23 Ocak 2019, Çarşamba 17:42:10

Dünya çapındaki binlerce gazete ve dergi THY uçuşlarında!

Akıllı telefon ve tabletler üzerinden gazete ve dergilere sınırsız erişim sunan PressReader, Türk Hava Yolları uçaklarında kullanılacak.
  • Büyük olasılıkla sadece arap ve yandaşlarının gazeteleri vardır. Ne de olsa araplara aşıklar
  • simdi ben söylemek istiyorum . bluepanoroma havayolları milano-holguin(kuba ) uçtum, beş para etmez , rezil , ucakda eglence sistemi yok , hostesler arkada elektronik sigara iciyorlardi.yemek dersen onumuze bir lazanya attilar gittiler ve tabiki low-cost havayolu .Condor havayollari yine kuba ucusu, 3 kez , ucak ici eglence sistemi ucretli , alkollu icki ucretli ,normal bir havayolu fakar pahali . aireuropa madrid- santo domingo , ucuz fakat ,check inn ucretli , yemekler berbat fiyati normal. american airlines ,kaba saba hostesleri var , sanki angarya calisiyorlar , koltuklar kirik dökük . airfrance fransiz filmleri , ingilzce konusmak istemeyen kabin personeli .Gelelim thy , thy ile miami , bangkok , fas gibi bircok ulkeye uctum , servis mukemmel , personel yardimci , kibar , yemekler cok iyi, ucak ici eglence bircok film muzik , fiyatlara gelirsek diğer havayollarinda biraz daha pahali ,ama deger .Thy firmasina ve calisanlarina çok teşekkürler .
  • Neden digital konularda hep PEGASUS'un gerisinde kaliyoruz, inanilir gibi degil, dörtte birimiz kadar olan bu sirketten biraz feyz alin be kardesim...
  • Muhtemelen 0 7000 gazeteden ve haber kaynağından Birgün,Cunhuriyet,Sözcü vb. uygulamada da engellenir veokunAmaz!! Duvar,Diken,T24 vb. Hiç saymıyorum bile!
  • Muhtemel yandaş dışı medya yasak olacaktır.
  • Yükledim Iphonex max sa paralı dostlar bedava değil gazete okumak
  • İkinci bir dünya yok. Tüm hava yolu şirketlerinin bu tarz dijital gazete uygulamasına geçip, ücretsiz gazete, dergi sunumunu tamamen bitirmesi gerekiyor. Bu şekilde binlerce ton kağıt ihtiyacı ortadan kalkar.
  • En sonunda birilerinin aklı çalıştı ve digital dünyaya ayak uydurdu. Sene 2019 olmuş hala gazete küpürleriyle uğraşıyordu THY. Üstelik çer çöp oluyor gereksiz tüketim. Varsayımlara dayalı tiraj sayısı sağlanıyordu. Umarım bir an önce ayaklanmaya başlarlar
  • Thy ucaklarinda Amazon Prime yada Netflix olmali, size en buyuk reklam. Dusunsene ucaktasin amazon heaabina girip alisveris yapiyorsun, yada Netflix uzerinden Netflix programlarini izliyorsun, Emirates den bir adim one gecip bunu dusunmek icin firsat
  • Press Reader bir zamanlar para verip kullandığım bir üründü. THY çalışanlarına ve uçuşu olan müşterilere artık ücretsiz sunuluyor.

Akıllı telefon ve tabletler üzerinden gazete ve dergilere sınırsız erişim sunan PressReader, Türk Hava Yolları uçaklarında kullanılacak.

Uçuşunuzun 24 saat öncesinden ve uçuşunuzun bitiminden sonraki 24 saatte PressReader uygulamasındaki tüm içeriklere ücretsiz ulaşılabilecek.

Öte yandan THY'ye ait özel yolcu salonlarındaki kablosuz ağa bağlanarak da PressReader uygulamasındaki içeriklere doğrudan erişilebilecek.

THY'nin resmi Twitter hesabından ise şu açıklama yapıldı; "7.000’den fazla gazete ve dergiyi güncel olarak bulabileceğiniz PressReader uygulaması çok yakında yolcularımızın erişiminde olacak. Takipte kalın".

Dünya çapındaki binlerce gazete ve dergi THY uçuşlarında!

