10 Ekim 2012, Çarşamba 11:52:51

DÜNYA O 'KAFA'YI YAZDI!

Türkiye’nin ilk profesyonel Golf Turnuvası olan ve Türk Hava Yolları’nın ana sponsorluğunda gerçekleştirilen ‘Turkish Airlines World Golf Final’ mücadelesi dün Antalya’da olaylı başladı...
  • http://www.zaman.com.tr/gundem/gazeteciye-saldiriya-tepki-buyuyor/2001191.html al da oku kardeş boş konuşma
  • Peki bu Ağa'nın attığı kafanın hesabını soracak kimse yok mu? Bir kafa da o'na atacak kurum yok mu? Bunu da mı Başbakan halledecek?
  • Boş Konuşmakta üstünüze yok. O turnuvaya golf ten anlamayan sahaya giren gazeteciler yollarsanız daha büyük rezil olursunuz.Ağaoğlunun tabiriyle Messi penaltı atarken 6 pasın içinemi giriyosunuz.Çekimin yasak olduğu yerde çekim yasak alana girme spor yerine savaş muhabirleri ordaydı sanırım.Ayrıca Federasyon başkanını tanımadığı için bence gazeteci daha büyük rezillik yarattı. Olayı tasnif etmek mümkün değildir ama olayı bu noktaya getiren etmenlerde fazladır.O turnuvayı yapan THY den çok Ahmet AĞAOĞLUDUR.Bu turnuva için aylarını harcamıştır.
  • Tum dunya medyadi bu rezaleti verdi. Magdur arkadas Cihan ajanstan. Cemaatte ses yok medya organlari olayin ustune gitmedi. Niye dersiniz.? Evet 6 milyon dolar odeyip rezil ettik ulkemizi tum dunyaya ama.. Agaoglu kardesi icin devreye girdi.cemaat ile. Hamdi ve Temel bey de rica ettiler olayi kapatalim da rezillikler duyulmasin diye. Ama airport habere bravo..
  • Helal agaoglu onune gelene kafa at:)
  • THY DEGIL YALNIZ. DEVLETIN MILLETIN DOGMAMIS YETIMIN 6 MILYON DOLARINI BIRILERINE PESKES CEKIP CUKKA YAPARAK : HE TURK HALKINI HEM TURKEMIZI DUNYAYA REZIL ETTIK. REKLAMIN BOYLESI GRULMEDI
  • haha tam rezalet bu arada küfürleri editörlerin onaylaması bundan daha kötü bir olay airport haberimizin ciddiyetini bozar lütfen !
  • Yaziklar olsun.ingilterede butun buyuk gazeteler spor haberlerinde bu golf tunuvasini yazmis ve kafa olayini cok rezalet bir sekilde duyurmus. Thy ve sn. TOPCUYA SORUYORUM: Benim milletimin verdi parasiyla hazineden 6 MiLYON DOLAR PESKES CEKIP NASIL ULKEMIN HALKIMIN VE THY nin bu sekilde rezalet reklamini yaparsiniz? Dunyaya rezili rusfa olduk. Hem de 6 MILYON DOLAR ODEYEREK.
  • FİLM'DEN HATIRLAMIŞSINIZDIR O SAHNELERİ. RECEPLER İÇİMİZDE, BEYAZ PERDEDE ARAMAYALIM.
  • Olur olur da olursa böyle olur. Ama köylüden en iyi köylü olur. Kimsenin zoruna gitmesin!

Dünyaca ünlü golfçü Tiger Woods’un da katıldığı turnuvanın açılışında yaşanan tatsız olay özellikle Türk Hava Yolları adına son derece olumsuz sonuçar doğuracağa benziyor.

Turnuvanın dünkü açılış gününde gazeteciler ve güvenlik görevlileri arasında görüntü almak için alan konusunda yaşanan anlaşmazlık tartışmaya dönüştü. Bu sırada sözkonusu alana gelen Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu Cihan Haber Ajansı kameramanına kafa atarak hafif şekilde yaralayıp, gözlüğünün de kırılmasına neden oldu. Daha sonra da Ağaoğlu’nun talimatıyla genç kameraman alan dışına çıkarıldı.

Yaşanan bu tatsız vaka Türkiye’de dün geniş şekilde yer buldu. Ancak bu olay dünya gündeminin de dün en çok ilgilendiği haberlerden biri oldu. Özellikle İngiliz ve Amerikan medyası turnuvanın ‘rezalet’ bir gelişmeyle başladığını ve gazetecinin dayak yediğini tüm dünyaya duyurdu.

The Times, Daily Telegraph, BBC gibi dünyanın en çok takip edilen gazete ve televizyonları Tiger Woods’un da katıldığı ve dünyanın da yakından takip ettiği böylesine önemli bir turnuvanın çok kötü başladığını ve özellikle Türk Hava Yolları adına olumsuz bir gelişme olduğunu aktardı.

