05 Kasım 2008, Çarşamba 08:39:34

Fenerbahçe'nin uçağında panik!

Fenerbahçe'yi Londra'ya götüren THY uçağında panik havası esti...
  • Bir FENERBAHÇELİ olarak GALATASARAYı tebrik ediyorum.İnşallah avrupada hep böyle başarılara imza atarsınız ama pazara hazırlıklı olun.
  • Büyük konusmak kolay,amma o laflarin altindan kalkmak zordur.Emirates Satdinda beklediginiz FB felaketi,Saracoglunda insallah basiniza gelir.Arkaniza bakmadan evinizin yolunu tutarsiniz.
  • Fenerbahçenin yaşadığı körük bozulma olayı Türkiyede bi havalimanında olsa ortalık birbirine girer aranmayan CEO kalmaz Birsürü kişi işinden olur umarım böyle şeylerin yurt dışında bile yaşanabilindiği farkına varılır ve olgulukla karşılanır.
  • Bizimle uğraşacağına bu akşamı düşün ne yapacaksınız.Ben senin yaptığını yapmayacağım Galatasaray ı bir TÜRK takımı olduğu için sonuna kadar destekleyeceğim .Ama TÜRKİYE de başka.Buradaki atışmalar her zaman devam edecek.Bu gün aslan gibi kükreyin pazara nasıl olsa yusuf yusuf.
  • gecen sene oldugunuz gibi bu sene de olursunuz. dua et de nonda oynamasin.
  • 6-0 ve 8-0 larda ne hissettiysen yine korkudan saldırıyorsun.pazar günü başına gelecekleri biliyorsun ve korkundan ne diyeceğini şaşırmışsın.Keşke her maçımız G.S ile olsa her sene şampiyon oluruz.
  • elbetteki asirlik cinarsiniz. ama ben sizin adinizin onune herhangi bir kucultucu ek yaziyor muyum? sen ne alaka 6s, 8tas yazip 100 yillik takimlarla dalga geciyorsun. onlar olmadan sen varmiydin ki? etmedin mi yusuf yusuf dun aksam. volkan'a dua edin. hafta sonu icin de ayrica.
  • 6 Kasımı unutma unutturma 6 Kasım 2002; FB 6 - gs 0 www.6kasim.com :)
  • Kardesh horoz dedinde, birden Denizli aklima geldi. Tabi haklisin erken otmemek gerek. Son machta nasil gitmishdi kafa!!!
  • Belli ki bir şeyler hissetmişsin.Aklınca yüzyıllık çınarlar diye GSve BJK yı saymışsın ama dilin hala FENERBAHÇE yi de söylemeyi beceremiyor.Yusuf yusuf derken aklın neredeydi.Biliyorsun bir deyim vardır 'erken öten horozun kafasını keserler'diye.Sen hala FENERBAHÇE nin büyüklüğünü öğrenememişsin ama öğreneceksiiniz.Senin seviyende belli.

Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacağı Arsenal maçı için Londra'ya götüren THY uçağının kötü hava şartları sebebiyle sallanması futbolcuları korkuttu. Bu olayın ardından 'kemerlerinizi bağlayın' anonsu da yapılınca uyuyan futbolcular korkuyla uykularından uyandı. Yaklaşık olarak yarım saat süren bu sarsıntı sonrasında futbolcular derin nefes aldı.

Uçağın yere inmesiyle rahatlayan kafileyi br başka sürpriz daha bekliyordu. Yolcuların uçaktan tahliyesini sağlayan körük bozulunca futbolcular 20 dakika uçakta mahsur kaldı. Sonrasında getirilen merdivenle uçaktan inen futbolcuları havalimanında çoşkulu bir kalabalık bekliyordu.

©AirportHaber

Fenerbahçe'nin uçağında panik!

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

Rumuz ~ 15 yıl önce
Bir FENERBAHÇELİ olarak GALATASARAYı tebrik ediyorum.İnşallah avrupada hep böyle başarılara imza atarsınız ama pazara hazırlıklı olun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neredeyiz ~ 15 yıl önce
Büyük konusmak kolay,amma o laflarin altindan kalkmak zordur.Emirates Satdinda beklediginiz FB felaketi,Saracoglunda insallah basiniza gelir.Arkaniza bakmadan evinizin yolunu tutarsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Destination ~ 15 yıl önce
Fenerbahçenin yaşadığı körük bozulma olayı Türkiyede bi havalimanında olsa ortalık birbirine girer aranmayan CEO kalmaz Birsürü kişi işinden olur umarım böyle şeylerin yurt dışında bile yaşanabilindiği farkına varılır ve olgulukla karşılanır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aero ~ 15 yıl önce
Bizimle uğraşacağına bu akşamı düşün ne yapacaksınız.Ben senin yaptığını yapmayacağım Galatasaray ı bir TÜRK takımı olduğu için sonuna kadar destekleyeceğim .Ama TÜRKİYE de başka.Buradaki atışmalar her zaman devam edecek.Bu gün aslan gibi kükreyin pazara nasıl olsa yusuf yusuf.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aero ~ 15 yıl önce
gecen sene oldugunuz gibi bu sene de olursunuz. dua et de nonda oynamasin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 15 yıl önce
6-0 ve 8-0 larda ne hissettiysen yine korkudan saldırıyorsun.pazar günü başına gelecekleri biliyorsun ve korkundan ne diyeceğini şaşırmışsın.Keşke her maçımız G.S ile olsa her sene şampiyon oluruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aero ~ 15 yıl önce
elbetteki asirlik cinarsiniz. ama ben sizin adinizin onune herhangi bir kucultucu ek yaziyor muyum? sen ne alaka 6s, 8tas yazip 100 yillik takimlarla dalga geciyorsun. onlar olmadan sen varmiydin ki? etmedin mi yusuf yusuf dun aksam. volkan'a dua edin. hafta sonu icin de ayrica.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yoda ~ 15 yıl önce
6 Kasımı unutma unutturma 6 Kasım 2002; FB 6 - gs 0 www.6kasim.com :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Proxiv ~ 15 yıl önce
Kardesh horoz dedinde, birden Denizli aklima geldi. Tabi haklisin erken otmemek gerek. Son machta nasil gitmishdi kafa!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AERO ~ 15 yıl önce
Belli ki bir şeyler hissetmişsin.Aklınca yüzyıllık çınarlar diye GSve BJK yı saymışsın ama dilin hala FENERBAHÇE yi de söylemeyi beceremiyor.Yusuf yusuf derken aklın neredeydi.Biliyorsun bir deyim vardır 'erken öten horozun kafasını keserler'diye.Sen hala FENERBAHÇE nin büyüklüğünü öğrenememişsin ama öğreneceksiiniz.Senin seviyende belli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000