24 Ekim 2010, Pazar 08:49:41

HAVACILIK TEMALI OYUN PARKI AÇILDI

Türk Hava Yolları ve Lufthansa'nın ortak kuruluşu olan SunExpress, Türkiye'de ilk kez Antalya'da çocuklar için havacılık temalı oyun parkı oluşturdu. İçerisinde maket uçakların yer aldığı park, çocuklar tarafından ilgi gördü.
  • Sun Expresin yarisi THY'nin zaten boyle sacma sapan yorum olur mu okuz altinda buzagi aramayalim
  • DEĞERLİ DOSTLAR SUNEXPRES GÜZEL YAPMIŞ YALNIZ DİKKATİMİZDEN KAÇTI SANIRIM ALMAN MİSYONER ÖRGÜT OLMASIN İSTANBUL'DA YEŞİLKÖY'DE TÜRK HAVA KUVVETLERİNİN HAVACILIK MÜZESİ VAR ETKİNLİKLERİ NELER OLDUĞU VE NE YAPITIKLARI HAKKINDA TEŞVİK EDİCİ HABERLERİ BEN HASRETLE BEKLİYORUM HATTA TOPLU GEZİLER VE BİLGİLENDİRME PANELLERİNİN KONULARI SİVİL HAVACILIK İLE ASKERİ HAVACILIĞIN ORTAK YÖNLERİNİ GELECEK KUŞAKLARA AKTARMAK GENÇLERİMİZİ KORSAN PİLOT KURSLARINDAN KORUMAK AMACLI PROGRAMLAR GELİŞTİRİLMESİNİ HATTA DAHA ÖNCE YAYINLANDIĞI GİBİ PİLOT KURSUNA ALIP PARALARI TAHSİL EDİP SONRA DİPLOMA VEREMEYEN VE İFLAS İSTEYEN DOLANDIRICILARDAN VE YENİ GELEÇEK OLAN SAHTEKAR DOLANDIRICI EĞİTMENLERDEN MİSYONERLERDEN KORUNMALIYIZ SAYGILARIMLA SARHOŞAHTAPOT
Antalya merkezli havayolu şirketi SunExpress, 'doğup büyüdüğü' kente bağlılığının bir ifadesi olarak, Karaalioğlan Parkı içinde Antalyalı çocuklara havacılık temalı oyun parkı armağan etti. SunExpress'in yapımını üstlenerek Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağışladığı oyun parkının açılışı Büyükşehir Belediyesi ve firma yetkilileri ve çocukların katılımıyla yapıldı.

SunExpress Yolcu Hizmetleri Direktörü Stella Gönültaş, firma olarak doğup büyüdükleri Antalya'ya ve Antalyalıların sosyal hayatına katkı sağlamaktan mutlu olduklarını söyledi. Tasarım ve malzemelerinin yanında maket uçakların yer aldığı havacılık temalı oyun parkının Türkiye'de ilk olduğunu dile getiren Gönültaş, ôÇocuklarımıza eğlenceli dakikalar yaşatırken, havacılık bilincinin gelişmesine de katkı sağlayacağına inanıyoruzö dedi.

ÇOCUKLARA ÖZEL UÇUŞ

SunExpress'in sektörde 20'nci yılını geride bıraktığı 2010'da kurumsal kimliğini yenilerken birçok yenilikçi uygulamayı da hizmete sunduğunu açıklayan Gönültaş, şunları söyledi:
Şirket bu kapsamda minik yolcuları için Çocuk Kulübü konseptiyle bir hizmet paketi hazırladı. Çocukların havacılığa ilgisini artırmak, uçaktan ve uçuştan daha fazla zevk almalarını sağlamak amacıyla hayata geçirilen hizmet paketinde; bilet kontuarlarında çocuk basamakları, yurtdışı uçuşlarında çocuklara verilen özel pasaport, bu pasaport vasıtasıyla her uçuşta toplanan stickerlarla alınabilen özel hediyeler, kabiniçi ikramda çocuklara özel hazırlanmış kutu içinde sunulan çocuk mönüsü gibi uygulamalar yer alıyor.

Kurdele kesilerek açılışı yapılan havacılık temalı oyun parkında canlandırılan mini havalimanında kaydıraklı uçak, pilot kabini, kule, maket uçaklar, beşik gibi oyuncaklar bulunuyor.
HAVACILIK TEMALI OYUN PARKI AÇILDI

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Sun Expresin yarisi THY'nin zaten boyle sacma sapan yorum olur mu okuz altinda buzagi aramayalim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
DEĞERLİ DOSTLAR SUNEXPRES GÜZEL YAPMIŞ YALNIZ DİKKATİMİZDEN KAÇTI SANIRIM ALMAN MİSYONER ÖRGÜT OLMASIN İSTANBUL'DA YEŞİLKÖY'DE TÜRK HAVA KUVVETLERİNİN HAVACILIK MÜZESİ VAR ETKİNLİKLERİ NELER OLDUĞU VE NE YAPITIKLARI HAKKINDA TEŞVİK EDİCİ HABERLERİ BEN HASRETLE BEKLİYORUM HATTA TOPLU GEZİLER VE BİLGİLENDİRME PANELLERİNİN KONULARI SİVİL HAVACILIK İLE ASKERİ HAVACILIĞIN ORTAK YÖNLERİNİ GELECEK KUŞAKLARA AKTARMAK GENÇLERİMİZİ KORSAN PİLOT KURSLARINDAN KORUMAK AMACLI PROGRAMLAR GELİŞTİRİLMESİNİ HATTA DAHA ÖNCE YAYINLANDIĞI GİBİ PİLOT KURSUNA ALIP PARALARI TAHSİL EDİP SONRA DİPLOMA VEREMEYEN VE İFLAS İSTEYEN DOLANDIRICILARDAN VE YENİ GELEÇEK OLAN SAHTEKAR DOLANDIRICI EĞİTMENLERDEN MİSYONERLERDEN KORUNMALIYIZ SAYGILARIMLA SARHOŞAHTAPOT

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000