10 Ağustos 2013, Cumartesi 13:06:41

EMİNE LİM KABİNİ BÖYLE BİLGİLENDİRDİ

Türk Hava Yolları pilotlarının Beyrut'ta kaçırılmasının ardından THY yönetimi de uçucu ekibi bilgilendirme yoluna gitti...
  • Insanda profesyonellik olur ama birazda ruh olacak personelinize insan muamelesi yapin birazda lutfen ...
  • Emine Lim hanım Üstün Performansı ve Başarıları ile 6000 personeli idare edebilme yeteneğine sahip ender bir kişi . Onu KHB. Pozisyona getiren 2014 yılında Temel Bey'den boşalacak göreve yani GENEL MÜDÜR olarak atamasını sağlayacak. THY de tarihinde ilk defa Başarılı ve Kürüm İçinden Bir Genel Müdür Görücek...
  • KHB ne mi yapar? ne yapacak, şirketin tüm başkanlıkları gibi bir üst amirinin verdiği görevleri yerine getirir, ne bekliyorsunuz ki sendikanın yaptırTması gereken planlama sorunları, mesai düzenleri, ücret vb. konuları kendi başına düzelttirip, başkalarının görevlerini de üstlenmesini mi?15 yıldır khb müdürlük olsun uçuş işletmenin ipleriyle oynasın diyen zihniyettensin galiba, çok şükür namusumuzla uçuyoruz, her türlü sıkıntımızda da başkanlığımız aslanlar gibi arkamızda duruyor. bugün başımıza gelen her sıkıntıyı rapor edebiliyorsak başkanlığımızın sayesindedir. hadi hadi başka kapıya.
  • mantıklı gerekli işlerle uğraşsınlar...perde neymiş? mesela y/c daki çatal kaşık takımının ağızını kapatmak...açık olduğu için trolleyin içinde fırlayıp gidiyor.kapalı olması lazım onun...örnek mesela...veya temizlik ekibi her sefer öncesinde e/r seferlerindeki gibi her koltuğa yastık battaniye koysun...bak işte kalite 5 yıldız böyle gelir...bunlarla uğraşsınlar...şu lavaboların gider kapaklarına çözüm bulunsun tıkanmaması için...örnek mesela...yolculara yerde bilgi kağıdı dağıtılsın...ney nezaman başlar yapılır verilir neleri yapamazlar...! gibi...ozaman yolcularda ciddiye alır seni ve şirketini...kabalaşan basitleşen olmaz...bak yabancı havayollarına gıkını çıkaramıyor kimse...istiyorsan çıkar...ayrıca yabancı havayolları ve yolcuları istanbula girerken immigration form doldursun barlarını seal kilit taksınlar.aşağıya inmeleri yasak...yerde bekliyorlarsa pasaport görevlisi gelip hepsine baksın..eee bize öyle yapıyorlar çünkü...bardak ve şişeleride ayırsınlar...!
  • Okadar yorumdan sonra guvenlik icin tedbirleri guvenlik baskanligi, bildirimleride basin musavirligi yapmis! Demekki bazen insanlara gorevlerini hatirlatmak ve ellerini tasin altina sokturmak gerekiyormus. Tesaduf bu ya bu bile bu haber yorumlari sayesinde. Yine soylemek lazim yine KHB ligi getirdi hizaya .
  • Kimse Emine Hanimin zeki olmadigini iddia etmiyor ki. Aksine zeki, ama iletisimde en onemli ozellik olan EQ dan yoksun oldugunu anlatmaya calisiyor. Gunumuzde, Thy gibi buyuk sirketlerde EQ su düsük yöneticiler tercih edilmiyor, bir de bu hanim sayica cok kalabalik bir toplulugun basinda. Üst yönetim bu konuyu es gecmemeli. Ben buyuk bir sirkette yonetici olarak calisiyorum ve bir kabin amiri esiyim, yakindan ve disaridan bakan bir gozle takip edebiliyorum.
  • ABD, Israil gibi ulkelerin sivil ucaklarinda kabin ekibiyle hareket eden HAVA POLIS leri var.2 tane egitimli polis olsa bence bu kadar kolay kacirilmazdi.
  • Bu tk çok akıllı,ilk etap da kabincilerin etek değil pantolon giymesini istedi bir süre plan devam etti sonra perdeleri söktürdüler. Etek yasaklanmadan perdeleri söktürseydi kabinciler "bacaklarımıza bakarlar "diye isyan eder düşüncesindeydiler.Önce etek sonra perd geldi. Şahsen benim kız arkadasım kabinci olsa ikram bittikten sonra o koltuğa oturup kendini beğenmiş kişilerin bakışlarına maruz kalarak tacize uğramış olcak.Bir ara uçakda masturbasyon yapan şahıs yakalanmıştı TR iç hatlarda.Resmen kızlarımızı sergiliyorsun orada. Ama iş müslümanlığagelince bunlardan müslümanı yok.Bunlar müslümansa ben acaba müslüman değilmiyim diye düşünüyorum
  • olayı yasayan kabin ekibi yazıldığı gibi pas olarak mı döndü yoksa görevli olarak mı ?
  • Perdesiz galley; perdesiz ev gibidir !!!

