19 Temmuz 2015, Pazar 16:13:17

FLAŞ! THY bombacısı yakalandı: Bakın ihbarcı kim çıktı

THY'de üst üste yaşanan bomba ihbarlarından birini THY'de görev yapan bir kabin memurunun yaptığı ortaya çıktı.
  • önüne geleni kabin memuru yaparsan başına bunlar gelir normaldir.bu sadece Thy için değil tüm havayolları için geçerli.Şimdi amele toplar gibi kabin memuru alınıyor.Artık kriter diye birşey kalmadı ve bunlar iyi günlerimiz.
  • Kabin memurlarının ve yer hizmetleri memurlarının ve yöneticilerin in.ulusal güvenlik harekat merkezi tarafından kontrol altında tutul masında fayda var!
  • Ne oldu birileri aklandıgını sanıyor sanırım fotoğraf makinası ve ipad yüzünden divert eden uçaklar ne olacak temizlik görmüyor gözen görmüyor en son security check yapan uçuş ekibide görmüyor bu kişilere de sormak lazım işinizi nasıl yapıyorsunuz diye.
  • AİRPORT HABERE YORUM YAPANLARIN DÖRTTE BİRİ DEĞİL ON DA BİRİ BİLE DAHİ TÜRK HAVA YOLLARINDA ÇALIŞIYORSA VAY HALİMİZE BİZ YOLCULARIN AŞIRI MEMNUNİYETİYLE BURADA YORUM YAPANLARIN MEMNUNİYETSİZLİĞİ ÇALIŞMA ŞARTLARININ İYİ OLMADIĞINAN MI DİYE ARAŞTIRDIM . BÜTÜN BİRİMLERDE TÜRKİYEDE EN YÜKSEK ÜCRET ,EN İYİ ÇALIŞMA ŞARTLARI THY DE .DİĞER ŞİRKETLERDE ÇALIŞANLARA SORULDUĞUNDA THY YE GİRME İMKANI BULAMADIKLARINI İMKAN OLURSA HİÇ BEKLEMEDEN THY GEÇEBİLECEKLERİNİ SÖYLÜYORLAR. BEN BİR TÜRK VATANDAŞI OLARAK TÜRK HAVA YOLLARININ EN BÜYÜK KÖTÜLÜĞÜ YAPAN ÇALIŞANLARINDAN İVEDİLİKLE TEMİZLENMESİ GEREKTİĞİNİ SÖYLÜYORUM, BU HASİS KARINSIZ HUSURSUZ PİSLİKLERE CAN EMANET EDİYORUZ VEDE BİNNLERCESİSİNDEN BİN KAT MEMNUN OLDUĞUMUZ DİĞER ARKADAŞLARINIDA ZAN ALTINDA BIRAKIYORLAR. AYRICA AİRPORT HABER SİZDEN RİCAM DENGESİZ , MESNETSİZ YORUMLARA HALA YER VERİYORSUNUZ VE BU İNSANLAR THY ÇALIŞANI OLDUĞUNU SÖYLÜYORLAR VE SİZ BUNUN DOĞRULUĞUNU ARAŞTIRMADAN YAYINLIYORSUNUZ UNUTMAYALIMKİ THY YÖNETİMİNİ BEĞENMEDİĞİNİZ İÇİN BUİNSANLARI PIŞPIŞLAMAK BİNDİĞİNİZ DALI KESMEKTİR. ÇÜNKİ THY VARSA SİZDE VARSINIZ ELEŞTİRİN AMA BU ÜLKENİN İNSANLARINADA SAYGILI OLUN ÇÜNKİ İKTİDARIN OYUNDAN THY NİN MEMNUNİYET ORANI ÇOK DAHA FAZLA VEDE BENİM GİBİ AÇIK KİMLİĞİNİ YAZANLARIN YORUMLARINA YER VERİN PROVAKÖTÖRLERİN DEĞİL
  • Basınıza tas düşsün ..verseydiniz oyunu zu emekli işçi biraz nefes alacaktı ..
  • Allahn alkolun servisini lanetlemsken bu paranin İslami acısndan caiz olwadgni belirtyorm isterse 20 Bin kazan.3kurus ıcn ahireti mahvetmeyn
  • Bomba gibi ekip diye ben buna derim! Tebrikler Türk hava yolları tebrikler sıtar aliyansss
  • Dil mezunu donanımlıdır demedimki ben sen anlamak istediğin gibi anlamışsın bence. Dil mezunu ve donanımlı dedim. Donanımlıdan kasıt ise bu işe uygunluktur hem psikolojik hem de fiziksel olarak. Bunuda açalım isterseniz psikolojik uygunluk yumuşak mizaçlı sabırlı olmaktır ve bu işi severek yapmaktır sırf maddi getirisi iyi diye değil.Birde iyi ingilizce eklendimi bu özelliklere daha ne olsun. Donanım budur. Oyüzden kompleks yapıp alınmaya gerek yok!
  • hani gözen salıyordunuz yok efendim iyi aramıyorlar
  • ELEMANIN CHP KAFALI GEZICI OLDUGUNU OGRENDIM.. VE SASIRMADIM !!!