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Arap ~ 5 yıl önce
Büyük olasılıkla sadece arap ve yandaşlarının gazeteleri vardır. Ne de olsa araplara aşıklar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
serhat ~ 5 yıl önce
simdi ben söylemek istiyorum . bluepanoroma havayolları milano-holguin(kuba ) uçtum, beş para etmez , rezil , ucakda eglence sistemi yok , hostesler arkada elektronik sigara iciyorlardi.yemek dersen onumuze bir lazanya attilar gittiler ve tabiki low-cost havayolu .Condor havayollari yine kuba ucusu, 3 kez , ucak ici eglence sistemi ucretli , alkollu icki ucretli ,normal bir havayolu fakar pahali . aireuropa madrid- santo domingo , ucuz fakat ,check inn ucretli , yemekler berbat fiyati normal. american airlines ,kaba saba hostesleri var , sanki angarya calisiyorlar , koltuklar kirik dökük . airfrance fransiz filmleri , ingilzce konusmak istemeyen kabin personeli .Gelelim thy , thy ile miami , bangkok , fas gibi bircok ulkeye uctum , servis mukemmel , personel yardimci , kibar , yemekler cok iyi, ucak ici eglence bircok film muzik , fiyatlara gelirsek diğer havayollarinda biraz daha pahali ,ama deger .Thy firmasina ve calisanlarina çok teşekkürler .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
serhat rumuzuna ~ 5 yıl önce
Uçtuğumuz firma bizi sağ salim götürsün de isterse yemeği kötü olsun,uçak içi eğlencesi bilmem nesi olmasın. Bu arada thy'de de check in ücretli servis ücreti adı altında alınıyor bilgin olsun. Önemli olan uçuş güvenliği ancak bizim gibi geri kalmış toplumlar yemeğe bilmem neye önem verir.
Calamity ~ 5 yıl önce
Neden digital konularda hep PEGASUS'un gerisinde kaliyoruz, inanilir gibi degil, dörtte birimiz kadar olan bu sirketten biraz feyz alin be kardesim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hikaye ~ 5 yıl önce
Muhtemelen 0 7000 gazeteden ve haber kaynağından Birgün,Cunhuriyet,Sözcü vb. uygulamada da engellenir veokunAmaz!! Duvar,Diken,T24 vb. Hiç saymıyorum bile!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hepsi açık mı ~ 5 yıl önce
Muhtemel yandaş dışı medya yasak olacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yandas ~ 5 yıl önce
Bırakın artık bu lafları yönetimde siz varken neler oluyordu biliyoruz.o yandas bu bılmem ne sizin oldugunuz zamanlarda THY'nin durumu ortadaydı doğan medyasını da biliyoruz neler yapti. Bu ülkeye ne de olsa Atatürkcusunuz değil mi?
THY Arlanda ~ 5 yıl önce
Yükledim Iphonex max sa paralı dostlar bedava değil gazete okumak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gazete ~ 5 yıl önce
İkinci bir dünya yok. Tüm hava yolu şirketlerinin bu tarz dijital gazete uygulamasına geçip, ücretsiz gazete, dergi sunumunu tamamen bitirmesi gerekiyor. Bu şekilde binlerce ton kağıt ihtiyacı ortadan kalkar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ramiz ~ 5 yıl önce
En sonunda birilerinin aklı çalıştı ve digital dünyaya ayak uydurdu. Sene 2019 olmuş hala gazete küpürleriyle uğraşıyordu THY. Üstelik çer çöp oluyor gereksiz tüketim. Varsayımlara dayalı tiraj sayısı sağlanıyordu. Umarım bir an önce ayaklanmaya başlarlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MBA USA ~ 5 yıl önce
Thy ucaklarinda Amazon Prime yada Netflix olmali, size en buyuk reklam. Dusunsene ucaktasin amazon heaabina girip alisveris yapiyorsun, yada Netflix uzerinden Netflix programlarini izliyorsun, Emirates den bir adim one gecip bunu dusunmek icin firsat

Yanıtla

Kalan karakter 1000
burak ~ 5 yıl önce
Press Reader bir zamanlar para verip kullandığım bir üründü. THY çalışanlarına ve uçuşu olan müşterilere artık ücretsiz sunuluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000