14 Kasım 2012, Çarşamba 08:58:37

EN KISA SÜREDE 1 MİLYON!

THY Rusya Genel Müdürü Mefail Deribaş, 4 Aralık 1989'da ilk uçuşların başladığı Rusya pazarında hedeflerinin 1 milyon yolcu olduğunu söyledi...
  • RUSYA , UKRAYNA VE TÜRKİ DEVLETLERDE BİLİNENDEN DAHADA BÜYÜK BİR POTANSİYEL VAR.UYGUN FİYAT POLİTİKASI İLE O BÖLGEDE 1 MİLYONU AŞMAK FAZLADA ZOR OLMAYACAKTIR THY İÇİN.HEDEFİ 1 MİLYON YOLCU YERİNE 2 MİLYON YOLCU KOYMALILARDI ORTA ASYADA.THY NİN ORTA ASYADA 2 MİLYON KİŞİ TAŞIMASI İÇTEN BİLE DEĞİL.ORTA ASYANIN ZATEN NÜFUSU 500 MİLYONDAN FAZLA...THY İSTANBULUDA TANITIP İSTANBULADA UYGUN FİYATLI DAHA FAZLA YOLCU TAŞIMALI ORTA ASYADAN İŞ BURADA BİRAZDA TURİZM BAKANINA DÜŞÜYOR.
  • KRASNODAR A MUTLAKA THY GİRMELİ.ÇOK İYİ POTANSİYELİ ÇOK MÜKEMMEL BİR MEYDAN.EN KISA ZAMANDA THY KRR YE GİRMELİ.
  • İndirin bilet fiyatlarını gidelim!
  • Turk Hava Yollari Rusya da Genel Mudurluk mu acmis
  • ekaterinburg haftada 4 yaterli değil,buranın potansiyeli çok fazla gelir düzeyi ve sibiryada olması nedeniyle hava ulaşımı yeterli değil.Özellikle hafta başı istanbula bilet bulunmuyor.
  • Samara, Omsk, Nizhny Novgorod, Perm, Murmansk, Irkutsk, Yakutsk, Vladivostok, Grozhny, Nalchik, Makhachkala, Krasnodar'a uçuşlar bekliyoruz.

Rusya'nın başkenti Moskova'da Türk-Rus Kültür Merkezi'nin katkıları ile düzenlenen "Rus-Türk İlişkilerinde Turizm" adlı konferansa katılan THY Rusya Genel Müdürü Mefail Deribaş, 4 Aralık 1989'da ilk uçuşların başladığı Rusya pazarında hedeflerinin 1 milyon yolcu olduğunu söyledi.

İlk yıllarda imkanların kısıtlı olması nedeni ile sadece iş için seyahat edenlerin kullanabildiği havayolları ile, şimdi sıradan vatandaşların ve turistlerin rahatlıkla uçabildiğine değinen Deribaş, "Türkiye'nin 3 şehrinden Rusya'nın 8 şehrine yıkılmaz bir köprü kurduk. THY şimdi haftalık olarak Moskova'ya 42, St.Petersburg'a 4, Kazan'a 4, Soçi'ye 3, Ufa'ya 5, Rostov'a 3, Yekaterinburg'a 4 ve son olarak da yeni açılan Novosibirsk kentine 3 olmak üzere, toplam 68 sefer gerçekleştiriyor. Ayrıca Nisan ayında başlayıp ve Ekim ayı sonuna kadar devam eden yaz sezonunda Rusya'dan 8 noktadan Antalya'ya düzenlediğimiz tarifeli seferlerle turist taşımaktayız. Dolayısıyla yaz aylarında haftalık sefer sayımız 85-90'a çıkmakta. 2012 yılı için 8 ayrı noktadan toplam 800 bin yolcu planlıyoruz. En kısa sürede yılda 1 milyon yolcu hedefi koyduk." dedi. (Sabah)

EN KISA SÜREDE 1 MİLYON!

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

TÜM RUSYA YA UÇMAK LAZIM ~ 11 yıl önce
RUSYA , UKRAYNA VE TÜRKİ DEVLETLERDE BİLİNENDEN DAHADA BÜYÜK BİR POTANSİYEL VAR.UYGUN FİYAT POLİTİKASI İLE O BÖLGEDE 1 MİLYONU AŞMAK FAZLADA ZOR OLMAYACAKTIR THY İÇİN.HEDEFİ 1 MİLYON YOLCU YERİNE 2 MİLYON YOLCU KOYMALILARDI ORTA ASYADA.THY NİN ORTA ASYADA 2 MİLYON KİŞİ TAŞIMASI İÇTEN BİLE DEĞİL.ORTA ASYANIN ZATEN NÜFUSU 500 MİLYONDAN FAZLA...THY İSTANBULUDA TANITIP İSTANBULADA UYGUN FİYATLI DAHA FAZLA YOLCU TAŞIMALI ORTA ASYADAN İŞ BURADA BİRAZDA TURİZM BAKANINA DÜŞÜYOR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAVALİMANI ÇALOIŞANI ~ 11 yıl önce
KRASNODAR A MUTLAKA THY GİRMELİ.ÇOK İYİ POTANSİYELİ ÇOK MÜKEMMEL BİR MEYDAN.EN KISA ZAMANDA THY KRR YE GİRMELİ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Krasnodar? ~ 11 yıl önce
Bi Krasnodar'lı vardı bizim buralarda, rahatsız (!) olmasın sonra :)
Emre ~ 11 yıl önce
İndirin bilet fiyatlarını gidelim!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Turk Hava Yollari Rusya da Genel Mudurluk mu acmis

Yanıtla

Kalan karakter 1000
genel mudur ~ 11 yıl önce
thy yurtdışı ofis müdürlerinin kartında general manager, russia şeklinde yazıyor.
Ekaterinburg ~ 11 yıl önce
ekaterinburg haftada 4 yaterli değil,buranın potansiyeli çok fazla gelir düzeyi ve sibiryada olması nedeniyle hava ulaşımı yeterli değil.Özellikle hafta başı istanbula bilet bulunmuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Diğer Rusya destinasyonları ~ 11 yıl önce
Samara, Omsk, Nizhny Novgorod, Perm, Murmansk, Irkutsk, Yakutsk, Vladivostok, Grozhny, Nalchik, Makhachkala, Krasnodar'a uçuşlar bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAVALİMANI ÇALIŞANI ~ 11 yıl önce
KRASNODAR A MUTLAKA GİRMELİ THY.ÇOK İYİ POTANSİYELİ OLAN BİR MEYDAN. EN KISA ZAMAN DA OLMALI

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000