Dün gece sabah karşı Türk Hava Yolları'nın kaptan ve yardımcı pilotlarının silahlı kişilerce kaçırılmasının ardından, dün akşam saatlerinde personele de bilgilendirme maili gönderildi. Kabin hizmetleri başkanı Emine Lim tarafından kabin ekibine gönderilen mailde pilotların kaçırıldığı ve gelişmelerin takip edildiği ifadeleri yer aldı.

Emine Lim ayrıca, kaçırılma olayını yaşayan kabin ekibinin de sorunsuz olarak İstanbul'a geldiğini ve istirahate çekildiklerini belirtti.

İşte Emine Lim'in kabin ekibine gönderdiği o mail:

Değerli Kabin Ekibimiz,

Sizleri Beyrut ekibimiz hakkında bilgilendirmek istiyorum.

Bugün TK828 seferinin ardından kokpit ve kabin ekiplerimiz otele geçerken ekip aracı durdurularak Kaptan Pilot Murak Akpınar ve İkinci Pilot Murat Ağca'nın araçtan indirildiği haberini aldık.

Kabin ekibimiz otele ulaşmışlar ve sonrasında da pass olarak bugün saat 17.30 civarı sağ salim İstanbul'a intikal etmişlerdir. Kendilerini karşılayarak refakatimiz eşliğinde istirahatlerine uğurladık.

Ortaklığımız kaptanlarımız için en üst seviyede çalışmalara devam etmektedir.

Kaptanlarımızın da bir an önce sağ salim aramıza dönmelerini diliyoruz.

Haber geldiğinde paylaşıyor olacağız.

Tekrar iyi bayramlar dilerim.

Emine Lim


©AirportHaber ÖZEL

EMİNE LİM KABİNİ BÖYLE BİLGİLENDİRDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (66)

