18 Şubat 2009, Çarşamba 14:07:54

EYLEM, AYÇİN'İN ŞOVUNA DÖNÜŞTÜ!

Türkiye Sivil Havacılık Sendikası (HAVA-İŞ) Genel Başkanı Atilay Ayçin, eylem için toplanan sendika üyeleri önünde AirportHaber'e çirkin saldırılarda bulunarak şov yaptı.
  • BİR HİKAYE; MEMLEKETİN BİRİNDE HAYVANLARDAN OLUŞAN BİR GRUP CANLI YAŞAR BİRDE DEV VARDIR.BU DEV MEMLEKETTE BULUNAN TEK ÇEŞMENİN SAHİBİDİR VE BURADAN SU İÇMEK İÇİN HERGÜN GRUPDAN BİR KURBAN VERİLMESİ GEREKİR BİRGÜN YAŞLI BİRGÜN SAKAT VERİRLER BU DURURMA BOZULAN BİR SARI ÖKÜZ VARDIR DEV İ ALT ETMEK İÇİN TÜM GRUBU ÖRGÜTLEMEYE BAŞLAR FAKAT DEV DURUMUN FARKINA VARIR VE GRUBUN YÖNETİCİLERİNDEN SARI ÖKÜZÜ İSTER VE SARI ÖKÜZ DEV E ZORLA YEM EDİLİR .DAHA SONRALARI GRUP KENDİ İÇİNDE SAYIM YAPARKİ BİR ELİN PARMAKLARI KADAR KALMIŞLAR NEREDE HATA YAPTIK DİYE BİRBİRLERİNE SORMUŞLAR VE ŞU KARARA VARMIŞLAR BİZ NE ZAMANKİ SARI ÖKÜZÜ VERDİK İŞTE O ZAMAN SONUMUZU HAZIRLADIK İŞTEN ATILAN KAPTAN ARKADAŞINIZA İTHAF OLUNUR. SAYGILARIMLA
  • Insanlari yerden yere vurmak ne kadar kolay canim Turkiyemde.Sendikaya mualefet oluyorsan secim zamani karsisina cikarsin bir liste ile cevabini verirsin,ha veremiyorsan burada aksi istikamete giden sensin demektir. Airport haberin tarafsizligina gelince herkes bir tarafta olmak durumundadir dogal olarak kimse havada durmaz,Bu arada yapilan basin aciklamasinda ne DTP ile ne PKK sempatizani olmakla alakali bir sey yok insanlari ne kadar cabuk karaliyorsunuz.yorumcular konuyu saptiriyorsunuz,bu kadar da olmaz yani.
  • Sendikaya laf atan yok burdaBütün tepki başındaki o ağa`ya.Surda 12 bin personelden 200 kişi toplamışsa bişeyler ters gidiyor demektir.Ağa bıraksın artık o çok sevdiği koltuğu..
  • ARKADASLAR O KADAR LAF EDECEGINIZE SENDIKA BASKANINA, YIYORSA CIKIN SENDIKADAN. SENDIKASIZ KALIN. YIYORSA TABII. NASIL INSANLARSINIZ SIZ. SIZLERIN INSANLIGINIZA SASIYORUM. BASKAN OTURUP %6 ALDIGINDA MAAS FARKLARINI AC FARELER GIBI BEKLIYORSUNUZ. YUHH SIZE. ÇAPSIZLAR.
  • her sendika görüşmelerinde, sendikayı haksız işvereni haklı çıkartan siz değilmisiniz. lütfen hadi burası türkiye sizin yaptıgınızı fazla gormuyorum. ama bu kadar mıllette aptal degıl kusura bakmayın airport yetkılılerı.
  • bırakın sağı solu diyen arkadaş ben sağı bırakırım ama artık solu hiç bırakmam sağ kesim türkiyenin anasını belledi hep sağmı allah korusun bundan sonra solu destekliyorum sağıda gördük !!!
