07 Aralık 2012, Cuma 12:42:35

HAMDİ TOPÇU'YU TERLETTİLER!

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, önceki gün Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nde bir programa katıldı. Türk Hava Yolları'na dair üniversiteli gençlerin sorularını yanıtladı.
  • Thy teknikteki abilerimiz sagolun varolun desteklerinizden oturu. Siz ogretmenler kim oluyosunuzda bizle ayni haklari istiyosunuz demissiniz,peki ya sizin icinizdeki guvenlikten teknisyen olanlar? Taseronda koltuk tamir ederken birden teknisyen olanlar? Bizlerin okullarini kucumsemeyiniz lutfen. Bu işi sadece o okulu bitirenlermi yapicak cok sacma bir yaklasim bu.. Ben okul onemsiz demiyorum fakat bu isin cook daha onemli bir kismi tecrube bence. Hatta ben size ornek yaziyim iki yillik okul mezunu bir adamim ben ise girdik az cok ogrendik biseyler,hat bakima gittik bi gun bi adam verdiler yanimiza beraber calisin diye tamam dedik. Yalanim varsa serefsizim adam sivil havaciligi 1.likle bitirmis geldi yanimiza bunu nasil yapicaz onu nasil yapicaz biz iş ogrettik o adam elimizden geldigince. Sakin yanlista anlamayin hep boyle olucak demiyorum,herkes aynidir demiyorum. Ama olay sadece okul degil!!! Bizde aşçı insaatcı garson yada tuccar degiliKi mekanik i bolumler bitirmis insanlariz.
  • Konuşmanın bir bölümünde Hamdi Bey TGS Genel müdürünü TAV ortaklıgı tarafından atandıgını söylüyor. TGS Genel müdürü Bayram Özçelik THY de hızlı bir yükselişten sonra TGS ye atanmadımı ya.Tav kanadından ise Genel müdür yardımcısı Kartal Bey gemedi mi? Ben mi yanlış hatırlıyorum. Nasıl tüm türkiyenin karşısında böyle herkein bildiği bilgiyi yanlış verdi anlaış değilim..
  • Koyu CHP li olarak Hamdi Beyin işten çıkarılan çalışanlar için yaptığı açıklamayı çok yeterli buldum, diğer maddeleri tartışabilirim ama gerçekten önemli bir noktada önemli bir açıklama yaptı, tebrik ediyorum.
  • Beyler sonuçta thy sendika ve habom çalişanları bir birine mecbur .Gelin hep beraber bu işi biz çözelim sendikanın pazarlık masasına oturması için İMZA kampanyası başlatıp sendikaya götürelim dertlerimizi anlatalım THY yönetimininde bu işe ses çıkaracağını zannetmiyorum sonuçta hepimizin kazanacağı bir ortayol bulunacağını düşünüyorum . Sendikada bize mecbur Thy de . Habom açıldığında sendika bizi üye yapmak isteyecektir o gün geldiğinde bunlara kim güvenecek ? Yeni yasayla artik yanlış olmasın 20.000 üyeye ihtiyacı var.Thy de bu işten karlı çıkacak sendika da bizde . GÜCÜMÜZÜN FARKINDA DEĞİLİZ
  • 01:18:56 de Hamdi Topçu Haboma 6 - 7 bin kişi daha peyderpey alınacak diyor. Bunun sonuçlarını düşünmek bile istemiyorum
  • videonun 1:42 saatinde soru soran arkadaşı yürekten kutluyorum.evet, o gün ben görevliyken yurtdışında uçağa alınmadım.Allahtan kaptanlarımız beni bırakmadı ve memleketime geri dönebildim.suçum neydi dersem; SADECE ORADA YARIM SAAT DURUP BASIN AÇIKLAMASINI DİNLEMEM..NE BİR OPERASYON AKSATMA NE DE BİR AKSAKLIĞA SEBEP OLMAM SÖZKONUSU DEĞİLDİ..MALESEF YILLARIMI VERDİĞİM ŞİRKET BENİ BU ŞEKİLDE KOVMAYA LAYIK GÖRDÜ..
  • SHGM okuyan arkadaşlar zaten farklı maaş alıp farklı iş yapıyor. normal habomcu 1500 alırken SHGM okuyan habomcu 2300 alıyor. SHGM mezunları Line da veya revizyonda, diğerleri komponent vb. çalışıyor genel olarak.
  • Bir insan sürekli gözlerini kaçırır ve başka yerlere bakmaya devam ederse o insan yalan söylüyor demektir.Tıpkı hamdi'nin yaptığı gibi..
  • Baskanimiz isini bilir
  • http://www.youtube.com/watch?v=zombVx6DZBA&feature=player_embedded#t=4411s HABOM Sorusu dolaylı yolla soruluyor.

