05 Mayıs 2014, Pazartesi 09:33:06

ÇİZMECİOĞLU’NUN YENİ ADRESİ BELLİ OLDU

Türk Hava Yolları’ndan sürpriz bir şekilde ayrılan genel müdür yardımcısı Faruk Çizmecioğlu’nun yeni adresi SunExpress oldu.
  • Faruk Beyi övmeye gerek yok.THY'nın geldiği yer belli.Nasıl gelddi THY buralara krndi kendinemi?Buna çocuklar bile güler.Bu adam 10 yıldır Pazarlamanın başında.Daha fazla söze gerek varmı?
  • Burada yağcılık yalakalık yapan, makam mevki bekleyen bazı zeki çocuklar! Hamdi sizin gibileri çok sever. Bir yolunu bulursanız nemalanmanız da mümkün. Ancak, sıkıştığı zaman da iki dakkada adamı satar. İsterseniz çizmeciye sorun:)
  • Bu atamanın arkasında sebep arayanlar,fitne sokmaya çalışanlar,hiçbir şey üretmeyip sadece dedikodu yapanlar ve bu sebeple ne THY'da ne de Sunexpress'te bir yere gelemeyenlerdir.Veya kendine verilen yetkileri şahsi menfaatlerine kullanan bundan da maddi menfaat sağlayanlardır.Sizler sadece birilerine iftira atmak için kafanızı yorarsınız.Bu sebeple de hiçbir zaman makam mevki sahibi olamayacaksınız.Ve bir şekilde makam sahibi olduysanız da o makamlarda duramayacaksınız.Çabanız nafile.
  • Korkutmayın bizi yaf ,kim gelecek ,nasıl olacak diye bekleyip duruyos zati öff,pöff
  • buradaki yorumların hiçbir gerçekliliği yok, Faruk Bey 10 sene bu şirkete hizmet vermiş ve onlarca yeniliğe imza atmış, ekipcilik yapmamış, liyakate önem vermiştir. Bazıları gibi kovulmamış şerefiyle, namusuyla emekli olmuştur.THY bu değerin bünyeden ayrılmasını istememiş ve doğrusunu yaparak önemli bir pozisyona atamıştır. Faruk Bey önemli bir değerdir. Laf üretmez, dedikodu yapmaz, adaletle yönetir.
  • THY'yi birakiyor Sunexpress de gozunu aciyor... Nasil is? Hem hukumet aleyhtari ol hemde bir elin yagda digeri balda olsun.
  • Bu arkadaş thy de işe yaramıyor diye görevden alıyorsun! Sonra da yavru şirkette işe yerleştiriyorsun! Ne müthiş bir yönetim becerisi! Şeytanın bile aklına gelmezdi değil mi? Siz kimi kandırıyorsunuz? Hamdicim bunun hesabını nasıl verecek bakalım:)
  • Yandaş kayırmacılığı böyle olur. Ötekileri bir bahaneyle işten kovarsın. Paralel yandaşlara yer açarsın. Mubarek hacı baba tekkesi sanki. Thy olmadı, sunexpres verelim.
  • Tk dan ayrılanı almıyolardı hani.
  • Zamanında görevden alınan bir yönetim kurulu üyesi, ben THY ye aşık oldum! Nolur beni bu çiftlikten ayırmayın bir daire başkanlığına bile razıyım diye yalvarmıştı. Yakışık almaz diye reddetmişlerdi. Şimdi Faruk efendi yönetim kurulu üyesi olduğu şirkete memur olmayı içine sindirmiş! Yeter ki para gelsin! Seviye bu! Kalite bu!

Türk Hava Yolları Genel Müdür Yardımcısı Faruk Çizmecioğlu’nun yeni görev belli oldu. Geçtiğimiz hafta THY’den resmen ayrıldığı açıklanan Çizmecioğlu, Sunexpress Havayolları’nda havacılık kariyerine devam edecek.

THY yönetimi tarafından beklenmedik bir şekilde görevden alınan Hacı Say’ın yerine atanan Çizmecioğlu’nun yeni görevi SunExpress Havayolları genel müdür yardımcılığı oldu.

Çizmecioğlu’nun atama kararının yarın THY tarafından resmen açıklanması bekleniyor.

Faruk Çizmecioğlu, bir dönem SunExpress Havayolları yönetim kurulu üyeliği görevini de yürütmüştü.

THY ve Lufthansa ortaklığındaki SunExpress Havayolları’nda 8 yıldır genel müdür yardımcılığı görevini yürüten Hacı Say, geçtiğimiz haftalarda sürpriz bir kararla THY yönetimi tarafından görevinden alınmıştı.