Özellikle Türk Hava Yolları’na vurgu yapılan haberlere aşağıdaki başlıklarla yer verildi.

-Türk Hava Yolları’nın 6 milyon dolar civarında para harcayarak sponsor olduğu böylesine bir organizasyonda yaşanan bu olay bir rezillik.

-THY sponsorluğunda yaşanan finalde gazeteci dövdüler.

-THY adına utanç günü, kötü reklam.

-Organizatörler adına kötü açılış.

Başta Tiger Woods olmak üzere dünyaca ünlü golfçülerin yarıştığı dev final organizasyonunda özellikle İngiliz ve Amerikan medyası haberi bu şekilde duyurarak Türk Hava Yolları’nın adının kötü anılacağına vurgu yaptı.

Tatsız olayın kahramanı Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu ise, ‘golfçülerin vurduğu top birine gelse Türkiye dünyaya rezil olacaktı. Şimdi ben Türkiye’ye rezil oldum. Böylesi daha evladır’ sözleriyle kendini savunarak olayın dünya basınında yer bulacağını tahmin etmeyen açıklamalarda bulunmuştu.

©AirportHaber Detay

DÜNYA O 'KAFA'YI YAZDI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

10 Ekim 2012, Çarşamba 18:56:33 ya ~ 12 yıl önce
http://www.zaman.com.tr/gundem/gazeteciye-saldiriya-tepki-buyuyor/2001191.html al da oku kardeş boş konuşma

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Peki bu Ağa'nın attığı kafanın hesabını soracak kimse yok mu? Bir kafa da o'na atacak kurum yok mu? Bunu da mı Başbakan halledecek?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Notokord ~ 12 yıl önce
Boş Konuşmakta üstünüze yok. O turnuvaya golf ten anlamayan sahaya giren gazeteciler yollarsanız daha büyük rezil olursunuz.Ağaoğlunun tabiriyle Messi penaltı atarken 6 pasın içinemi giriyosunuz.Çekimin yasak olduğu yerde çekim yasak alana girme spor yerine savaş muhabirleri ordaydı sanırım.Ayrıca Federasyon başkanını tanımadığı için bence gazeteci daha büyük rezillik yarattı. Olayı tasnif etmek mümkün değildir ama olayı bu noktaya getiren etmenlerde fazladır.O turnuvayı yapan THY den çok Ahmet AĞAOĞLUDUR.Bu turnuva için aylarını harcamıştır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bravo airport ~ 12 yıl önce
Tum dunya medyadi bu rezaleti verdi. Magdur arkadas Cihan ajanstan. Cemaatte ses yok medya organlari olayin ustune gitmedi. Niye dersiniz.? Evet 6 milyon dolar odeyip rezil ettik ulkemizi tum dunyaya ama.. Agaoglu kardesi icin devreye girdi.cemaat ile. Hamdi ve Temel bey de rica ettiler olayi kapatalim da rezillikler duyulmasin diye. Ama airport habere bravo..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Helal ~ 12 yıl önce
Helal agaoglu onune gelene kafa at:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TURKIYE ICIN 6 MILYON DOLARLIK REZALET ~ 12 yıl önce
THY DEGIL YALNIZ. DEVLETIN MILLETIN DOGMAMIS YETIMIN 6 MILYON DOLARINI BIRILERINE PESKES CEKIP CUKKA YAPARAK : HE TURK HALKINI HEM TURKEMIZI DUNYAYA REZIL ETTIK. REKLAMIN BOYLESI GRULMEDI

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
haha tam rezalet bu arada küfürleri editörlerin onaylaması bundan daha kötü bir olay airport haberimizin ciddiyetini bozar lütfen !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
VERGI MUKKELEFI ~ 12 yıl önce
Yaziklar olsun.ingilterede butun buyuk gazeteler spor haberlerinde bu golf tunuvasini yazmis ve kafa olayini cok rezalet bir sekilde duyurmus. Thy ve sn. TOPCUYA SORUYORUM: Benim milletimin verdi parasiyla hazineden 6 MiLYON DOLAR PESKES CEKIP NASIL ULKEMIN HALKIMIN VE THY nin bu sekilde rezalet reklamini yaparsiniz? Dunyaya rezili rusfa olduk. Hem de 6 MILYON DOLAR ODEYEREK.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
RECEP İVEDİK GOLF SAHNESİ ~ 12 yıl önce
FİLM'DEN HATIRLAMIŞSINIZDIR O SAHNELERİ. RECEPLER İÇİMİZDE, BEYAZ PERDEDE ARAMAYALIM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dağ köylüsünden Federasyon Başkanı olur mu? ~ 12 yıl önce
Olur olur da olursa böyle olur. Ama köylüden en iyi köylü olur. Kimsenin zoruna gitmesin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000