  • lem misafirler uzmanlık yetenek diye atıp tutmayın sağı solu karıştırmayın bizim karnımız doymadığı için sizin gibi akıllı kardeşlere bırakıp bi 10 yılımızı thy ye armağan edip ayrıldık.bugün şükür karnımız doyuyor.öyle atıp tutmayın.en önde biz yürüyoduk şöyle bi resimlere baktım bi arkadaşımı göremedim maalesef mösyö atilay başarısız olursa ucu bize kadar dokunur ama insaf be kardeşim.sendikanın başarısı bi tis imzalayıp üye maaşının %1.5 i aylık aidat olarak algılanınca böyle bir sonuç çıkıyor artaya.sen yumruğunu üyeye gösterceğine masa da göster.yazık kaç yıldır sendikadan ekmek yiyosun vallahi yazık.siyaset sizin olsun gücünüzü tis te gösterin ama kalemli dönemi gibi söz almalarla aldatmalarla ufak hesaplarla olmasın.
  • bırakın sağı solu da yukarıda yazan gerçekleri okuyun siyaseti başka yerde yapın karnı doymayan insanların 10 yıllık tazminatı bırakıp gitmesi sizi ve hava işi pek rahatsız etmemiş galiba.ee geçim dünyası öyle thy deyip te uzaktan adı hoşuına giden kardeşler duyrulur.biz 40 kişiydik bu gün kalan 4-5 kişi.bunu sebebi ne acaba ya geçim dünyası ya kendine bedava personel arayan topkapıdan teknisyen getirir,m diyen zihniyet veya buna göz yuman bir sendikal zihniyet.Maalesef tavşan kaçtı Atilay bey her tis döneminde ödenmeyen maaş ve ikramiye farklarımı ve sayenizde verilmeyen kıdem ücret farklarımı size ve sendikanıza helal etmiyorum.sonucunuz maalesef resimdeki gibi bir yalnızlık olacak belli.reklamcılarınız bile var hala brv size...
  • valla ayçinin iyi olup olmadığı sizin yakdirinizdir ben 10 yılımı ayçin sayesinde thy de harcamışım adı var diye kendimi kandırmışım çoluk çocuk sahibi olup thy yönetiminin verdiği ücretlerle geçinemeyip benle işbaşı yapan 40 arkadaşımla birlikte bir yıl içinde thy yi siz meraklılarına bırakarak ayrılmışız.hiç öyle kişi reklamı yapmayın.o sendikada iyi kötü görevler de aldık,yerine getirdik.thy ninde sendikanın da içini dışını burda yazan herkesden ii biliriz.ayçin yanlışları söze güvenmekle taa mustafa kalemli zamanında yaptı.sendikacı yazıya imzaya bakmalı.yazık değilmi üzerine yatırım yapılan çalışana.hadi senin thy yönetimin bunun hesabını yapmıyo sendika da kof kaldı maalesef.napalım bizde memur olmak için baba parasıyla okumadık..
  • atilay resimlere bakıyorum 200 kişi toplamışsın nerde 11800 üyen terk edildin, eskiden STFA'lı kardeşlerin bunlardan çok daha fazla katılırdı eylemlere bu senin bittiğini gösterir, ah birde çökmüşsün gözlükler felan, bırak artık bırak yazık sana

