26 Ağustos 2012, Pazar 08:59:10

GÜLBEN ERGEN'DEN THY'YE ÖFKE...

Gülben Ergen THY'ye sosyal medyada verdi veriştirdi...
  • thy hıc gecıkme yapmaz canımmmmmmmmmm.bı daha sızınle ucmıycaz thy ıle ucucaz.nolduuuuuuu.her ucak arıza yapabılır haacılık sektorunde bu tarz seyler olması cok normal.ucuculugu bılmıyosan ucmıycaksın.gerısı fasafıso.gec gıdın guvenlı gıdın.bu sozlerım kulagınıza kupe olsun.cok bılmısler
  • Gülben kim ki ya!! Hankendi basın parayı özel uçakla gitsin saltanatiyla .. yada hiç şikayet etmesin binsin arızalı uçağa!! Arızayı tamir etmek suç oldu yani!! Kapris kapris kapris!!
  • Zamanında kalkış konusunda Pegasus'tan iyisini tanımıyorum.. Kim ne derse desin.
  • 1 .gülben hanım yalnızmıymış o beklemede,yanında hiçmi ahmet amca ,zeynep teyze yokmuş.Kadın ordaki sessiz çoğunluğunda sesi olmuş işte niye kadına yukleniyorsunuz anlamadım. 2. yaşanan her gecikme teknikten mi yasanır? yokmudur baska tehiri etkileyen, uzatan faktorler. Kadın burda vay efendim nasıl ucak arıza yapar dememiş ki, gecikmenin çok fazla oldugunu sölemiş. 3. yedek uçağı göderip aldırırsın yolcunu enfazla 4.saatin sonunda yolcun istanbul'da olurdu.Ama suçlu gülben hanım çünkü yaşadığını yazmış:)
  • simdi deil ama cenazesine celenk gonderecekler eminim/ kardesim sarmadiysa bidunya firma var hem kalite hem lux ee rotar oldumu vidi vidi git kardesim onur u var pegasi var atlasi var ucan mi yok!
  • Bu sadece Gülben Ergen in şikayeti değil ki, sürekli rötarlara maruz kalan yolcuların hepsi şikayetçi, ben de dahil. Bu rötarların birçoğunda TK açıklama dahi yapmadan saatlerce bekletiyor yolcuları, birçok defa ben de şahit oldum bu duruma, yetkili tüm personel de bu durumlarda yok oluyorlar, ya da palavradan mazeretler sıralayarak yolcuları salak yerine koyuyorlar.
  • thy nin acil olarak çiçek hatta çelenk gönderip özür dilemesi gerekiyor.
  • "O kadar sevimsiz ve tek taraflı bir gecikme ki perişan olduk" cümlesine karşı yazılan yorumları okuyunca gülmemek elde değil,yok efendim özel uçakla gitseymiş,yok efendim 5 yıldızlı otelde tatil yapıyormuş falan filan.Yorumları okuyunca gülmemek elde deyil,seviçten değil tabi söylenen iki cümleyi anlayamama kıtlıgından. sen beklersen o kadar saat kırar dökersin etrafı.kadın sadece 2 cümle yazmış yoruma bak.
  • "Teknik" çok güzel açıklamışsın, insanlar aksini nasıl düşünebiliyor, her uçağın yedek bir uçağı olamayacağını neden o güzel aklına getiremiyor anlamak mümkün değil.
  • Sizin emrinizeydi dimi o ucak hanımefendi zamanında kalkmadı pardon ya cok pardon.biri tayti yırtıldı diye,biri tuvalete girer çıkmaz biride rötar yaptı diye söylenir.nedir bu ünlülerin kaprisi ya madem cok biliyorsunuz kendi arabanızla ucaginizla gidin. KABİN EKİBİ KOKPİTE ALDIĞI ZAMAN THY dünya lideri şirket oluyor..

Çocuklarıyla birlikte Antalya'da tatilini geçiren şarkıcı Gülben Ergen'in İstanbul'a dönüşü çileli oldu.

