18 Temmuz 2008, Cuma 08:21:49

"Ekonomik uçuş imkanı sunuyoruz"

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürlüğü Bölgesel Uçuşlar Daire Başkanı Sami Alan, maliyetlerden tasarruf elde ederek, uçuşları ekonomik hale getirdiklerini söyledi. Alan, Denizli Valisi Yavuz Erkmen'i makamında ziyaret etti.

Aynı zamanda Anadolu Jet Bölge Sorumlusu olan Alan, firmanın ilk olarak 23 Nisan 2008'de 20 noktaya uçuşa başladığını ve herkese yönelik ekonomik bir uçuş imkanı sağlamak amacıyla hizmet verdiğini belirtti. Müşteri talepleri doğrultusunda belirli maliyetlerden tasarruf sağladıklarını aktaran Alan, bunu fiyatlara yansıttıklarını söyledi. Vergiler dahil 59 YTL'ye hizmet verdiklerini aktaran Sami Alan, "Denizli'ye özel kampanyayla bütün koltukları ağustos sonuna kadar 59 YTL'ye satacağız. Ankara'dan sonra başka illere devam etmek isteyen müşterilerimiz için de çok uygun fiyatlı uçuşlar var." dedi.

Vali Erkmen ise Anadolu Jet'in uygulaması sayesinde birçok kişinin uçakla seyahat fırsatı yakaladığını ifade ederek, "Bu sayede her geçen gün uçakla tanışan yolcu sayısında artış olacaktır. Havayolu hem zaman kazanmada hem de sağlık ve güvenlik açısından daha iyidir." şeklinde konuştu.

 

"Ekonomik uçuş imkanı sunuyoruz"

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000