19 Mart 2012, Pazartesi 08:47:29

BUSINESS Mİ EKONOMİ Mİ?

Ünlü şarkıcı Demet Akalın son günlerde kendisi hakkında çıkan iddialara Twitter'dan yanıt verdi...
  • Uğraşmayın şu kadınla, gelin hep beraber TK ile uğraşalım :)
  • Upgrade olsaydı J Sınıf olurdu.Bilet I sinif yani yolcunun millerine istinaden aldiğı biletdir.Bütün harcamalarını Shop&Miles kartı ile yaparsa zaten her ay en az bir Business bileti bankadan kazanır.Bu şekilde banka kartı harcaması ile bedavaya uçmak varken neden para odesin ki?Türkiyenin neredeyse bütün isadamları bu şekilde uçuyor.Önemli olan Bankaya bilet sattırtarak THY Kar ediyormu? Sorusudur.
  • İsteyen istediği gibi uçar bu kimseyi ilgilendirmez.O zaman bütün sanatçılar durumları iyi diye herkesi beslesin.bu kimseyi ilgilendirmez.
  • ay çok komiksin demet! gösterdiğin bilet I class yani mil upgrade'i bilet. kendi ellerinle rezil oldun.bi bilene danışsaydın bari beleşçi seniiii:)
  • Dekonttan ucusun bedeli gözükmüyor. Ancak sinif kisminda "I" yaziyor. StarAlliance rezervasyon kodlamalari geregi "I" = Economy veya Award (ödül bilet) karsiligi bedava Business`e upgrade demek. THY`de Star Alliance üyesi olduguna göre, Demet hanim kendi elleriyle suclamalari dogrulamis hatta kanitlamis oldu. Bravo! Millet keriz ya, yer misali bir deneme...ama bu sefer olmadi Demet hanim.
  • Demet Akalın'ın aldığı bilet bedava mil biletidir.THY uçaklarının busines sınıflarının neredeyse yüzde 70 yolcusu bedava mil bileti ile uçan yolcudur.THY 'nın Garanti Bankasindan çok düşük bir ücret aldığı ve business uçuşlarda zarar etmesinin sebebide bu mil biletleridir.Ne zaman THY önce parasını ödeyen yolcuyu uçurur o zaman zarar etmez!
  • doğru olabilir zira yıllardır öyle birçok kişi ekonomi bilet alıp business upgrade oluyor ve hemen hepsi de zengin,güçlü,medyatik kişiler..gazeteciler hele ki bu bedava upgradelerin baş müşterilerinden..hem thy hem de bu kişiler için ne acınası bir durum..cebinde paran var business bilet almıyorsun thy de bu adam gazeteci hakkımda kötü yazmasın diye de upgrade ediyor ama iş kendi personeline,emekçisine geldi mi upgrade etmiyor bu da işin başka bir acı boyutu...
Ünlü popçu Demet Akalın son günlerde kendisi hakkında çıkan 'Ekonomi Class bileti alıyor ama Business uçuyor' iddialarına aldığı biletin resmini çekip twitter'a koyarak yanıt verdi.

Şirketlerin uçuşlarda kendisine ayrılacalık tanıdığı iddiaların gerçeği yansıtmadığını ifade eden Akalın, aldığı biletin resmini çekereK ödediği bedelin görünmesini sağladı.

Uçuşlarda kaprisli ve sorun çıkardığı iddia edilen Akalın hakkındaki son iddia uçaklarda ekonomi parası ödeyip business uçtuğu yönündeydi.

Gazeteci Bilal Özcan'ın haberini yanıtlayan Akalın, 'Koskoca Bilal Özcan bu hataya nasıl düşüp böylesine çirkin bir haber yapabilir inanilmaz! Hem o hostesi hem kendisine dava yolu gözüktü. Kim yerin dibine geçicek görücez:) Tüm THY hosteslerini zan altında bıraktınız ama sanırım güzel tazminat alırım! Sonuçda THY Md. adını yazmışsın' ifaderini kullandı.


BUSINESS Mİ EKONOMİ Mİ?

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 12 yıl önce
Uğraşmayın şu kadınla, gelin hep beraber TK ile uğraşalım :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Upgrade olsaydı J Sınıf olurdu.Bilet I sinif yani yolcunun millerine istinaden aldiğı biletdir.Bütün harcamalarını Shop&Miles kartı ile yaparsa zaten her ay en az bir Business bileti bankadan kazanır.Bu şekilde banka kartı harcaması ile bedavaya uçmak varken neden para odesin ki?Türkiyenin neredeyse bütün isadamları bu şekilde uçuyor.Önemli olan Bankaya bilet sattırtarak THY Kar ediyormu? Sorusudur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
İsteyen istediği gibi uçar bu kimseyi ilgilendirmez.O zaman bütün sanatçılar durumları iyi diye herkesi beslesin.bu kimseyi ilgilendirmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ay çok komiksin demet! gösterdiğin bilet I class yani mil upgrade'i bilet. kendi ellerinle rezil oldun.bi bilene danışsaydın bari beleşçi seniiii:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Dekonttan ucusun bedeli gözükmüyor. Ancak sinif kisminda "I" yaziyor. StarAlliance rezervasyon kodlamalari geregi "I" = Economy veya Award (ödül bilet) karsiligi bedava Business`e upgrade demek. THY`de Star Alliance üyesi olduguna göre, Demet hanim kendi elleriyle suclamalari dogrulamis hatta kanitlamis oldu. Bravo! Millet keriz ya, yer misali bir deneme...ama bu sefer olmadi Demet hanim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Demet Akalın'ın aldığı bilet bedava mil biletidir.THY uçaklarının busines sınıflarının neredeyse yüzde 70 yolcusu bedava mil bileti ile uçan yolcudur.THY 'nın Garanti Bankasindan çok düşük bir ücret aldığı ve business uçuşlarda zarar etmesinin sebebide bu mil biletleridir.Ne zaman THY önce parasını ödeyen yolcuyu uçurur o zaman zarar etmez!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
doğru olabilir zira yıllardır öyle birçok kişi ekonomi bilet alıp business upgrade oluyor ve hemen hepsi de zengin,güçlü,medyatik kişiler..gazeteciler hele ki bu bedava upgradelerin baş müşterilerinden..hem thy hem de bu kişiler için ne acınası bir durum..cebinde paran var business bilet almıyorsun thy de bu adam gazeteci hakkımda kötü yazmasın diye de upgrade ediyor ama iş kendi personeline,emekçisine geldi mi upgrade etmiyor bu da işin başka bir acı boyutu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000