Türkiye Sivil Havacılık Sendikası (Hava-iş)  Genel Başkanı Atilay Ayçin, basın açıklaması yaparak son zamanlarda THY ve THY Teknik A.Ş işverenlerinin çalışanlara düşmanca davrandığını iddia etti.

THY Teknik A.Ş.’nin Teknik Bakım Hangarı önünde çok sayıda çalışanla birlikte bir basın açıklaması yapan Atilay Ayçin haklarının gasp edildiğini şirketin tasfiyeye giderek işsizliğe yol açacağını iddia etti. Ayçin sözlerine şöyle devam etti: “Hem THY, hem de THY Teknik A.Ş.’nin büyüdüğünü, karlarına kar kattığını, uçak sayılarının arttığını ve beş yıldızlı hava yolu oluyoruz şeklinde konuşanlar şimdi işçiye düşmanca davranıyor. 12 bin çalışanımızla bu tutumu protesto ediyoruz.

Yılbaşında başlaması gerek toplu sözleşme görüşmelerinin önünün tıkandığı ve yargıya gidildiğini ifade eden Ayçin, “Sendikanıza sahip çıkın. Sizleri meydanlara toplayabilmek için yemekhane yemekhane, ofis ofis dolaşmak zorunda kalıyoruz”

AYÇİN HADDİNİ AŞTI!

Hava-İş Genel Başkanı Atilay Ayçin, yaptığı basın açıklamasının sonunda ise haddini aşarak, her zaman doğru ve tarafsız haberciliği ilke edinmiş AirportHaber'e ve yaptığı haberlere de çamur attı. Genel Başkan Ayçin şöyle konuştu; “Bu dönem sendikanın genel kurulu varmış. Sendika bu nedenle THY ve THY Teknik A.Ş.’de işi uzatıyormuş. Arkadaşlar bunu Airport denen THY patronun sesi olarak yayın yapan bir yayın organı yapıyor. Ve orada yıllarca sendikaya muhalefet yapan bir tip var. O vatandaş orayı yönlendiriyor.”

Sendika başkanı Ayçin, bu sözleriyle AirportHaber'in tarafsız haberciliğine çamur atarak, hakarette bulundu. 

Atilay Ayçin

HAVA-İŞ

HAVA-İŞ

HAVA-İŞ

EYLEM, AYÇİN'İN ŞOVUNA DÖNÜŞTÜ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (34)

