14 Ekim 2015, Çarşamba 09:39:29

Bursalı iş adamları Münih'e direkt sefer istiyor

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Meclis Başkanı Remzi Topuk, Bursa iş dünyasının Yenişehir’den Münih’e uçak seferleri başlatılmasını talep ettiğini söyledi.
  • Ouagadougou'dur senin demek istedigin
  • İzmir ougloglou seferi istiyoruz
  • Size direk sefer yok, İstanbul üzeri gideceksiniz. Okadar!
  • Lufthansa seferlerini yaşatamadılar ... Esas sorun Yenişehir havalimanının yeri, herkes "madem o kadar yol gidecem, daha ucuza SAW'dan uçarım" diyor ...
  • adiyaman - bamako seferi istiyorum. cocuklarim bamakoda istanbul aktarmali zor oluyor.
  • canı neler ister, rüyasında beni ona göster" diye bir şarkı vardı bir zamanlar. Bursalıların bu istekleri de ona benzemiş. Siz önce ovanızın o meşhuur namını düzeltin şeftaliciler.
  • Muş - nairobi diyolar?
  • Alsinlar bir businessjet. Ortak kullansinlar. Herseye de tk koşamaz ki
  • Geçen günkü LH'nın Münik-İstanbul seferlerini kaldırma kararı aldığı haberin altına, "biz Yenişehir - Münik arasındaki uçuşlar kaldırıldı, nasıl olur? diye kızıyorduk, şu andan itibaren abdest alıyor, bu konuda bir daha ağzımızı açmayacağımıza dair tövbe ediyorum" diye yorum yazmıştım. Ama gelin görün ki, ben dursam, başkası durmuyor, istiyor :) Hem de onlar kodaman, ensesi kalın, gerçek uçucu, bizim gibi klavye havacısı değil :) Kısacası, görüyorsunuz ki Münik - Bursa hattının açılmasını istemenin tek suçlusu ben değilim.
  • Maraş Amsterdam seferleri başlıyor yakinda deniliyordu, hala ses yok?

Türk Hava Yolları (THY) Yurtiçi Pazarlama ve Satış Başkanı Halil İbrahim Polat ve kurum yetkilileri, Meclis Başkanı Remzi Topuk ve Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Şener’i ziyaret etti. Türk Hava Yolları’nın Türkiye’nin dünyadaki gurur kaynağı olduğunu belirten Remzi Topuk, kurumun başarılı çalışmalarını yakından takip ettiklerini söyledi. Topuk, Yenişehir Havaalanı’nın yerel idarecilerin gayreti ile son zamanlarda yoğun olarak kullanıldığını ifade etti.

Bursa Yenişehir Havaalanı’nın Gebze-Bursa-İzmir Otoyol Projesi’nin hayata geçmesiyle daha faal kullanılacağını belirten Remzi Topuk, Bursa iş dünyasının Münih’e uçak kaldırılmasını talep ettiğini hatırlattı. Topuk, “Yenişehir Havaalanı’nı daha fazla kullanmak istiyoruz. Seferler daha artırılabilir. Özellikle firmalarımız, Münih’e haftanın her günü uçak kaldırılmasını talep ediyor. Yabancı sermayeli çok sayıda firma Bursa’da faaliyet gösteriyor. Ayrıca yaz döneminde iş dünyası temsilcilerimiz güney şehirlerimize de belirli dönemlerle uçak seferlerinin başlamasını istiyor. THY’nin seferlerin başlaması noktasında desteklerini bekliyoruz” dedi.

Küresel Fuar Acentesi Projesi çerçevesinde yüzlerce iş adamını yurt dışı fuarlarla buluşturduklarını kaydeden BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Şener, “Fuar organizasyonlarımız ile aynı zamanda Yenişehir Havaalanı’ndan özel uçaklar kaldırıyoruz. Bu aynı zamanda havaalanının daha fazla kullanılmasına da imkan sağlıyor. Önümüzdeki yıl da yeni fuar organizasyonlarımızla üyelerimizi buluşturmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

“İŞ DÜNYASINDAN GELEN TALEPLER BİZİM İÇİN ÖNEMLİ”
Türk Hava Yolları Pazarlama ve Satış Başkanı Halil İbrahim Polat, Bursa iş dünyasının sefer talepleri konusu hakkında çalışma başlatacaklarını belirtti. Bursa’nın her alanda Türkiye’ye büyük değer sağladığını kaydeden Polat, “Bursa iş dünyasının gücünü biliyoruz. Bu konuda BTSO’nun da başarılı çalışmaları var. Küresel Fuar Acentesi Projesi çerçevesinde Bursalı firmaların uçak organizasyonlarıyla yurt dışına götürülmesi, şehir ekonomisine büyük katkı sağlıyor. İş dünyamızın talepleri bizim için çok önemli” diye konuştu.

Bursalı iş adamları Münih'e direkt sefer istiyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

izmir ~ 8 yıl önce
Ouagadougou'dur senin demek istedigin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İzmirli ~ 8 yıl önce
İzmir ougloglou seferi istiyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yok arkadaş ~ 8 yıl önce
Size direk sefer yok, İstanbul üzeri gideceksiniz. Okadar!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EHK ~ 8 yıl önce
Lufthansa seferlerini yaşatamadılar ... Esas sorun Yenişehir havalimanının yeri, herkes "madem o kadar yol gidecem, daha ucuza SAW'dan uçarım" diyor ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
isteriz ~ 8 yıl önce
adiyaman - bamako seferi istiyorum. cocuklarim bamakoda istanbul aktarmali zor oluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
"O şimdi asker ~ 8 yıl önce
canı neler ister, rüyasında beni ona göster" diye bir şarkı vardı bir zamanlar. Bursalıların bu istekleri de ona benzemiş. Siz önce ovanızın o meşhuur namını düzeltin şeftaliciler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yeni hat ~ 8 yıl önce
Muş - nairobi diyolar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Businessjet ~ 8 yıl önce
Alsinlar bir businessjet. Ortak kullansinlar. Herseye de tk koşamaz ki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tövbe ~ 8 yıl önce
Geçen günkü LH'nın Münik-İstanbul seferlerini kaldırma kararı aldığı haberin altına, "biz Yenişehir - Münik arasındaki uçuşlar kaldırıldı, nasıl olur? diye kızıyorduk, şu andan itibaren abdest alıyor, bu konuda bir daha ağzımızı açmayacağımıza dair tövbe ediyorum" diye yorum yazmıştım. Ama gelin görün ki, ben dursam, başkası durmuyor, istiyor :) Hem de onlar kodaman, ensesi kalın, gerçek uçucu, bizim gibi klavye havacısı değil :) Kısacası, görüyorsunuz ki Münik - Bursa hattının açılmasını istemenin tek suçlusu ben değilim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maraş ~ 8 yıl önce
Maraş Amsterdam seferleri başlıyor yakinda deniliyordu, hala ses yok?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İce cream ~ 8 yıl önce
K.Maraş-Londra başlasa daha fizibıl olur.
Katılıyorum ~ 8 yıl önce
Musa Kömeağaç, bir İngiliz kızla evlendiydi. Ayrıca İngilitere'den siyasi iltica talep etmiş çok sayıda Kahramanmaraşlı vardı. Londrada komple bir sokak, kırmızı kahve kiremit dş kaplamalıydı resimde, direk K.Maraşlılara verilmişti. Ben de K.Maraş - Londra arasının daha çok yolcu bulacağını düşünüyorum.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000