13 Aralık 2013, Cuma 09:18:07

ESENBOĞA HAVALİMANI’NDA KORKUNÇ KAZA

TGS Ramp Şoförü Cemil Aktaş, Esenboğa Havalimanı’nda kafasına sürgülü kapı düşmesi sonucu olay yerinde feci şekilde can verdi.
  • cemil abi dürüst çalışkan güler yüzüyle hep hatırlanacak rabbim helal rızkının peşinde gece gündüz çalışan tüm kardeşlerimize güç kuvvet sabır versin bu uğurda can verenlerin kabrini nur eylesin ailelerine çocuklarına iki dünya saadeti lütfeylesin sabır ihsan etsin cümle işçi olarak çalışan kardeşlerimizin rızıklarına bereket bedenlerine sağlık cümlesine uzun hayırlı ömür ihsan eylesin mekanın cennet olsun cemil abi ruhuna el fatiha...
  • tgs her şeyde kendini haklı gösterir izmir istasyonunda isago belgesi alırken kac kişinin haftalık iznini yediler kac tane iş kazası oldu kapattılar tehditle personelleri o görevden alıp bu göreve veriyorlar insanlar yorgun rapor alıyorlar yaptırım yapılıyo allah belalarını versin hepsinin
  • patronlar iş sağlığı ve güvenliği önlemlerine hep masraf ve gereksiz olarak bakmaya devam ettiği sürece bu tarz kazaları çok yaşıycaz. Daha üzerinden bir yıl geçmedi THY Teknik A.Ş'de Habom personeli sıkışarak hayatını kaybetmişti, hatırlar herkes. Ama hala bu işler işverenin frenlemesinde kalmakta. SMS ler, Politikalar, Kalite Güvenceler hepsi sözde ve evrakta kalmakta.
  • Allah bunlarin hepsinin cezasini versin cemil kardesime allahtan rahmet diliyorum mekanin cennet olsun kardesim
  • allah rahmet eğlesin ailesine sabır versin üstelik 4 yaşında küçük kardeşi ve 5 giden emine merveye :(
  • CEMİL Saraydan benim çocukluk arkadaşımdı. Çok üzüldüm. Kendisine ALLAH'tan rahmet yakınlarına ve ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyorum.. Mekanın cennet olsun kardeşim.
  • Cemil abi benim sinif arkadaşımın babasıydı çocuk babasız kaldı ne yapıyordur şimdi :(
  • Allah rahmet eylesin mekanin cennet olsun sen sarayin en delikanlı, en temiz ,en efendi insaniydin,tüm saraykoyunun başı sağolsun
  • Allahtan rahmet ailesine bas sagli diliyorum.ozellikle belirtiyorum az isci cok is prensibindeler arkadasin kullabdigi aracin en yuksek hizi 25km burda hesap sorulamayanlara. Allah hesap soracak.
  • Cemil kardesimize allah rahmet egleson mekani cenet olsun ailesine bas sali diliyorum allah sabir versin INSAN HAYATI BUKADAR UCUZ

Esenboğa Havalimanı’nda dün gece bir kişinin ölümüyle sonuçlanan feci bir kaza yaşandı. THY ve Havaş ortaklığındaki TGS Yer Hizmetleri şirketinde şoför olarak görev yapan Cemil Aktaş, kafasına sürgülü kapı düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

Dün gece nöbeti sırasında yaşanan kazada, 33 yaşındaki işçi hayatını kaybetti. Şut altı olarak bilinen bölgeye giderken kullanılan sürgülü kapı, TGS’de ramp şoförü olarak çalışan Cemil Aktaş’ın kafasına düştü. 

Kapının başına isabet etmesi üzerine Cemil Aktaş kanlar içinde yere yığıldı. Genç işçi, bütün çabalara rağmen kurtarılamazken kazanın nasıl yaşandığının anlaşılabilmesi için olayla ilgili görüntülere el konuldu ve soruşturma başlatıldı.

