15 Kasım 2011, Salı 13:01:13

HAMDİ TOPÇU'YA 'İNCİR' ZİYARETİ

Aydın milletvekilleri ve meslek kuruluşları temsilcileri Çıldır Havaalanı’nda ‘Uçuş Okulu’ açılması ve Türk Hava Yolları uçaklarında incir ikramı yapılması için THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu’yu ziyaret etti...
  • Aydın değil de Nazilli heyeti ziyaret etmiş gibi geldi bana.. Aydın her şeyi sahiplenmesin öyle.
  • İncir'i yir yir gabız olursunuz, dimedi dimeyin.
  • bir ege li olarak ve reklam sektöründe yetişmiş birisi olarak düşünüyorum ve çok akıllıca bir proje olduğu kanaatindeyim zira güzel ve bereketli egemizin incir üretiminin dünya çapında olduğunu düşünürsek ve mevcut arz ın epeyce bir talebe karşılık verecek kapasitede olduğunu göz önünde bulundurursak uçaklarda servis edilecek olan incir miktarından ziyade, uçaklarda incir tanıtımından doğacak olası talep ege de önemli bir hareketlilik doğuracaktır. dolaylı olarak'da çok bereketli ege arazilerine fabrika kurulmaması ve çok kıymetli toprakların verimliliğinin azalmaması beraberinde gelecektir. bizlerde 5000 feet den bakıp vah benim canım memleketimin zavallı doğal güzelliklerinin haline diye iç çekmemiş oluruz. pek dakdir edivedim gari... :)
  • sayın hamdi beye de birkaç kasa incir getirdiyseniz bu iş olur.......adb_ops.
AK Parti Aydın Milletvekilli Mehmet Erdem ve A. Gültekin Kılınç önderliğinde THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu’ya yapılan ziyarete Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu, Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A. Aydın Akyüzlü, Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı, Meclis Başkan Yardımcısı A. Bahri Erdel, Meclis Üyesi H. Hüseyin Karazor, Meclis Üyesi Ali Marmara, Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İ. Hakkı Dokuzlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları M. Alp Alpargun ve Bülent Gündüz, Aydın Sanayi Odası Meclis Başkanı Yalçın Pekgüzel, Aydın Ziraat Odası Başkanı Rıza Posacı, Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hulusi Akşit, Aydın Makine Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Fikri Aydın katıldı.
 
26 Mayıs 2011 tarihinde Aydın Çıldır Havaalanı’na inen THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, Başkan Vekili Cemal Şanlı ve THY Uçuş İşletmeden Sorumlu ve Genel Müdür Yardımcısı Başpilot Asaf Bora, Çıldır Havaalanının Havacılık Okulu açılması yönünde yaptıkları incelemelerde uygun olduğunu belirtmişlerdi. Aydın heyeti, yapılan ziyarette Çıldır Havaalanı’nda açılması planlanan Havacılık Okulu hakkında THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu’dan bilgi aldı.
 
"AYDIN UÇUŞTA MARKA OLACAK"
 
Aydın’da bulunan Çıldır Havaalanı’nın uçuş eğitimlerine uygunluğunu Mayıs ayında Aydın’da yaptıkları incelemelerde de belirttiklerini hatırlatan Hamdi Topçu, hazırlıkların sona ermesiyle ‘Havacılık Okulu’nun faaliyete başlayacağını ifade ederek, “Geçen hafta askeriyeden izin alınarak yer tahsisi gerçekleştirilmiştir. Havacılık okulunda sadece Türkiye’den değil isteyen bütün ülkelerin pilotları yetiştirilecektir. Uluslar arası uçuş eğitiminde Aydın marka şehir olacaktır. Havacılık Okulu’nun tanıtımları Dubai Fuarında yapılan tanıtımla başlamıştır. Havacılık Okulu için Aydın’da Adnan Menderes Üniversitesi’nin bulunmasının, hava şartlarının uygunluğu, yaşanabilir bir kent olması önemli ve aranan özellikler içerisindedir. Havacılık Okulu 13’er aylık dönemlerde eğitimlerini gerçekleştirecektir. Özel uçak seferleri ve ilerde düşünülen seferlerde kullanılmak üzere, olması gereken bakım ve yer donanımları için hangar ve çelik konstrüksiyonlar alındı. Aydınlılar merak etmesin. THY olarak ilk etapta Aydın’dan İzmir Adnan Menderes Havaalanı’na ücretsiz servis koymayı planlıyoruz” dedi.
 
AYDIN İNCİRİ HAVADA TANITILIYOR 
 
Aydın Milletvekilli Mehmet Erdem ve A. Gültekin Kılınç önderliğindeki Aydın heyeti, Aydın’ın önemli ürünleri içerisinde yer alan ve Türkiye’den Avrupa Birliği Coğrafi İşaret Başvurusu’nda bulunulan iki üründen biri olan Kuru İncir’in THY şirketi tarafından tanıtımının yapılması ve uçaklarda yolculara ikram edilmesi konusunda görüşlerini bildirdi.
 
Ulusal bir değer olan incirin tanımını önemsediklerini ifade eden THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, “Aydın Kuru İnciri’nin uzak mesafe uçuşlarında yolculara ikram edilmesi yönünde gerekli talimatları verdik. En kısa sürede gerekli protokolü hazırlayarak yolcularımıza Kuru İncir ikram etmeye başlayacağız. Aydın İnciri’nin tanıtımına katkı sağlamaktan memnuniyet duyarız” şeklinde konuştu.
 
Yapılan ziyaret sonrasında Aydın heyeti, THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu ve yönetim kurulu üyelerine Kuru İncir hediye etti. Topçu, Aydın’ın önde gelen kurumlarının yaptığı ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

HAMDİ TOPÇU'YA 'İNCİR' ZİYARETİ

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
Aydın değil de Nazilli heyeti ziyaret etmiş gibi geldi bana.. Aydın her şeyi sahiplenmesin öyle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
İncir'i yir yir gabız olursunuz, dimedi dimeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bir ege li olarak ve reklam sektöründe yetişmiş birisi olarak düşünüyorum ve çok akıllıca bir proje olduğu kanaatindeyim zira güzel ve bereketli egemizin incir üretiminin dünya çapında olduğunu düşünürsek ve mevcut arz ın epeyce bir talebe karşılık verecek kapasitede olduğunu göz önünde bulundurursak uçaklarda servis edilecek olan incir miktarından ziyade, uçaklarda incir tanıtımından doğacak olası talep ege de önemli bir hareketlilik doğuracaktır. dolaylı olarak'da çok bereketli ege arazilerine fabrika kurulmaması ve çok kıymetli toprakların verimliliğinin azalmaması beraberinde gelecektir. bizlerde 5000 feet den bakıp vah benim canım memleketimin zavallı doğal güzelliklerinin haline diye iç çekmemiş oluruz. pek dakdir edivedim gari... :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
sayın hamdi beye de birkaç kasa incir getirdiyseniz bu iş olur.......adb_ops.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000