25 Haziran 2012, Pazartesi 14:02:29

DHMİ AÇIKLADI

Aydın-Çıldır Havalimanı kiralama sözleşmesi imzalanıyor.
  • bizim burdan en büyük isteğimiz airporthaber yetkililerinin aydın çıldır ın ne zaman active hale geleceği,yüzlerce gencin gözü yarın ki sorulacak kilit soruda lütfen unutmayın
  • Hayırlı olsun.. sayın airporthaber yetkilileri ve ali bey yarın atılacak imza töreninde ilk eğitim ne zaman verilecek onu da öğrenebilirmisiniz?

Devlet Hava Meydanları Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada;

Başta havacılık eğitimi vermek üzere sivil hava trafiğine hizmet vermesi amacıyla, 5335 sayılı kanunun 33. maddesi kapsamında 09.04.2012 tarihinde ihalesi gerçekleştirilen Aydın/Çıldır Havalimanı, yeni işleticisine devrediliyor.

Aydın/çıldır havalimanı sınırları dahilinde yer alan mevcut hava tarafı ve kara tarafı tesisleri ile pat sahalarının tamamının 20 yıllığına kiralama yöntemiyle devredilmesi amacıyla gerçekleştirilen ihale sonucunda, THY A.O en uygun teklifi vererek ihaleyi kazanmıştır. Havalimanı işletmesini yapacak olan THY Aydın Çıldır Havalimanı İşletme A.Ş. ile kuruluşumuz DHMİ Genel Müdürlüğü arasında, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Binali Yıldırım ve Maliye Bakanımız Sayın Mehmet Şimşek’in katılımlarıyla 26.06.2012 Salı Günü Saat 10:00 ` da imza töreni düzenlenecektir" denildi.

İmza töreni yarın sabah 09:30 itibariyle canlı olarak AirportHaber'de yayınlanacak. Bizden ayrılmayın...

DHMİ AÇIKLADI

Yorumlar

THY AKADEMİ ~ 12 yıl önce
bizim burdan en büyük isteğimiz airporthaber yetkililerinin aydın çıldır ın ne zaman active hale geleceği,yüzlerce gencin gözü yarın ki sorulacak kilit soruda lütfen unutmayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
b737 ~ 12 yıl önce
Hayırlı olsun.. sayın airporthaber yetkilileri ve ali bey yarın atılacak imza töreninde ilk eğitim ne zaman verilecek onu da öğrenebilirmisiniz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000