©AirportHaber.com ÖZEL

ÇİZMECİOĞLU’NUN YENİ ADRESİ BELLİ OLDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

Başarılar ~ 10 yıl önce
Faruk Beyi övmeye gerek yok.THY'nın geldiği yer belli.Nasıl gelddi THY buralara krndi kendinemi?Buna çocuklar bile güler.Bu adam 10 yıldır Pazarlamanın başında.Daha fazla söze gerek varmı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Burada yağcılık yalakalık yapan, makam mevki bekleyen bazı zeki çocuklar! Hamdi sizin gibileri çok sever. Bir yolunu bulursanız nemalanmanız da mümkün. Ancak, sıkıştığı zaman da iki dakkada adamı satar. İsterseniz çizmeciye sorun:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu atamanın arkasında sebep arayanlar,fitne sokmaya çalışanlar,hiçbir şey üretmeyip sadece dedikodu yapanlar ve bu sebeple ne THY'da ne de Sunexpress'te bir yere gelemeyenlerdir.Veya kendine verilen yetkileri şahsi menfaatlerine kullanan bundan da maddi menfaat sağlayanlardır.Sizler sadece birilerine iftira atmak için kafanızı yorarsınız.Bu sebeple de hiçbir zaman makam mevki sahibi olamayacaksınız.Ve bir şekilde makam sahibi olduysanız da o makamlarda duramayacaksınız.Çabanız nafile.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Korkutmayın bizi yaf ,kim gelecek ,nasıl olacak diye bekleyip duruyos zati öff,pöff

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gerçek ~ 10 yıl önce
buradaki yorumların hiçbir gerçekliliği yok, Faruk Bey 10 sene bu şirkete hizmet vermiş ve onlarca yeniliğe imza atmış, ekipcilik yapmamış, liyakate önem vermiştir. Bazıları gibi kovulmamış şerefiyle, namusuyla emekli olmuştur.THY bu değerin bünyeden ayrılmasını istememiş ve doğrusunu yaparak önemli bir pozisyona atamıştır. Faruk Bey önemli bir değerdir. Laf üretmez, dedikodu yapmaz, adaletle yönetir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Genç ~ 10 yıl önce
Ben 5 yıldır işsizken beni telefondan genel müdürlüğe çağırıpta sizler işe almadınız. Onurum gururum haysiyetimle oynadınız. Hepinizi Allah a havale ettim.
Ne muthis adam...! ~ 10 yıl önce
THY'yi birakiyor Sunexpress de gozunu aciyor... Nasil is? Hem hukumet aleyhtari ol hemde bir elin yagda digeri balda olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
komiksin ~ 10 yıl önce
Anlaşılan çok basit bir olayı göremiyecek kadar körsün. EĞER HÜKÜMÜT ALEHTARI OLSAYDI bu görevi alabilirmiydi. Azıcık Omega3,
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu arkadaş thy de işe yaramıyor diye görevden alıyorsun! Sonra da yavru şirkette işe yerleştiriyorsun! Ne müthiş bir yönetim becerisi! Şeytanın bile aklına gelmezdi değil mi? Siz kimi kandırıyorsunuz? Hamdicim bunun hesabını nasıl verecek bakalım:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne hasabı ~ 10 yıl önce
Hesap ortada canım, 10 yılda 10 milyar dolarlık bir şirket. Bunu GM'ye yapan bu inanlar zaten baş tacı neyin hesabını verecerler. Bir cahil kalmamak lazım okumak lazım adam emekli olmuş, sen kendinin ne kadar işe yaradığını bir düşün kafanı buna yor biraz
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yandaş kayırmacılığı böyle olur. Ötekileri bir bahaneyle işten kovarsın. Paralel yandaşlara yer açarsın. Mubarek hacı baba tekkesi sanki. Thy olmadı, sunexpres verelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sunex ~ 10 yıl önce
Tk dan ayrılanı almıyolardı hani.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Zamanında görevden alınan bir yönetim kurulu üyesi, ben THY ye aşık oldum! Nolur beni bu çiftlikten ayırmayın bir daire başkanlığına bile razıyım diye yalvarmıştı. Yakışık almaz diye reddetmişlerdi. Şimdi Faruk efendi yönetim kurulu üyesi olduğu şirkete memur olmayı içine sindirmiş! Yeter ki para gelsin! Seviye bu! Kalite bu!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000