Bu hafta Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nde yapılan Abbas Güçlü ile Genç Bakış programına katılan THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, gençlerle THY hakkında konuştu.

THY'de kaç akrabası var?

Ödenen maaşlar fazla mı?

Lufthansa ile işbirliği ne durumda?

HABOM çalışanları ne zaman kendi şirketlerine geçecek?


YouTube'da bana abone olun

 

HAMDİ TOPÇU'YU TERLETTİLER!

Yorumlar Tüm Yorumlar (59)

İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Thy teknikteki abilerimiz sagolun varolun desteklerinizden oturu. Siz ogretmenler kim oluyosunuzda bizle ayni haklari istiyosunuz demissiniz,peki ya sizin icinizdeki guvenlikten teknisyen olanlar? Taseronda koltuk tamir ederken birden teknisyen olanlar? Bizlerin okullarini kucumsemeyiniz lutfen. Bu işi sadece o okulu bitirenlermi yapicak cok sacma bir yaklasim bu.. Ben okul onemsiz demiyorum fakat bu isin cook daha onemli bir kismi tecrube bence. Hatta ben size ornek yaziyim iki yillik okul mezunu bir adamim ben ise girdik az cok ogrendik biseyler,hat bakima gittik bi gun bi adam verdiler yanimiza beraber calisin diye tamam dedik. Yalanim varsa serefsizim adam sivil havaciligi 1.likle bitirmis geldi yanimiza bunu nasil yapicaz onu nasil yapicaz biz iş ogrettik o adam elimizden geldigince. Sakin yanlista anlamayin hep boyle olucak demiyorum,herkes aynidir demiyorum. Ama olay sadece okul degil!!! Bizde aşçı insaatcı garson yada tuccar degiliKi mekanik i bolumler bitirmis insanlariz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Benmi yanlış anladım ?? ~ 11 yıl önce
Konuşmanın bir bölümünde Hamdi Bey TGS Genel müdürünü TAV ortaklıgı tarafından atandıgını söylüyor. TGS Genel müdürü Bayram Özçelik THY de hızlı bir yükselişten sonra TGS ye atanmadımı ya.Tav kanadından ise Genel müdür yardımcısı Kartal Bey gemedi mi? Ben mi yanlış hatırlıyorum. Nasıl tüm türkiyenin karşısında böyle herkein bildiği bilgiyi yanlış verdi anlaış değilim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Hayatı yalan adamın.. Kimbilir Başbakana da ne yalanlar anlatıyorlar... Zavallı halkım/çalışanlar benim...Başbakan danışman ve müsteşar, müşavir lerin kardeşlerini , yeğenlerini falan da işe alıp hemen müdür falan yapıyor. Başbakanım onlara da sorunca onlarda "Hamdi iyidir iftira ediyorlar " demekteler sanırım..Al gülüm ver gülüm... olan çalışanlara oluyor..
Temelin Prensi ~ 11 yıl önce
diye anılmaktadır TGS Genel Müdürü.. Kotil Bey önayak olmuştur atanmasına... Ama hayret ettiğim bunca zamandır başarısız olmasına ve hayal kırıklığı yaratmasına rağmen Sn Topçu neden tutuyor anlamakta güçlük çekiyorum.. TAV (Sani Şener)bile çizmiş üstünü diyorlar.. Küçük çaplı bir Markete Müdür yapsan 10 günde batırır diyorlar...
MKA ~ 11 yıl önce
Koyu CHP li olarak Hamdi Beyin işten çıkarılan çalışanlar için yaptığı açıklamayı çok yeterli buldum, diğer maddeleri tartışabilirim ama gerçekten önemli bir noktada önemli bir açıklama yaptı, tebrik ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HABOM AŞ ~ 11 yıl önce
