09 Ekim 2009, Cuma 08:32:07

HAVADA MİLLİ SKANDAL!

Tayvan'da yapılan Dünya Oyunları'ndan dönen Plaj Hentbol Milli Takım sporcuları, uçakta sarhoş olup, taşkınlık yaptı. Kabin ekibi içki servisini keserken, yolcular yaşananlara tepki gösterdi.
  • Idareciler kesin Tayland a gitmislerdir .
  • Voleybol değil, hentbol takımıymış. Takımdaki oyuncu sayısı 2den fazladır. Düzeltiyorum. Ancak eşeğe bile adam muamelesi yaparız ama, arada bir eşekliğini bildirmekte de yarar var fikrimde ısrarcıyım.
  • atamız ne demiş: ben sporcunun zeki çevik ve aynı zamanda AHLAKLISINI severim. yakışmıyor sayın milliler o formanaın hakkn verin
  • Eşek eşek olduktan sonra semerini değiştirsende eşeklikten kurtulmaz. Plaj voleybolu milli takımı dediğin (ne demekse) 2 kişiden oluşur. Hadi yanına bir antronör, bir federasyon yetkilisi toplam 4 kişi olur. Bunlar kaç kişiydiler acaba. Biletler antrnörLERİN kartlarından alındığına göre, sadece antronörler birden fazla. Asıl soruşturmayı G. ve Spor Bakanı müfettişler yoluyla açmalı bence. Sporcuları bilmem ama sporcuların başındakileri bir incelemeli. Gerçek eşekler bulunmalı.
  • bu insanlara yaranılamaz. ikramdan kesersin suç olur sınırsız yaparsın gene suç olur. bu olay da da thy yi suçlayan arkadaşın thy ye karşı özel bir sebeple antipatisi olduğu belli. ama kabin ekibi gerekli gördüğü takdirde içki servisini keser. ama insanlar o adamın ne derce sarhoş olduğunu tipinden anlayamaz dimi??
  • Sporculuktan anlamayan,milli formayı rezil eden bu insanlara bir daha asla o formayı giydirmeyecek,başlarındaki yöneticileri de onlarla beraber kapının önüne koyacaksın.
  • hay THY kadar kafanıza tas dussun,bunda da mı sucluyuz
  • eee adamlar ummana yenilmiş üzüntüden kendilerini içkiye vurmuşlar.
  • thy ucakta sınırsız icki servis edip ucaga meyhane muamelesi yapmaya devam etsin bu tip olaylar daha cook yaşanır
  • Hem çeyrek finalde yenil dön hem taşkınlık yap bari yarı final oynayaydınız...:)

Hentbolda kelimenin tam anlamıyla milli bir skandal yaşandı. Sarhoş olan ve üzerlerinde Ay-Yıldızlı eşofmanlar bulunan Plaj Hentbol Milli Takım sporcuları, yerden binlerce feet yüksekte olay çıkardı.

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre; Skandallar zinciri, Dünya Oyunları için Tayvan'a gidişte başladı. Kafileden sorumlu idarecilerin takımı bırakarak, işleri olduğu gerekçesiyle başka bir ülkeye geçtikleri ve takımın antrenörlerine programı vererek, dönüş uçağının 22 Temmuz 2009 tarihinde akşam 20.00'de olduğunu hatırlatıp oradan ayrıldıkları iddia edildi.

Avrupa'yı temsil eden beş takım arasında yer alan Plaj Hentbol Erkek Milli Takımı, çeyrek finalde Umman'a yenilip, oyunlara veda etti. 22 Temmuz'da Türkiye'ye dönmek için 18.00'de havaalanına gelen kafile, uçağın 15.00'te olduğunu ve kalktığını öğrendi.

Uçağı kaçıran Hentbol Milli Takımı, Ankara ile kurduğu telefon trafiğinin ardından gece konaklamak zorunda kaldı ve yeni uçak bileti alındı. Bu otel ve biletlerin ücreti, antrenörlerin şahsi kredi kartlarından karşılandı. 

23 Temmuz'da Hong Kong-İstanbul uçağına binen sporcular, alkolü fazla kaçırınca, yerden binlerce feet yükseklikte taşkınlık yaptı. Hosteslerin çabası sporcuları sakinleştirmeye yetmeyince, Kabin Amiri içki servisini kesmek zorunda kaldı.

Yaşanan bu rezalete, aynı uçakta bulunan Türkiye Bocce Milli Takımı da şahit oldu. Uçakta yaşanan olaylarla ilgili bilgilerine başvurulan THY yetkilileri, olayları doğrularken, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'nün soruşturma açacağı öğrenildi.

HAVADA MİLLİ SKANDAL!

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 15 yıl önce
Idareciler kesin Tayland a gitmislerdir .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Voleybol değil, hentbol takımıymış. Takımdaki oyuncu sayısı 2den fazladır. Düzeltiyorum. Ancak eşeğe bile adam muamelesi yaparız ama, arada bir eşekliğini bildirmekte de yarar var fikrimde ısrarcıyım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
atamız ne demiş: ben sporcunun zeki çevik ve aynı zamanda AHLAKLISINI severim. yakışmıyor sayın milliler o formanaın hakkn verin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Eşek eşek olduktan sonra semerini değiştirsende eşeklikten kurtulmaz. Plaj voleybolu milli takımı dediğin (ne demekse) 2 kişiden oluşur. Hadi yanına bir antronör, bir federasyon yetkilisi toplam 4 kişi olur. Bunlar kaç kişiydiler acaba. Biletler antrnörLERİN kartlarından alındığına göre, sadece antronörler birden fazla. Asıl soruşturmayı G. ve Spor Bakanı müfettişler yoluyla açmalı bence. Sporcuları bilmem ama sporcuların başındakileri bir incelemeli. Gerçek eşekler bulunmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bu insanlara yaranılamaz. ikramdan kesersin suç olur sınırsız yaparsın gene suç olur. bu olay da da thy yi suçlayan arkadaşın thy ye karşı özel bir sebeple antipatisi olduğu belli. ama kabin ekibi gerekli gördüğü takdirde içki servisini keser. ama insanlar o adamın ne derce sarhoş olduğunu tipinden anlayamaz dimi??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sporculuktan anlamayan,milli formayı rezil eden bu insanlara bir daha asla o formayı giydirmeyecek,başlarındaki yöneticileri de onlarla beraber kapının önüne koyacaksın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
hay THY kadar kafanıza tas dussun,bunda da mı sucluyuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
eee adamlar ummana yenilmiş üzüntüden kendilerini içkiye vurmuşlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
thy ucakta sınırsız icki servis edip ucaga meyhane muamelesi yapmaya devam etsin bu tip olaylar daha cook yaşanır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Hem çeyrek finalde yenil dön hem taşkınlık yap bari yarı final oynayaydınız...:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000