THY'nin son aylarda yaşadığı bomba ihbarlarının sırrı çözüldü. THY uçaklarının tuvaletlerinde bulunan bomba ihbarı notlarını kimin bıraktığına yönelik araştırmada sürpriz bir sonuca ulaşıldı.

Türk Hava Yolları ve emniyetin titiz çalışması sonucu bir uçaktaki ihbar notunu THY ekiplerinden birinin yazdığı tespit edildi.

THY'de görev yapan erkek kabin memurunun nasıl tespit edildiği ve hangi uçuştaki ihbarı yaptığı konusunda bilgi edinilemezken ihbarcının birden fazla uçuştaki bomba notlarını yazmış olabileceği belirtildi.

AirportHaber'e gelen bilgilere göre kimliği tespit edilen kabin memurunun işine derhal son verildi. Olayla ilgili incelemelerin sürdüğü kaydedildi.

Öte yandan Türk Hava Yolları'nın da ihbarcı kabin memuru hakkında suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi.

©AirportHaber ÖZEL

FLAŞ! THY bombacısı yakalandı: Bakın ihbarcı kim çıktı

Yorumlar Tüm Yorumlar (205)

Yazık ~ 9 yıl önce
önüne geleni kabin memuru yaparsan başına bunlar gelir normaldir.bu sadece Thy için değil tüm havayolları için geçerli.Şimdi amele toplar gibi kabin memuru alınıyor.Artık kriter diye birşey kalmadı ve bunlar iyi günlerimiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SFAF ~ 9 yıl önce
SEN HERSEYE ATLAMA OYLE BAKALIM IYI GUNLERIMIS :)
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Kabin memurlarının ve yer hizmetleri memurlarının ve yöneticilerin in.ulusal güvenlik harekat merkezi tarafından kontrol altında tutul masında fayda var!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ne oldu birileri aklandıgını sanıyor sanırım fotoğraf makinası ve ipad yüzünden divert eden uçaklar ne olacak temizlik görmüyor gözen görmüyor en son security check yapan uçuş ekibide görmüyor bu kişilere de sormak lazım işinizi nasıl yapıyorsunuz diye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ALİ RIZA HAS ~ 9 yıl önce
AİRPORT HABERE YORUM YAPANLARIN DÖRTTE BİRİ DEĞİL ON DA BİRİ BİLE DAHİ TÜRK HAVA YOLLARINDA ÇALIŞIYORSA VAY HALİMİZE BİZ YOLCULARIN AŞIRI MEMNUNİYETİYLE BURADA YORUM YAPANLARIN MEMNUNİYETSİZLİĞİ ÇALIŞMA ŞARTLARININ İYİ OLMADIĞINAN MI DİYE ARAŞTIRDIM . BÜTÜN BİRİMLERDE TÜRKİYEDE EN YÜKSEK ÜCRET ,EN İYİ ÇALIŞMA ŞARTLARI THY DE .DİĞER ŞİRKETLERDE ÇALIŞANLARA SORULDUĞUNDA THY YE GİRME İMKANI BULAMADIKLARINI İMKAN OLURSA HİÇ BEKLEMEDEN THY GEÇEBİLECEKLERİNİ SÖYLÜYORLAR. BEN BİR TÜRK VATANDAŞI OLARAK TÜRK HAVA YOLLARININ EN BÜYÜK KÖTÜLÜĞÜ YAPAN ÇALIŞANLARINDAN İVEDİLİKLE TEMİZLENMESİ GEREKTİĞİNİ SÖYLÜYORUM, BU HASİS KARINSIZ HUSURSUZ PİSLİKLERE CAN EMANET EDİYORUZ VEDE BİNNLERCESİSİNDEN BİN KAT MEMNUN OLDUĞUMUZ DİĞER ARKADAŞLARINIDA ZAN ALTINDA BIRAKIYORLAR. AYRICA AİRPORT HABER SİZDEN RİCAM DENGESİZ , MESNETSİZ YORUMLARA HALA YER VERİYORSUNUZ VE BU İNSANLAR THY ÇALIŞANI OLDUĞUNU SÖYLÜYORLAR VE SİZ BUNUN DOĞRULUĞUNU ARAŞTIRMADAN YAYINLIYORSUNUZ UNUTMAYALIMKİ THY YÖNETİMİNİ BEĞENMEDİĞİNİZ İÇİN BUİNSANLARI PIŞPIŞLAMAK BİNDİĞİNİZ DALI KESMEKTİR. ÇÜNKİ THY VARSA SİZDE VARSINIZ ELEŞTİRİN AMA BU ÜLKENİN İNSANLARINADA SAYGILI OLUN ÇÜNKİ İKTİDARIN OYUNDAN THY NİN MEMNUNİYET ORANI ÇOK DAHA FAZLA VEDE BENİM GİBİ AÇIK KİMLİĞİNİ YAZANLARIN YORUMLARINA YER VERİN PROVAKÖTÖRLERİN DEĞİL

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DAD ~ 9 yıl önce
ROMAN MI YAZDIN YA
CHP kadar ~ 9 yıl önce
Basınıza tas düşsün ..verseydiniz oyunu zu emekli işçi biraz nefes alacaktı ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
58 ~ 9 yıl önce
Allahn alkolun servisini lanetlemsken bu paranin İslami acısndan caiz olwadgni belirtyorm isterse 20 Bin kazan.3kurus ıcn ahireti mahvetmeyn

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kongırıleyşız ~ 9 yıl önce
Bomba gibi ekip diye ben buna derim! Tebrikler Türk hava yolları tebrikler sıtar aliyansss

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 9 yıl önce
Dil mezunu donanımlıdır demedimki ben sen anlamak istediğin gibi anlamışsın bence. Dil mezunu ve donanımlı dedim. Donanımlıdan kasıt ise bu işe uygunluktur hem psikolojik hem de fiziksel olarak. Bunuda açalım isterseniz psikolojik uygunluk yumuşak mizaçlı sabırlı olmaktır ve bu işi severek yapmaktır sırf maddi getirisi iyi diye değil.Birde iyi ingilizce eklendimi bu özelliklere daha ne olsun. Donanım budur. Oyüzden kompleks yapıp alınmaya gerek yok!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mustafa ~ 9 yıl önce
hani gözen salıyordunuz yok efendim iyi aramıyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CHP ~ 9 yıl önce
ELEMANIN CHP KAFALI GEZICI OLDUGUNU OGRENDIM.. VE SASIRMADIM !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
feto ~ 9 yıl önce
yok be hacı adam paralel yapının adamıymış. kesin bilgi yayalım.
Kirletme chpyi ~ 9 yıl önce
Kabin memurunu eleman diyecek sığ ve cahil iftiracı bu kumpasların devri kapandı haydi hesap vermeye o kabin memurunu işe sokan senin zihniyette ahmak
YALAKA ~ 9 yıl önce
Aga babalarının kafasında olsaydı boyle seyler yapmazdı ne var ne yok CALAR giderdi. Ya ne bos beles adamlarsınız ya...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000