Önceki gün 19.15'te Antalya'dan İstanbul'a gelmesi gereken Ergen ve 128 yolcu, THY uçağının teknik arıza yapması nedeniyle sıkıntılı anlar yaşadı. Uçağın 6 saat rötar yapması üzerine çocuklarıyla Antalya Havalimanı'nda beklemek zorunda kalan Ergen, duruma sosyal paylaşım sitesinde tepki gösterdi. Ergen, Twitter'a "O kadar sevimsiz ve tek taraflı bir gecikme ki perişan olduk" diye yazdı. Başka bir uçakla dün 02.00'de İstanbul'a gelen Ergen çok yorgundu. Soruları yanıtsız bıraktı. (Sabah)

GÜLBEN ERGEN'DEN THY'YE ÖFKE...

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

rumuz ~ 12 yıl önce
thy hıc gecıkme yapmaz canımmmmmmmmmm.bı daha sızınle ucmıycaz thy ıle ucucaz.nolduuuuuuu.her ucak arıza yapabılır haacılık sektorunde bu tarz seyler olması cok normal.ucuculugu bılmıyosan ucmıycaksın.gerısı fasafıso.gec gıdın guvenlı gıdın.bu sozlerım kulagınıza kupe olsun.cok bılmısler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gulbene ~ 12 yıl önce
Gülben kim ki ya!! Hankendi basın parayı özel uçakla gitsin saltanatiyla .. yada hiç şikayet etmesin binsin arızalı uçağa!! Arızayı tamir etmek suç oldu yani!! Kapris kapris kapris!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
passenger ~ 12 yıl önce
Zamanında kalkış konusunda Pegasus'tan iyisini tanımıyorum.. Kim ne derse desin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
komedi ~ 12 yıl önce
1 .gülben hanım yalnızmıymış o beklemede,yanında hiçmi ahmet amca ,zeynep teyze yokmuş.Kadın ordaki sessiz çoğunluğunda sesi olmuş işte niye kadına yukleniyorsunuz anlamadım. 2. yaşanan her gecikme teknikten mi yasanır? yokmudur baska tehiri etkileyen, uzatan faktorler. Kadın burda vay efendim nasıl ucak arıza yapar dememiş ki, gecikmenin çok fazla oldugunu sölemiş. 3. yedek uçağı göderip aldırırsın yolcunu enfazla 4.saatin sonunda yolcun istanbul'da olurdu.Ama suçlu gülben hanım çünkü yaşadığını yazmış:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cenaze ~ 12 yıl önce
simdi deil ama cenazesine celenk gonderecekler eminim/ kardesim sarmadiysa bidunya firma var hem kalite hem lux ee rotar oldumu vidi vidi git kardesim onur u var pegasi var atlasi var ucan mi yok!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
herkes şikayetçi ~ 12 yıl önce
Bu sadece Gülben Ergen in şikayeti değil ki, sürekli rötarlara maruz kalan yolcuların hepsi şikayetçi, ben de dahil. Bu rötarların birçoğunda TK açıklama dahi yapmadan saatlerce bekletiyor yolcuları, birçok defa ben de şahit oldum bu duruma, yetkili tüm personel de bu durumlarda yok oluyorlar, ya da palavradan mazeretler sıralayarak yolcuları salak yerine koyuyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 12 yıl önce
thy nin acil olarak çiçek hatta çelenk gönderip özür dilemesi gerekiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hak hukuk ~ 12 yıl önce
"O kadar sevimsiz ve tek taraflı bir gecikme ki perişan olduk" cümlesine karşı yazılan yorumları okuyunca gülmemek elde değil,yok efendim özel uçakla gitseymiş,yok efendim 5 yıldızlı otelde tatil yapıyormuş falan filan.Yorumları okuyunca gülmemek elde deyil,seviçten değil tabi söylenen iki cümleyi anlayamama kıtlıgından. sen beklersen o kadar saat kırar dökersin etrafı.kadın sadece 2 cümle yazmış yoruma bak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
"Teknik" çok güzel açıklamışsın, insanlar aksini nasıl düşünebiliyor, her uçağın yedek bir uçağı olamayacağını neden o güzel aklına getiremiyor anlamak mümkün değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 12 yıl önce
Sizin emrinizeydi dimi o ucak hanımefendi zamanında kalkmadı pardon ya cok pardon.biri tayti yırtıldı diye,biri tuvalete girer çıkmaz biride rötar yaptı diye söylenir.nedir bu ünlülerin kaprisi ya madem cok biliyorsunuz kendi arabanızla ucaginizla gidin. KABİN EKİBİ KOKPİTE ALDIĞI ZAMAN THY dünya lideri şirket oluyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000