06 Ocak 2011, Perşembe 18:02:47

HAVA KORSANI İLTİCACI ÇIKTI!

Oslo - İstanbul seferini yaparken uçağı kaçırıp tekrar Oslo' ya dönmesini isteyen uçak korsanı Batman nüfusuna kayıtlı Cuma Yaşar (40) ilticacı çıktı.
  • Bu adam belli ki tipinden hal hareketlerinde belli sıkıntılı ruhen havaalanında oslo da nasıl bu şekilde uçağa biner anlamak mümkün değil.. Nasıl oslo polisi böyle bir şeyi atlamış.. ama işlereine gelir aman gitsin terk etsinde kim olursa olursan olsun..
  • Enteresan bir ülkedir burası.En gergin hadiselerin matrağa dönüşmesi an meselesidir. Zaten bana sorarsanız, bu hava korsanlarında hiç kafa çalışmıyor kardeşim. Dünyada kaçırılacak en son uçak, Türk uçağıdır.Bak kaçırdın. Sen daha "bomba momba" diyene kadar, pilotlar camdan kaçtı.Pilotları tutayım derken, yolcular kapıdan kaçtı.Kaldın mı uçağın içinde tek başına!Söyledik sana.İddia ediyorum, son saniyeye kadar kaçmayıp, içerde en son kalan iki üç yolcu da, ya meraktan kalmıştır, ya da operasyon yapmak için.Çünkü yabancılar anlamakta güçlük çekebilir ama, dünyada korsanı tekme tokat döven tek millet, bu millet... Havacılık tarihinde örneği yok!
  • Bu ülkede adalet sosyal hak kalmadığı için bu gibi durumlar normal bence adalet innsanca yasam bu ülkelere gitmeyen cevresinden çıkmayan insanlar bilemez
  • Ben İsveç'li şahsın kahraman olarak değil, tehlike yarattığı için cezalandırılmasını beklerdim. Daha sonra ki olaylar böyle olmayabilir. Başka bir olaya kötü örnek olduğu kesin. En fazla Norveç'e giderdi.

Uçak korsanının bir arkadaşı yerel bir gazete olan Avisa Hordaland'a telefon ederek "Arkadaşım Cuma Yaşar uzun zamandır Norveç'ten oturma ve çalışma izni bekliyordu. Hatta geçen yaz 40 gün süren açlık grevi yaptı. Bu olayda can kaybı olmaması sevindirdi" dedi.

Bugün THY uçağının kaçırılmasında korsanı etkisiz hale getiren ve korsanın yakalanmasında başrolü oynayan İsveçli yolcu Dag Gjerstad kahraman ilan edildi.

HAVA KORSANI İLTİCACI ÇIKTI!

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Bu adam belli ki tipinden hal hareketlerinde belli sıkıntılı ruhen havaalanında oslo da nasıl bu şekilde uçağa biner anlamak mümkün değil.. Nasıl oslo polisi böyle bir şeyi atlamış.. ama işlereine gelir aman gitsin terk etsinde kim olursa olursan olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Enteresan bir ülkedir burası.En gergin hadiselerin matrağa dönüşmesi an meselesidir. Zaten bana sorarsanız, bu hava korsanlarında hiç kafa çalışmıyor kardeşim. Dünyada kaçırılacak en son uçak, Türk uçağıdır.Bak kaçırdın. Sen daha "bomba momba" diyene kadar, pilotlar camdan kaçtı.Pilotları tutayım derken, yolcular kapıdan kaçtı.Kaldın mı uçağın içinde tek başına!Söyledik sana.İddia ediyorum, son saniyeye kadar kaçmayıp, içerde en son kalan iki üç yolcu da, ya meraktan kalmıştır, ya da operasyon yapmak için.Çünkü yabancılar anlamakta güçlük çekebilir ama, dünyada korsanı tekme tokat döven tek millet, bu millet... Havacılık tarihinde örneği yok!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu ülkede adalet sosyal hak kalmadığı için bu gibi durumlar normal bence adalet innsanca yasam bu ülkelere gitmeyen cevresinden çıkmayan insanlar bilemez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ben İsveç'li şahsın kahraman olarak değil, tehlike yarattığı için cezalandırılmasını beklerdim. Daha sonra ki olaylar böyle olmayabilir. Başka bir olaya kötü örnek olduğu kesin. En fazla Norveç'e giderdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000