19 Ekim 2012, Cuma 08:53:27

FENERBAHÇE'YE HAVALİMANINDA PASAPORT ŞOKU!

THY Euroleague’deki 2. maçında Union Olimpija ile karşılaşmak için Slovenya’ya giden Fenerbahçe Ülker’de Romain Sato’nun pasaportu kriz yarattı.
  • aynı slovenya thy müdürüne de ödül veriyor!!! tezata bak!!! sloven takımı türkiye ye geldiğinde aynısını onlara yapalım diyeceğim ama slovenya ab üyesi olduğu için yemez maalesef!!!! türkiye yi 3.sınıf bir ülke olarak gören ordan gelen herkese potansiyel sahtekar,kaçakçı,ilticacı gözüyle bakanlar türkiye ye sanki kendi ülkeleri içinde geziyormuşçasına kimlikleri ile geliyorlar duyuyor musun ey dışişleri????? bunlara sen izin veriyorsun!!!! konsolosluklar vize aracı kurumları ile beraber vatandaşları resmen soyuyorlar dışişlerinden çıt yok!!!! bu kadar mı sahipsisiz bu kadar mı değersisiz?????? yazıklar olsun size!!!!

Kriz ile ilgili F.Bahçe'den açıklama gecikmedi. Sarı lacivertliler, "Bu kulüpler arası değil ülkeler arası bir skandaldır" açıklaması geldi.

Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Romain Sato'nun başı pasaportu ile belada. 
 
Yeni pasaport çıkartmadığı için bazı eksik dökümanlar, Orta Afrikalı oyuncunun başını ağrıttı. Sloven polisler, Sato'nun pasaportunun sahte olduğunu iddia etti.  Saat 14.30'da Sovenya'ya inen F.Bahçe kafilesinde Sato, krizi nedeniyle saatlerdir havalimanında bekletiliyor.
 
Diğer oyuncunlar ve teknik ekip otele gönderildi. Yöneticiler, Romain Sato ile birlikte havaalanında...
 
F.BAHÇE'DEN AÇIKLAMA
 
Fenerbahçe Kulübü'nün "Skandal" başlığı ile duyurduğu açıklamada, Orta Afrika Cumhuriyeti vatandaşı olan basketbolcuları Romain Sato'nun yarın oynanacak Union Olimpija maçı için gittiği Slovenya'da pasaportuna el konulduğu bildirildi.
 
Kulüpten yapılan açıklama şöyle;
 
"Fenerbahçe Ülker, yarın Union Olimpija ile oynayacağı Euroleague maçı için bugün THY'ye ait tarifeli bir uçakla Slovenya'ya hareket etmiştir.
 
Havaalanında yapılan kontrollerde, Orta Afrika Cumhuriyeti vatandaşı olan sporcumuz Romain Sato'nun pasaportuna, söz konusu ülke tarafından aynı ülke pasaport yasa ve uygulamaları gerekçe gösterilerek el konulmuştur. Bu usulsüz uygulama karşısında tarafımızdan diplomatik ve hukuki işlemler başlatılmıştır.
 
Schengen vizesi de olan, aynı pasaport ile Amerika'dan ülkemize ve birçok Avrupa ülkesine de giriş çıkış yapan sporcumuzun maruz bırakıldığı bu hukuka ve diplomasiye aykırı tutum, tarafımızca anlaşılamamakla birlikte hukukçularımız ve yetkililerimiz tarafından takip edilmektedir.
 
Oyuncumuzun yarınki maçta oynatılmamasına yönelik yapılan bu usulsüz işlemler, tarafımızdan hukuki platformda en ağır şekilde karşılık bulacaktır.
 
Yapılan bu gayri hukuki uygulamanın, oyuncumuzun müsabakada oynatılmamasına yönelik olduğu aşikârdır.
 
Söz konusu ülke yetkilileri, bu hukuk dışı davranışlarıyla her türlü hukuki ve diplomatik yaptırımı da göze alarak durumu oyuncumuzun bir gece tutuklu kalması boyutuna getirmiştir.
 
Ancak unutulmamalıdır ki bu hukuk dışı uygulama, kulüplerarası bir sorun değil ülkelerarası bir SKANDALDIR.
 
Konu ile ilgili her ayrıntı, gelişmeler doğrultusunda kamuoyu ile de paylaşılacaktır."
FENERBAHÇE'YE HAVALİMANINDA PASAPORT ŞOKU!

Yorumlar

suçlu dışişleri !!! ~ 12 yıl önce
aynı slovenya thy müdürüne de ödül veriyor!!! tezata bak!!! sloven takımı türkiye ye geldiğinde aynısını onlara yapalım diyeceğim ama slovenya ab üyesi olduğu için yemez maalesef!!!! türkiye yi 3.sınıf bir ülke olarak gören ordan gelen herkese potansiyel sahtekar,kaçakçı,ilticacı gözüyle bakanlar türkiye ye sanki kendi ülkeleri içinde geziyormuşçasına kimlikleri ile geliyorlar duyuyor musun ey dışişleri????? bunlara sen izin veriyorsun!!!! konsolosluklar vize aracı kurumları ile beraber vatandaşları resmen soyuyorlar dışişlerinden çıt yok!!!! bu kadar mı sahipsisiz bu kadar mı değersisiz?????? yazıklar olsun size!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000