Misafir ~ 15 yıl önce
BİR HİKAYE; MEMLEKETİN BİRİNDE HAYVANLARDAN OLUŞAN BİR GRUP CANLI YAŞAR BİRDE DEV VARDIR.BU DEV MEMLEKETTE BULUNAN TEK ÇEŞMENİN SAHİBİDİR VE BURADAN SU İÇMEK İÇİN HERGÜN GRUPDAN BİR KURBAN VERİLMESİ GEREKİR BİRGÜN YAŞLI BİRGÜN SAKAT VERİRLER BU DURURMA BOZULAN BİR SARI ÖKÜZ VARDIR DEV İ ALT ETMEK İÇİN TÜM GRUBU ÖRGÜTLEMEYE BAŞLAR FAKAT DEV DURUMUN FARKINA VARIR VE GRUBUN YÖNETİCİLERİNDEN SARI ÖKÜZÜ İSTER VE SARI ÖKÜZ DEV E ZORLA YEM EDİLİR .DAHA SONRALARI GRUP KENDİ İÇİNDE SAYIM YAPARKİ BİR ELİN PARMAKLARI KADAR KALMIŞLAR NEREDE HATA YAPTIK DİYE BİRBİRLERİNE SORMUŞLAR VE ŞU KARARA VARMIŞLAR BİZ NE ZAMANKİ SARI ÖKÜZÜ VERDİK İŞTE O ZAMAN SONUMUZU HAZIRLADIK İŞTEN ATILAN KAPTAN ARKADAŞINIZA İTHAF OLUNUR. SAYGILARIMLA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Insanlari yerden yere vurmak ne kadar kolay canim Turkiyemde.Sendikaya mualefet oluyorsan secim zamani karsisina cikarsin bir liste ile cevabini verirsin,ha veremiyorsan burada aksi istikamete giden sensin demektir. Airport haberin tarafsizligina gelince herkes bir tarafta olmak durumundadir dogal olarak kimse havada durmaz,Bu arada yapilan basin aciklamasinda ne DTP ile ne PKK sempatizani olmakla alakali bir sey yok insanlari ne kadar cabuk karaliyorsunuz.yorumcular konuyu saptiriyorsunuz,bu kadar da olmaz yani.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sendikaya laf atan yok burdaBütün tepki başındaki o ağa`ya.Surda 12 bin personelden 200 kişi toplamışsa bişeyler ters gidiyor demektir.Ağa bıraksın artık o çok sevdiği koltuğu..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ARKADASLAR O KADAR LAF EDECEGINIZE SENDIKA BASKANINA, YIYORSA CIKIN SENDIKADAN. SENDIKASIZ KALIN. YIYORSA TABII. NASIL INSANLARSINIZ SIZ. SIZLERIN INSANLIGINIZA SASIYORUM. BASKAN OTURUP %6 ALDIGINDA MAAS FARKLARINI AC FARELER GIBI BEKLIYORSUNUZ. YUHH SIZE. ÇAPSIZLAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
her sendika görüşmelerinde, sendikayı haksız işvereni haklı çıkartan siz değilmisiniz. lütfen hadi burası türkiye sizin yaptıgınızı fazla gormuyorum. ama bu kadar mıllette aptal degıl kusura bakmayın airport yetkılılerı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bırakın sağı solu diyen arkadaş ben sağı bırakırım ama artık solu hiç bırakmam sağ kesim türkiyenin anasını belledi hep sağmı allah korusun bundan sonra solu destekliyorum sağıda gördük !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
lem misafirler uzmanlık yetenek diye atıp tutmayın sağı solu karıştırmayın bizim karnımız doymadığı için sizin gibi akıllı kardeşlere bırakıp bi 10 yılımızı thy ye armağan edip ayrıldık.bugün şükür karnımız doyuyor.öyle atıp tutmayın.en önde biz yürüyoduk şöyle bi resimlere baktım bi arkadaşımı göremedim maalesef mösyö atilay başarısız olursa ucu bize kadar dokunur ama insaf be kardeşim.sendikanın başarısı bi tis imzalayıp üye maaşının %1.5 i aylık aidat olarak algılanınca böyle bir sonuç çıkıyor artaya.sen yumruğunu üyeye gösterceğine masa da göster.yazık kaç yıldır sendikadan ekmek yiyosun vallahi yazık.siyaset sizin olsun gücünüzü tis te gösterin ama kalemli dönemi gibi söz almalarla aldatmalarla ufak hesaplarla olmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bırakın sağı solu da yukarıda yazan gerçekleri okuyun siyaseti başka yerde yapın karnı doymayan insanların 10 yıllık tazminatı bırakıp gitmesi sizi ve hava işi pek rahatsız etmemiş galiba.ee geçim dünyası öyle thy deyip te uzaktan adı hoşuına giden kardeşler duyrulur.biz 40 kişiydik bu gün kalan 4-5 kişi.bunu sebebi ne acaba ya geçim dünyası ya kendine bedava personel arayan topkapıdan teknisyen getirir,m diyen zihniyet veya buna göz yuman bir sendikal zihniyet.Maalesef tavşan kaçtı Atilay bey her tis döneminde ödenmeyen maaş ve ikramiye farklarımı ve sayenizde verilmeyen kıdem ücret farklarımı size ve sendikanıza helal etmiyorum.sonucunuz maalesef resimdeki gibi bir yalnızlık olacak belli.reklamcılarınız bile var hala brv size...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
valla ayçinin iyi olup olmadığı sizin yakdirinizdir ben 10 yılımı ayçin sayesinde thy de harcamışım adı var diye kendimi kandırmışım çoluk çocuk sahibi olup thy yönetiminin verdiği ücretlerle geçinemeyip benle işbaşı yapan 40 arkadaşımla birlikte bir yıl içinde thy yi siz meraklılarına bırakarak ayrılmışız.hiç öyle kişi reklamı yapmayın.o sendikada iyi kötü görevler de aldık,yerine getirdik.thy ninde sendikanın da içini dışını burda yazan herkesden ii biliriz.ayçin yanlışları söze güvenmekle taa mustafa kalemli zamanında yaptı.sendikacı yazıya imzaya bakmalı.yazık değilmi üzerine yatırım yapılan çalışana.hadi senin thy yönetimin bunun hesabını yapmıyo sendika da kof kaldı maalesef.napalım bizde memur olmak için baba parasıyla okumadık..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
atilay resimlere bakıyorum 200 kişi toplamışsın nerde 11800 üyen terk edildin, eskiden STFA'lı kardeşlerin bunlardan çok daha fazla katılırdı eylemlere bu senin bittiğini gösterir, ah birde çökmüşsün gözlükler felan, bırak artık bırak yazık sana

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000