18 Mayıs 2012, Cuma 11:06:25

"ESNEKLİK BÜYÜMEMİZDE ETKEN"

Her yıl geleneksel olarak Eduplus tarafından gerçekleştirilen, ulusal ve uluslararası kuruluşların üst düzey satış ve pazarlama profesyonelleriyle, satış alanındaki otoriteleri bir araya getiren “9. Eduplus Satış Zirvesi” bugün Maslak Sheraton Otel’de Galaxy salonunda düzenlendi.
  • sezgin saglam, almanya stuttgart dogumlu, stutgart universitesinden mezun. almanyadayken , kaldigim yurtda bir sure kendisi ile ayni odada kaldim. disiplinli bir insandir. hatirladigim kadari ile kendisi duzceli idi. findik toplamakdan hoslanmadigini cok iyi hatirliyorum. universitedeyken kullanmadigi almanca kitaplarini bana verirdi. yonetici kisiligi o zamanlarda yurtda on plandaydi. kendisini gormedigim 10 seneyi gecti, kendisi iyi bir insandir. isletmelerde disiplinli olmak gerekir, yoksa basari hayal olur. onun buralarda olmasi beni gayet gururlandiriyor. yolu acik olsun
  • biraz fazla haksızlık yapıldığını düşünüyorum arkadaşlar. bu kadar lafı eğer cesaret edebilyosanız yüz yüze gelince yalakalık yapacağınıza düşündüklerinizi buraya değil insanların yüzüne söyleyin . bizde sizin gibi yalakaların arasında kaybolup gidiyoruz..dürüst oluuuun biraz . öncekileride gördük senelerdir.
  • Büyümeden kasıt sanırım zararın büyümesi. Daha önceki başkan THY'yi bu noktaya getirmişti bu da onun aldığı ilk yere geri götürmek için var gücüyle çalışıyor. Çalışanlarının şikayetleri doğruysa eğer personeli tarafından bu kadar nefret edilmesi, ve insani yönlerinin olmaması ile hatırlanacak.
  • insani yonu hic olmayan,yuzune gulup,arkadan vuran,sinsi klasik yeni thy yonetici tipi.bunlarin yonetiminde kimse calismak istemiyor ama,ekmek parasi iste.
  • Sezgin Bey iyi adam gerçekten. Rizeli olduğunu da sanmıyorum. İnanmayan internette arayıp görsün. Yurtdışında doğmuş sanıyorum ki. Lütfen kendisi hakkında kötü yorumlar yazıp günaha girmeyelim.. Ayıptır günahtır. Eğer bu birilerine haksızlık yapmışsa Allah hesabını sorar.
  • Kesinlikle THY'nin en nefret edilen yüzü Oscar'ını kimseye kaptırmaz...THY daha kötüsünü görmemişti.1981'li imiş. Tüm kariyeri 4 yıl.
  • Gazi almis eleman,bu baskanin anisiyla anilmayacagi kesin,anket yapilsa %90 bu adamdan nefret eder ama gel gorki eleman torpille orada...liyakattan uzak tipler...
  • odul alani,taniyan cok iyi taniyor,oyle bir destegi varki,bu kadar zarar eden sirketin yoneticisi odul alabiliyor,allah islah etsin,ne yapalim halk boyle istiyor.
  • MADEM ÖYLE TORPİLLİ SEZGİN Bİ AÇIKLASANA THY NEDEN COMFORT CLASS DA ZARAR EDİP DE UÇAK KONFİGÜRASYONUNU 50 MİLYON DOLARA DEĞİŞTİRİYOR??? BÖYLE ZARAR EDEN BİR ŞİRKET NASIL ÖDÜL ALIYOR????
  • çok merak ediyorum sezgin beyin THY de kaç yıllık hizmeti var ve nereli ? o da rizeli mi acaba :))

İş dünyasına yön veren şirketlere eğitim veren Ediplus, dünyadaki gelişmelere bağlı şekilde düzenlediği zirvede bugün, Satış Zirvesi alanında Eti Satış Grup Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Ahmet Cüneyt Volkan, Kiğılı CEO’su Hilal Suerdem, THY Pazarlama ve Satış Başkanı Sezgin Sağlam’a ödül verdi.

THY Pazarlama ve Satış Başkanı Sezgin Sağlam ödül töreni öncesi, “Sektör lideri nasıl olunur? Yıldız şirketlerde satış sürecinin yönetimi nasıl sağlanır?” konularıyla ilgili yaptığı konuşmada, “Büyüyen bir şirkette en önemli görev satış ekiplerine düşüyor. Satış ekipleri hem büyümenin getirdiği problemlerle uğraşmalı hem de büyümenin devamını sağlayacak işler yapmalı. Bizde bu değişim sürecinde, yurtiçi ve yurtdışı satış yöneticilerimizden “girişimcilik ruhunu” geliştirmelerini istedik” diyerek Türk Hava Yolları’nın stratejilerini anlattı.

