26 Kasım 2010, Cuma 09:37:14

DO&CO TALEP TOPLAMAYA BAŞLADI

Türk Hava Yolları (THY) dahil aralarında dünyanın en büyük hava yolu şirketlerinin de yer aldığı 60 havayoluna yiyecek-içecek hizmeti veren Viyana merkezli DO&CO şirketi İMKB için gün sayarken, halka arz için talep toplama süreci bugün başladı.
  • Yoksa DO & CO bademlerin mi ? Aşağıda öyle yazmışlar. O zaman orada deve eti de bulunur.
  • farkı öğretmeye çalışmak yerine daha dikkatli okursanız,"skytrax world best economy class catering " ödülünün in-flight kapsamına girdiğini anlarsınız... bekleyin bunlar daha başlangıç...
  • USAS mi kaldı artık. Artık tek bir yeri yok diye biliyorum. Kapanmak üzere veya kapandı USAS. Bırakın bu kafları. Biraz alkışlayın veya kıskanmaya devam bademleri sizin deyiminizle :)
  • Bakıyorum hemen savunmaya geçmişler ama hala inflight catering ile organizasyonlarda yemek verme arasındaki farkı bilmiyorlar. Aşağıda yazılanların hepsi inflight catering ile ilgili. Lokantacılığa laf söyleyen yok zaten. Savundukça batıyorsunuz. Vazgeçin bence. Düğünlerde partilerde kanape yapmaya devam.
  • do&co catering olarak çok zayıf olduğu için skytrax best y/c catering ödülü verdi THY'ye....do&co'nun yemekleri çok kötü olduğu için yıllardır f1-wimbledon-fiba-champions league-euro 2004/08/12-equastrian challenge-2004 athens olympic games-usa cup valencia...ve sayısız organizasyonu üstleniyor!! Allianz, Audi,Axel Springer Verlag, Bertelsmann AG,BMW, Breitling, Bulgari, Burda Medien AG,Calvin Klein, Cartier, Coca-Cola, Conde Nast Verlag, Daimler Chrysler AG, Escada, Gucci,Gruner+Jahr,Hugo Boss, Jaguar, Jil Sander, JP Morgan, Joop, KPMG, Lamborghini,LouisVuitton,Max Mara,Mc Donalds, McKinsey,Mercedes Benz, Montblanc,Microsoft,Porsche,Prada,Price Waterhouse Coopers,Red Bull,RTL, Siemens,Sony,Smart,Swarovski,Unicef referanslardan bazıları:
  • Nereden baksanız lokantacı. Formula 1 falan farketmez. Kimse kötü dememiş. Ama uçak ikramında tecrübesiz. USAŞ dan ders alması gerekir. Zaten THY de yönetim değişti mi onlar da gider. Birilerinin desteği ile yürüyenler, destek gittimi düşerler.
  • arkadaşlar lütfen biraz gerçekçi olalım.Formula-1 gibi bir organizasyonu yıllardır üstlenen bir firmaya uçakta sandwich yedim kötü demek olmuyor.lütfen.kedi ve ciğer meselesini biliyorsunuz.
  • DO & CO lokantacı değil mi ? Neden bozuluyorsunuz ? 2 milyon kişi siz yemek veriyorsunuz diye uçağa binmiyor. Sandviçleriniz bile beş para etmez. Catering herkezin harcı değil. Bırakın USAŞ veya diğerleri bu işi yapsın. Sizde viyanada lokanta işletin.
  • LOKANTA ŞLETMEYEDEVAM ETSİN YADA OTELCİLİK YAPASIN
  • sen turkısh doco nun ne yemeğini yemissin nede katıldığı ve hizmet verdiği organızasyonları takıp etmissin dünya kabullenmiş bu firmanın nekadar büyük ve önemli olduğunu sen beğenmesende olur... yılda ortalama 2,000,000 insan bu yemekleri beğeniyor... herkeze afiyet olsun ellerine sağlık do&co ....
DO&CO’dan verilen bilgiye göre, halka arz büyüklüğü Avro olarak açıklanan tavan fiyattan hesaplandığında 59 milyon Avro, ek satışın da gerçekleşmesi halinde de 68 milyon Avro’ya ulaşacak. DO&CO’nun halka arz edilecek paylarının yüzde 20'sinin yurt içi bireysel yatırımcılara, yüzde 10’unun yurt içi kurumsal yatırımcılara, yüzde 70'i ise yurt dışı kurumsal yatırımcılara ayrıldığı bildirildi. 
 
Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilecek olan yabancı bir şirkete ait payların halka arzı işleminde İş Yatırım Global Koordinatör olarak yabancı yatırım bankalarının katıldığı global bir sendikasyona liderlik yaparken, aynı zamanda TSKB, Global Menkul, Yatırım Finansman, Yapı Kredi Yatırım ve Garanti Yatırım'ın katılımından oluşan yurt içi konsorsiyumun da lideri olarak DO&CO'nun halka arzına aracılık edecek.
 
