasını bizler istedik...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatandaş ~ 12 yıl önce
Kendi vatanımda göya beni yönettiğini sananlara esir düştüğümü her geçen gün daha fazla hissediyorum....ülke açık cezaevine döndü..bunların derdi bizden sadece vergi tolamak...sağılacak inek kadar gözlerinde değerimiz var o kadar.!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000