Ayrıca satış yönetimine bakıldığında Türk Hava Yolları'nın ortak vizyon oluşturmak, müşteri ayrıştırması ve fırsatlar yönetimi, ücretlendirmeyi ürünün değeriyle birleştirmek ve verimlilik gibi hususların ön plana çıktığını ifade eden Sağlam, başarıya giden yolda THY'nin kullandığı metodlardan bahsetti.

“Girişimcilik ve amatör ruh ne kadar önemliyse, sistemin aynı anda yenilenip rekabete uyumlu hale getirilmesi de bir o kadar önemlidir” diyerek satış yönetimleri hakkında da bir açıklama yapan Sezgin’e daha sonra 8 senedir genellikle şirket CEO’larına verilen “Satış Onur Ödülü” takdim edildi.

Eduplus tarafından her yıl gerçekleştirilen 9. Satış Zirvesi, bu sene yine iki tam gün olarak gerçekleştirilecek. Böylece katılımcılar çok daha fazla sayıda foruma ve oturuma katılma imkanına sahip olacak.

"ESNEKLİK BÜYÜMEMİZDE ETKEN"

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

H.B.B. ~ 11 yıl önce
sezgin saglam, almanya stuttgart dogumlu, stutgart universitesinden mezun. almanyadayken , kaldigim yurtda bir sure kendisi ile ayni odada kaldim. disiplinli bir insandir. hatirladigim kadari ile kendisi duzceli idi. findik toplamakdan hoslanmadigini cok iyi hatirliyorum. universitedeyken kullanmadigi almanca kitaplarini bana verirdi. yonetici kisiligi o zamanlarda yurtda on plandaydi. kendisini gormedigim 10 seneyi gecti, kendisi iyi bir insandir. isletmelerde disiplinli olmak gerekir, yoksa basari hayal olur. onun buralarda olmasi beni gayet gururlandiriyor. yolu acik olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
biraz fazla haksızlık yapıldığını düşünüyorum arkadaşlar. bu kadar lafı eğer cesaret edebilyosanız yüz yüze gelince yalakalık yapacağınıza düşündüklerinizi buraya değil insanların yüzüne söyleyin . bizde sizin gibi yalakaların arasında kaybolup gidiyoruz..dürüst oluuuun biraz . öncekileride gördük senelerdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BUYUMEDEN KASIT ~ 12 yıl önce
Büyümeden kasıt sanırım zararın büyümesi. Daha önceki başkan THY'yi bu noktaya getirmişti bu da onun aldığı ilk yere geri götürmek için var gücüyle çalışıyor. Çalışanlarının şikayetleri doğruysa eğer personeli tarafından bu kadar nefret edilmesi, ve insani yönlerinin olmaması ile hatırlanacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ekmek ~ 12 yıl önce
insani yonu hic olmayan,yuzune gulup,arkadan vuran,sinsi klasik yeni thy yonetici tipi.bunlarin yonetiminde kimse calismak istemiyor ama,ekmek parasi iste.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İyi adam ~ 12 yıl önce
Sezgin Bey iyi adam gerçekten. Rizeli olduğunu da sanmıyorum. İnanmayan internette arayıp görsün. Yurtdışında doğmuş sanıyorum ki. Lütfen kendisi hakkında kötü yorumlar yazıp günaha girmeyelim.. Ayıptır günahtır. Eğer bu birilerine haksızlık yapmışsa Allah hesabını sorar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Kesinlikle THY'nin en nefret edilen yüzü Oscar'ını kimseye kaptırmaz...THY daha kötüsünü görmemişti.1981'li imiş. Tüm kariyeri 4 yıl.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sallama ~ 12 yıl önce
Gazi almis eleman,bu baskanin anisiyla anilmayacagi kesin,anket yapilsa %90 bu adamdan nefret eder ama gel gorki eleman torpille orada...liyakattan uzak tipler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
isla ~ 12 yıl önce
odul alani,taniyan cok iyi taniyor,oyle bir destegi varki,bu kadar zarar eden sirketin yoneticisi odul alabiliyor,allah islah etsin,ne yapalim halk boyle istiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MADEM ~ 12 yıl önce
MADEM ÖYLE TORPİLLİ SEZGİN Bİ AÇIKLASANA THY NEDEN COMFORT CLASS DA ZARAR EDİP DE UÇAK KONFİGÜRASYONUNU 50 MİLYON DOLARA DEĞİŞTİRİYOR??? BÖYLE ZARAR EDEN BİR ŞİRKET NASIL ÖDÜL ALIYOR????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
başkan ~ 12 yıl önce
çok merak ediyorum sezgin beyin THY de kaç yıllık hizmeti var ve nereli ? o da rizeli mi acaba :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000