10 Temmuz 2008, Perşembe 16:35:30

Fatih Terim THY ile kapak oldu!

Hürriyet Gazetesi İtalya temsilcisi Reha Erus, La Gazzetta dello Sport'un kullandığı bir resimle Türk Hava Yolları'nın milyonlarca lira harcayıp yapamayacağı kadar iyi bir reklam yapıldığını belirtiyor. İşte Erus'un yazısı ve La Gazzetta dello Sport'un kullandığı o resim.
  • sn airman nickname ile türkçeniz pek örtüşmüyor.önce türkçemizi doğru kullanıp sonra ingilizceye geçseniz daha iyi olmaz mı?? (illa yorum yazmak için değil doğru olarak yazmak için uğraşalım)
  • Sayın Reha Erus ne güzel bir nokta yakalamış. Doğru olacak olan neymiş açıklar mısınız? ben merak ediyorum. THY için süper reklam olmuş. yok şöyle olmuş yok böyle bakınız resme süper olmuş.
  • bu resmi italyan medyasına milyarlar versenız yine koymazlar.bu yanlızca gazetecinin o anda deklanşöre basmasıyla alakalı.thynın reklam puresedürü ile alakası yokk..illa haber olsun diye deil doğru olsun diye uğraşalım.

Reklâmın iyisi, kötüsü yoktur. Hele bedavaysa!

Derler ki “Reklâmın iyisi, kötüsü olmaz” reklâm reklâmdır. Üstelik bedavaysa, milyonlarca değerindeyse. Doğru zamanda, doğru yerde çıktıysa.

Ben atlamışım. Bir İspanyol gazeteci arkadaşım mail ile gönderdi. Şimdilerde  İspanyol meslektaşlarım  Fenerbahçe’nin yeni antrenörü Avrupa Futbol Şampiyonu unvanlı Luis Aragones nedeni ile Türkiye ile bir başka yakından ilgileniyorlar. Birde Türkiye’nin aynı kupada ki başarısı var elbette.

3 Haziran 2008 tarihle İtalya’nın en etkin spor gazetesi “La Gazzetta dello Sport” spor gazetesinin 13. sayfasında Fatih Terim’le yapılan bir röportaj yayınlanmış. Üzerinde ‘de Terim’in Cenevre havalimanında kendilerini İsviçre’ye getiren uçağın önünde çekilmiş bir ön plan fotoğrafı var. Reuters haber ajansının servise koyduğu bir fotoğraf.  Arka planda bulunan uçağın üzerinde “Turkish” yazıyor. Milli takımımızın başarılı hocası Fatih Terim ile Göklerde ki ulusal gururumuz THY özdeşmiş bu resimde. THY son zamanlarda çok başarılı. İtalya’da üç kente Roma, Milano ve Venedik’e uçuyor. Hele İtalyan havayolları Alitalia can çekişirken THY Çizme’de marka oluyor. Araştırdım. 3 Haziran günü  “La Gazzetta dello Sport” birazda Avrupa Futbol Şampiyonasının başlama arifesi olduğundan tam 541 bin adet satmış.  Bir spor gazetesi için çok iyi bir rakam. Üstelik gazete ABD’den tutun Avustralya’ya kadar her kıtada satılıyor. Bence THY milyonlarca lira reklâm parası ödese böylesine bir reklâmı yapamazdı. Doğru zamanda, doğru yerde, doğru gazetede, doğru tema ile bu kare Ulusal havayolumuza tanıtım için paha biçilemeyecek bir kusursuz rastlantı oldu.

THY - La Gazzetta dello Sport

Reha ERUS / ROMA

Fatih Terim THY ile kapak oldu!

Yorumlar

Rumuz ~ 16 yıl önce
sn airman nickname ile türkçeniz pek örtüşmüyor.önce türkçemizi doğru kullanıp sonra ingilizceye geçseniz daha iyi olmaz mı?? (illa yorum yazmak için değil doğru olarak yazmak için uğraşalım)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ref ~ 16 yıl önce
Sayın Reha Erus ne güzel bir nokta yakalamış. Doğru olacak olan neymiş açıklar mısınız? ben merak ediyorum. THY için süper reklam olmuş. yok şöyle olmuş yok böyle bakınız resme süper olmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
airman ~ 16 yıl önce
bu resmi italyan medyasına milyarlar versenız yine koymazlar.bu yanlızca gazetecinin o anda deklanşöre basmasıyla alakalı.thynın reklam puresedürü ile alakası yokk..illa haber olsun diye deil doğru olsun diye uğraşalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000