22 Mart 2009, Pazar 13:09:03

Dalaman uçağı hava muhalefeti nedeniyle Antalya'ya iniş yaptı

İstanbul-Dalaman seferini yapan TK 219 sefer sayılı THY uçağı, Dalaman'daki kötü hava koşulları yüzünden Antalya'ya iniş yaptı.
  • madem türkiye hava sahasında yaşanan HER türlü olay haber yapılacak ozaman bir uçak neden inişden vazgeçer yada hangi durumlarda "divert" eder , açıklayıcı bilgiler eklense bu konularda bilgisi olmayan kişiler aydınlatılmış olur. haberi bu halıyle sanki bir felaket yaşanmış gibi algılayan kimse yarın uçtuğu uçak divert etse yaşayacağı stresi düşünün. Sayın editörler; lütfen bu konulara dikkat ederek haberi hazırlarken birazda açıklayıcı - eğitici bilgiler ekleyelim. saygılarımla . Kaptan.
  • İlk yorumu yapan arkadaşımız bu da haber mi demiş, sevgili dostum bu site havacılık temalı yayın yapan bir site, dolayısıyla en azından türkiye hava sahasında yaşanan her türlü olayı haber yapmasından daha doğal ne olabilir ki... Bence bu haber bilgilendirme amaçlı verilmiş bir haber, çok ta takılmamak lazım. Saygılarımla,
  • Gün boyunca Dalamanda divertlük bir hava durumu oluşmamış.Sanırım şu günlerde aşırı temkinlilik söz konusu Thy de.Yinede en doğruyu kaptan bilir.Emniyetli uçuşlar.
  • uçakların hava şartları nedeniyle divert etmesinden doğal ne olabilir ki!? bu şimdi bir haber midir?! halkı boşyere hyecanlandırmak mıdır?!

Antalya Havalimanı'ndan sorumlu Vali Yardımcısı Hayrettin Balcıoğlu, yaptığı açıklamada, bu sabah İstanbul'dan hareket eden ve içinde 123 yolcu, 6 mürettebatın bulunduğu yolcu uçağının, Dalaman Havaalanı'ndaki hava muhalefeti nedeniyle Antalya'ya yönlendirildiğini bildirdi.

Uçağın rotasını değiştirerek Antalya Havalimanı'na iniş yaptığını belirten Balcıoğlu, ''Dalaman Havaalanı'nda havanın açık olduğu bilgisi geldi. Uçağımız Dalaman'a gitmek üzere kalkmak üzere'' dedi.

Uçakta, Orman Genel Müdürü Osman Kahveci'nin de bulunduğu bildirildi. Kahveci, Fethiye'de düzenlenecek seminere katılmak üzere İstanbul'dan Dalaman'a giden uçağa bindiğini, uçağın alçalmaya başladığı sırada, alandaki hava muhalefeti nedeniyle Antalya Havalimanı'na iniş  yapılacağının açıklandığını kaydetti.

Kahveci, Antalya'ya iniş yaptıklarını ve karayoluyla Fethiye'ye doğru hareket ettiğini belirtti.

Dalaman uçağı hava muhalefeti nedeniyle Antalya'ya iniş yaptı

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
madem türkiye hava sahasında yaşanan HER türlü olay haber yapılacak ozaman bir uçak neden inişden vazgeçer yada hangi durumlarda "divert" eder , açıklayıcı bilgiler eklense bu konularda bilgisi olmayan kişiler aydınlatılmış olur. haberi bu halıyle sanki bir felaket yaşanmış gibi algılayan kimse yarın uçtuğu uçak divert etse yaşayacağı stresi düşünün. Sayın editörler; lütfen bu konulara dikkat ederek haberi hazırlarken birazda açıklayıcı - eğitici bilgiler ekleyelim. saygılarımla . Kaptan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
İlk yorumu yapan arkadaşımız bu da haber mi demiş, sevgili dostum bu site havacılık temalı yayın yapan bir site, dolayısıyla en azından türkiye hava sahasında yaşanan her türlü olayı haber yapmasından daha doğal ne olabilir ki... Bence bu haber bilgilendirme amaçlı verilmiş bir haber, çok ta takılmamak lazım. Saygılarımla,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Gün boyunca Dalamanda divertlük bir hava durumu oluşmamış.Sanırım şu günlerde aşırı temkinlilik söz konusu Thy de.Yinede en doğruyu kaptan bilir.Emniyetli uçuşlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
uçakların hava şartları nedeniyle divert etmesinden doğal ne olabilir ki!? bu şimdi bir haber midir?! halkı boşyere hyecanlandırmak mıdır?!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000