Beyler sonuçta thy sendika ve habom çalişanları bir birine mecbur .Gelin hep beraber bu işi biz çözelim sendikanın pazarlık masasına oturması için İMZA kampanyası başlatıp sendikaya götürelim dertlerimizi anlatalım THY yönetimininde bu işe ses çıkaracağını zannetmiyorum sonuçta hepimizin kazanacağı bir ortayol bulunacağını düşünüyorum . Sendikada bize mecbur Thy de . Habom açıldığında sendika bizi üye yapmak isteyecektir o gün geldiğinde bunlara kim güvenecek ? Yeni yasayla artik yanlış olmasın 20.000 üyeye ihtiyacı var.Thy de bu işten karlı çıkacak sendika da bizde . GÜCÜMÜZÜN FARKINDA DEĞİLİZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
kardeşim galiba yenisin sen.bu şirkette habom diye birşey yokken işler sıkışınca mng teknikten, atlastan, hatta tersanelerden adam getirildi.ve işler çözüldü.bir arkadaş yazmış HABOM yetki alamaz diye.güleyimmi ağlayayım mı bilmiyorum.adamlar milyon dolarlar harcamış senin düşündüğün şeyleri düşünememiş olabilir mi sence.yetki alsa ne olur almasa ne olur.geçirir seni mng tekniğe thy teknik altında mng personeli olarak çalışırsın aynı paraya.hatta daha düşüğe bile çalıştırabilir istese.çünkü mng teknik işi bilmeyene 600 dolar veriyor.1700 tl değil..gücünüz falan yok gaza gelmeyin.lisansınız olmadan hiçsiniz.maalesef bu sektörde işler böyle yürüyor.mng'deki adam diyormu ben 600 dolar alıyorum 2500 dolar alan adamla aynı işi yapıyorum diye.demiyor.napıyor modullere giriyor ingilizce öğrenip lisansını alıyor ve durumunu eşitliyor.sizlerde öyle yapın.ağlanmak sızlanmak yerine lisansınızı alın.zaten elinizden iş geliyor ve ingilizce biliyorsanız özel şirketlere sizi havada kapar.
HABOM ~ 11 yıl önce
01:18:56 de Hamdi Topçu Haboma 6 - 7 bin kişi daha peyderpey alınacak diyor. Bunun sonuçlarını düşünmek bile istemiyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
1:42 de soru soran arkadaş ~ 11 yıl önce
videonun 1:42 saatinde soru soran arkadaşı yürekten kutluyorum.evet, o gün ben görevliyken yurtdışında uçağa alınmadım.Allahtan kaptanlarımız beni bırakmadı ve memleketime geri dönebildim.suçum neydi dersem; SADECE ORADA YARIM SAAT DURUP BASIN AÇIKLAMASINI DİNLEMEM..NE BİR OPERASYON AKSATMA NE DE BİR AKSAKLIĞA SEBEP OLMAM SÖZKONUSU DEĞİLDİ..MALESEF YILLARIMI VERDİĞİM ŞİRKET BENİ BU ŞEKİLDE KOVMAYA LAYIK GÖRDÜ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
habom polemiği'ne ~ 11 yıl önce
SHGM okuyan arkadaşlar zaten farklı maaş alıp farklı iş yapıyor. normal habomcu 1500 alırken SHGM okuyan habomcu 2300 alıyor. SHGM mezunları Line da veya revizyonda, diğerleri komponent vb. çalışıyor genel olarak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
shgm? ~ 11 yıl önce
Shgm diye bir okul açılmış ve bizde oradan mezun olmuşuz haberimiz yok :) E o zaman arada Shyo, hangara denetime gelsin arasıra bari.
YALANCI.. ~ 11 yıl önce
Bir insan sürekli gözlerini kaçırır ve başka yerlere bakmaya devam ederse o insan yalan söylüyor demektir.Tıpkı hamdi'nin yaptığı gibi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
chairman ~ 11 yıl önce
Baskanimiz isini bilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Habom ~ 11 yıl önce
http://www.youtube.com/watch?v=zombVx6DZBA&feature=player_embedded#t=4411s HABOM Sorusu dolaylı yolla soruluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000