Türk işadamı Attila Doğudan tarafından 1981 yılında Viyana'da kurulan ve 1998 yılından bu yana Viyana Borsası’nda işlem gören DO&CO için talep toplama işlemleri Merkez Bankası'nın 24 Kasım için belirlediği Avro satış kuru kullanılarak belirlenecek olan TL tavan fiyat kullanılarak gerçekleştirilecek.
 
Halka arzda DO & CO'nun çıkarılmış sermayesinin 15.590.400 Avro'dan 19.488.000 Avro'ya artırılması nedeniyle ihraç edilecek 1 milyon 948 bin 800 adet pay ile mevcut ortakların ve DO&CO'nun sahip olduğu 751 bin 396 adet pay olmak üzere toplam 2 milyon 700 bin 196 adet pay ve ek satış hakkının kullanılması halinde mevcut ortakların sahip olduğu 405 bin 30 adet payın halka arz edileceği açıklandı. Viyana Borsası'nda halen yaklaşık yüzde 19'u halka açık olan DO & CO'nun bu halka arz sonrasında ise toplam halka açıklık oranının yüzde 43,ek satışın kullanılması halinde de yüzde 47 olacağı bildirildi.
DO&CO TALEP TOPLAMAYA BAŞLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 13 yıl önce
Yoksa DO & CO bademlerin mi ? Aşağıda öyle yazmışlar. O zaman orada deve eti de bulunur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
farkı öğretmeye çalışmak yerine daha dikkatli okursanız,"skytrax world best economy class catering " ödülünün in-flight kapsamına girdiğini anlarsınız... bekleyin bunlar daha başlangıç...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
USAS mi kaldı artık. Artık tek bir yeri yok diye biliyorum. Kapanmak üzere veya kapandı USAS. Bırakın bu kafları. Biraz alkışlayın veya kıskanmaya devam bademleri sizin deyiminizle :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bakıyorum hemen savunmaya geçmişler ama hala inflight catering ile organizasyonlarda yemek verme arasındaki farkı bilmiyorlar. Aşağıda yazılanların hepsi inflight catering ile ilgili. Lokantacılığa laf söyleyen yok zaten. Savundukça batıyorsunuz. Vazgeçin bence. Düğünlerde partilerde kanape yapmaya devam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
do&co catering olarak çok zayıf olduğu için skytrax best y/c catering ödülü verdi THY'ye....do&co'nun yemekleri çok kötü olduğu için yıllardır f1-wimbledon-fiba-champions league-euro 2004/08/12-equastrian challenge-2004 athens olympic games-usa cup valencia...ve sayısız organizasyonu üstleniyor!! Allianz, Audi,Axel Springer Verlag, Bertelsmann AG,BMW, Breitling, Bulgari, Burda Medien AG,Calvin Klein, Cartier, Coca-Cola, Conde Nast Verlag, Daimler Chrysler AG, Escada, Gucci,Gruner+Jahr,Hugo Boss, Jaguar, Jil Sander, JP Morgan, Joop, KPMG, Lamborghini,LouisVuitton,Max Mara,Mc Donalds, McKinsey,Mercedes Benz, Montblanc,Microsoft,Porsche,Prada,Price Waterhouse Coopers,Red Bull,RTL, Siemens,Sony,Smart,Swarovski,Unicef referanslardan bazıları:

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Nereden baksanız lokantacı. Formula 1 falan farketmez. Kimse kötü dememiş. Ama uçak ikramında tecrübesiz. USAŞ dan ders alması gerekir. Zaten THY de yönetim değişti mi onlar da gider. Birilerinin desteği ile yürüyenler, destek gittimi düşerler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
arkadaşlar lütfen biraz gerçekçi olalım.Formula-1 gibi bir organizasyonu yıllardır üstlenen bir firmaya uçakta sandwich yedim kötü demek olmuyor.lütfen.kedi ve ciğer meselesini biliyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
DO & CO lokantacı değil mi ? Neden bozuluyorsunuz ? 2 milyon kişi siz yemek veriyorsunuz diye uçağa binmiyor. Sandviçleriniz bile beş para etmez. Catering herkezin harcı değil. Bırakın USAŞ veya diğerleri bu işi yapsın. Sizde viyanada lokanta işletin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
LOKANTA ŞLETMEYEDEVAM ETSİN YADA OTELCİLİK YAPASIN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sen turkısh doco nun ne yemeğini yemissin nede katıldığı ve hizmet verdiği organızasyonları takıp etmissin dünya kabullenmiş bu firmanın nekadar büyük ve önemli olduğunu sen beğenmesende olur... yılda ortalama 2,000,000 insan bu yemekleri beğeniyor... herkeze afiyet olsun ellerine sağlık do&co ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000