Android Uygulaması ~ 11 yıl önce
Insanda profesyonellik olur ama birazda ruh olacak personelinize insan muamelesi yapin birazda lutfen ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
R.A ~ 11 yıl önce
Emine Lim hanım Üstün Performansı ve Başarıları ile 6000 personeli idare edebilme yeteneğine sahip ender bir kişi . Onu KHB. Pozisyona getiren 2014 yılında Temel Bey'den boşalacak göreve yani GENEL MÜDÜR olarak atamasını sağlayacak. THY de tarihinde ilk defa Başarılı ve Kürüm İçinden Bir Genel Müdür Görücek...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
r.b ~ 11 yıl önce
kıyamet ne zaman kopacak be canım. bunu da bilmezsen ayıp olur....
ÇOK KOMİK ~ 11 yıl önce
RÜYASINDA GÖRÜR ANCAK:)O KOLTUĞU, ÖYLE BİR KOLTUĞU ONA YAR EDERLER Mİ?ALLAH AŞKINA BİRAZ MÜMKÜN ŞEYLER ATIP TUTUN.
cevap ~ 11 yıl önce
KHB ne mi yapar? ne yapacak, şirketin tüm başkanlıkları gibi bir üst amirinin verdiği görevleri yerine getirir, ne bekliyorsunuz ki sendikanın yaptırTması gereken planlama sorunları, mesai düzenleri, ücret vb. konuları kendi başına düzelttirip, başkalarının görevlerini de üstlenmesini mi?15 yıldır khb müdürlük olsun uçuş işletmenin ipleriyle oynasın diyen zihniyettensin galiba, çok şükür namusumuzla uçuyoruz, her türlü sıkıntımızda da başkanlığımız aslanlar gibi arkamızda duruyor. bugün başımıza gelen her sıkıntıyı rapor edebiliyorsak başkanlığımızın sayesindedir. hadi hadi başka kapıya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:)) ~ 11 yıl önce
mantıklı gerekli işlerle uğraşsınlar...perde neymiş? mesela y/c daki çatal kaşık takımının ağızını kapatmak...açık olduğu için trolleyin içinde fırlayıp gidiyor.kapalı olması lazım onun...örnek mesela...veya temizlik ekibi her sefer öncesinde e/r seferlerindeki gibi her koltuğa yastık battaniye koysun...bak işte kalite 5 yıldız böyle gelir...bunlarla uğraşsınlar...şu lavaboların gider kapaklarına çözüm bulunsun tıkanmaması için...örnek mesela...yolculara yerde bilgi kağıdı dağıtılsın...ney nezaman başlar yapılır verilir neleri yapamazlar...! gibi...ozaman yolcularda ciddiye alır seni ve şirketini...kabalaşan basitleşen olmaz...bak yabancı havayollarına gıkını çıkaramıyor kimse...istiyorsan çıkar...ayrıca yabancı havayolları ve yolcuları istanbula girerken immigration form doldursun barlarını seal kilit taksınlar.aşağıya inmeleri yasak...yerde bekliyorlarsa pasaport görevlisi gelip hepsine baksın..eee bize öyle yapıyorlar çünkü...bardak ve şişeleride ayırsınlar...!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Baksen su ise ~ 11 yıl önce
Okadar yorumdan sonra guvenlik icin tedbirleri guvenlik baskanligi, bildirimleride basin musavirligi yapmis! Demekki bazen insanlara gorevlerini hatirlatmak ve ellerini tasin altina sokturmak gerekiyormus. Tesaduf bu ya bu bile bu haber yorumlari sayesinde. Yine soylemek lazim yine KHB ligi getirdi hizaya .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EQ IQ ~ 11 yıl önce
Kimse Emine Hanimin zeki olmadigini iddia etmiyor ki. Aksine zeki, ama iletisimde en onemli ozellik olan EQ dan yoksun oldugunu anlatmaya calisiyor. Gunumuzde, Thy gibi buyuk sirketlerde EQ su düsük yöneticiler tercih edilmiyor, bir de bu hanim sayica cok kalabalik bir toplulugun basinda. Üst yönetim bu konuyu es gecmemeli. Ben buyuk bir sirkette yonetici olarak calisiyorum ve bir kabin amiri esiyim, yakindan ve disaridan bakan bir gozle takip edebiliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAVA POLISI ~ 11 yıl önce
ABD, Israil gibi ulkelerin sivil ucaklarinda kabin ekibiyle hareket eden HAVA POLIS leri var.2 tane egitimli polis olsa bence bu kadar kolay kacirilmazdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gazı sıkar.. ~ 11 yıl önce
onlar yolculara gaz sıkar kabin ekibini coplayıp üzerine ikramiye alırlar...
Çok akıllı ~ 11 yıl önce
Bu tk çok akıllı,ilk etap da kabincilerin etek değil pantolon giymesini istedi bir süre plan devam etti sonra perdeleri söktürdüler. Etek yasaklanmadan perdeleri söktürseydi kabinciler "bacaklarımıza bakarlar "diye isyan eder düşüncesindeydiler.Önce etek sonra perd geldi. Şahsen benim kız arkadasım kabinci olsa ikram bittikten sonra o koltuğa oturup kendini beğenmiş kişilerin bakışlarına maruz kalarak tacize uğramış olcak.Bir ara uçakda masturbasyon yapan şahıs yakalanmıştı TR iç hatlarda.Resmen kızlarımızı sergiliyorsun orada. Ama iş müslümanlığagelince bunlardan müslümanı yok.Bunlar müslümansa ben acaba müslüman değilmiyim diye düşünüyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
doktor ~ 11 yıl önce
olayı yasayan kabin ekibi yazıldığı gibi pas olarak mı döndü yoksa görevli olarak mı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Perdesiz ~ 11 yıl önce
Perdesiz galley; perdesiz ev gibidir !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000