Bu arada kazayla ilgili olarak Airporthaber'e gelen bilgilere göre, hayatını kaybeden ramp şoförü Cemil Aktaş'ın apron hız limitinin üzerinde araç kullandığı sırada kapıya çarparak kapının üzerine düşmesine neden olduğu ifade edildi. Savcılığın bu iddiayı da göz  önünde bulundurarak incelemesini sürdürdüğü kaydedildi.

TGS’nin kuruluşundan bu yana görev yapan Aktaş, evli ve üç çocuk babasıydı. Aktaş’ın cenazesi bugün Cuma namazından sonra kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. Acı haberi alır almaz Ankara’ya uçan TGS Genel Müdürü Bayram Özçelik’in de cenaze törenine katılacağı öğrenildi.

©AirportHaber Özel

ESENBOĞA HAVALİMANI’NDA KORKUNÇ KAZA

Yorumlar Tüm Yorumlar (92)

derinduygu ~ 9 yıl önce
cemil abi dürüst çalışkan güler yüzüyle hep hatırlanacak rabbim helal rızkının peşinde gece gündüz çalışan tüm kardeşlerimize güç kuvvet sabır versin bu uğurda can verenlerin kabrini nur eylesin ailelerine çocuklarına iki dünya saadeti lütfeylesin sabır ihsan etsin cümle işçi olarak çalışan kardeşlerimizin rızıklarına bereket bedenlerine sağlık cümlesine uzun hayırlı ömür ihsan eylesin mekanın cennet olsun cemil abi ruhuna el fatiha...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:( ~ 10 yıl önce
tgs her şeyde kendini haklı gösterir izmir istasyonunda isago belgesi alırken kac kişinin haftalık iznini yediler kac tane iş kazası oldu kapattılar tehditle personelleri o görevden alıp bu göreve veriyorlar insanlar yorgun rapor alıyorlar yaptırım yapılıyo allah belalarını versin hepsinin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iş sağlığı ~ 10 yıl önce
patronlar iş sağlığı ve güvenliği önlemlerine hep masraf ve gereksiz olarak bakmaya devam ettiği sürece bu tarz kazaları çok yaşıycaz. Daha üzerinden bir yıl geçmedi THY Teknik A.Ş'de Habom personeli sıkışarak hayatını kaybetmişti, hatırlar herkes. Ama hala bu işler işverenin frenlemesinde kalmakta. SMS ler, Politikalar, Kalite Güvenceler hepsi sözde ve evrakta kalmakta.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eski calisan ~ 10 yıl önce
Allah bunlarin hepsinin cezasini versin cemil kardesime allahtan rahmet diliyorum mekanin cennet olsun kardesim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hamide ~ 10 yıl önce
allah rahmet eğlesin ailesine sabır versin üstelik 4 yaşında küçük kardeşi ve 5 giden emine merveye :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Serkan GÜNGÖR ~ 10 yıl önce
CEMİL Saraydan benim çocukluk arkadaşımdı. Çok üzüldüm. Kendisine ALLAH'tan rahmet yakınlarına ve ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyorum.. Mekanın cennet olsun kardeşim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yunus emre ilisu ~ 10 yıl önce
Cemil abi benim sinif arkadaşımın babasıydı çocuk babasız kaldı ne yapıyordur şimdi :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
huseyin cocuk ~ 10 yıl önce
Allah rahmet eylesin mekanin cennet olsun sen sarayin en delikanlı, en temiz ,en efendi insaniydin,tüm saraykoyunun başı sağolsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
isciyiz hakliyiz ~ 10 yıl önce
Allahtan rahmet ailesine bas sagli diliyorum.ozellikle belirtiyorum az isci cok is prensibindeler arkadasin kullabdigi aracin en yuksek hizi 25km burda hesap sorulamayanlara. Allah hesap soracak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
suleyman ozdemir ~ 10 yıl önce
Cemil kardesimize allah rahmet egleson mekani cenet olsun ailesine bas sali diliyorum allah sabir versin INSAN HAYATI BUKADAR UCUZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000