04 Ocak 2012, Çarşamba 20:02:24

GÜMRÜKLEME İŞLEMLERİ BAŞLADI

Malatya Valisi Ulvi Saran, havalimanında gümrükleme işlemlerine başlanıldığını açıkladı...
  • varolan CIP salonu hala acilamadi malatyada
  • son derece olumlu bir sey yolcular icin inanilmaz guzel bir sey, yurt disina giden gelen yolcu icin malatya icin haiylri ugurlu olsun..
  • DÖRT DÖRTLÜK MEMLEKETIME HAYIRLI UGURLU OLSUN ! COK IYI OLDU ! SELAMLAR ! 44TXL44
Yazılı bir açıklama yapan Vali Saran, "Malatya Havalimanı'ndan THY ve diğer havayolu şirketlerince yurtdışında çeşitli noktalara doğrudan uçuşlar gerçekleştirilmektedir. Yurtdışında yaşayan Malatyalıların çokluğu nedeniyle bu uçuşlar yaz aylarında daha da yoğunlaşmaktadır. İlimizde gümrükleme yapılmaması nedeniyle vatandaşlarımız ciddi sıkıntılar yaşamaktaydılar. Buradan uçağa yüklenen eşyalar İstanbul'da tekrar indirilerek gümrükleme işlemi yapılmaktaydı.

Bu durum hem zaman kaybına yol açmakta hem de vatandaşlarımızın eşyalarının zarar görmesine neden olmaktaydı. Girişimlerimiz sonucu Malatya Erhaç Havalimanı'nda Malatya Gümrük Müdürlüğü ve Malatya Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü görevlilerimizce gümrük işlemleri yapılmaya başlanılmıştır. Uçakların iniş ve kalkış saatlerine göre personel tahsis ettiğimiz araçlarla Havalimanına giderek görevlerini yapmaktadırlar. Bu İlimiz için son derece olumlu bir gelişmedir. Bu gelişme ile hem vatandaşlarımız hem de ticaret erbabı yurtdışına daha rahat seyahat imkanına kavuşmuştur" dedi. 
GÜMRÜKLEME İŞLEMLERİ BAŞLADI

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
varolan CIP salonu hala acilamadi malatyada

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
son derece olumlu bir sey yolcular icin inanilmaz guzel bir sey, yurt disina giden gelen yolcu icin malatya icin haiylri ugurlu olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
DÖRT DÖRTLÜK MEMLEKETIME HAYIRLI UGURLU OLSUN ! COK IYI OLDU ! SELAMLAR ! 44TXL44

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000