01 Haziran 2014, Pazar 09:36:40

BÜLENT ARINÇ PİLOTLAR HAKKINDA KONUŞTU

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Türk havayolu şirketlerinin pilot ihtiyacını sadece Hava Kuvvetleri'nden karşılamaması gerektiğini belirtti. Arınç, ""Şüphesiz ki kendi pilotlarımız yetmediği için yabancı pilotlar çalıştırıyoruz" dedi.
  • arkadaslar dlr 2 diye birsey mi cikti simdi bide... o ne anlamadim!??
  • işsiz arkadaşlarıma Allah 'tan sabır diliyorum. Pilotaj eğitimi hem masraflı hem de ciddi emek sarfetmeniz gereken bir eğitim. Türkiye de özel pilotaj okullarına güven yeni yeni oturmakta bunun sıkıntısını çekiyoruz. Bu işi başlayacak arkadaşlara tavsiyem borç ile başlamayın, kaybedeceğiniz gözden çıkardığınız para var ise bu işe girin.
  • Burnunu sokmadıkları yer kalmamıştı .büyük alim fikir beyan etmiş.Bizleri bilgilendirdiği için müteşekkiriz ulemaya....
  • Faruk eczanesii.. Faruk eczanesii ...
  • SAW Bi de bu dlr2 denilen sey çıktı..hani olur da oraya kadar gelirsen itinayla nasıl elenilir diye testere filmindeki SAW u dahi kıskandırıcak tatta dahice düşünülmüş bir işkence yöntemi.. Değişik oyunlar (dlr1) süreçler bi kapının arkasından başka başka başka kapılar ve hayatta kalan çok az kişi..e şimdi soruyorum THY nin alım süreciyle ( Türk pilotlara uygulanan) testere filmi arasındaki tek fark nedir diye??? CEVAP: SAW en azından torpil yapmıyodu..hakeden hayatta kalıodu..
  • guzel yere değinmişsiniz.var var biliyoruz. herkes farkında sadece simulatör yapıp ayda bir kez uçuş saatini tamamlayan yöneticinin. Dediğiniz gibi de yüksek bir makamda. Varsa yoksa yabancı pilot alımı derdinde ayrıca. Sanki zamanında o yabancı eğitmen pilotlardanda olumsuz not,bildirim almış olmasına rağmen. ve temsil ettiği grup tarafından da hiç sevilmiyor.
  • Bu ülke bir Veciki Hürkuş fecaati yaşamıştı, kendi uçağı ile uçması engellenmişti. Bu da onun devamı olsa gerek.
  • Artık birlik olup bir şeyler yapılmadığı sürece , bu tarz söylemler duyulmaya devam edilecek. Kaybedecek neyiniz var, zaten o durumdasınız ... Görünen o ki işsiz TÜRK pilotlardan kimsenin haberi yok ..
  • Bir el atmadığınız bu iş kalmıştı.
  • Bence ucmayan ama similatorde sadece ucus yapanlarida alin! Bu ozellikteki kisiler pilotlarin basinda olduguna gore thy de,elbet pilot olarakta kullanilabilir.alirsiniz yolcularida arkaya:) ucuyor gibi yapip sonrada indirir bu yetenekli pilotlar ve ucus tazminatinida alir makamin yaninda ohhh genel mudurde olur thy ye , genel mudur yrdimcisida bu ucmayan simule pilotlari!! Varmi acaba ucmayan ama ucus tazminati alan yonetici? Yoktur ya olurmu hic oyle sey?

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, seçim bölgesi Bursa'da Merinos Kültür ve Kongre Merkezi'nde Türk Hava Kurumu Bursa Şubesi tarafından Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Kent Konseyi'nin destekleriyle düzenlenen '4. Bölgesel Ata Model Uçak Şampiyonası'nın ödül törenine katıldı. Arınç, şampiyonada dereceye giren gençlere madalya ve kupalarını verdi.

Türk Hava Yolları'nın (THY) dünyada üç uçak şirketinden biri olduğunu belirten Arınç, "THY, 192 uçuş noktasına gidebiliyor. Hamd olsun ki kazasızlık oranıyla THY bugün Türkiye'nin iftiharı. Şüphesiz kadın pilotlar olacaktır, şüphesiz ki kendi pilotlarımız yetmediği için yabancı pilotlar çalıştırıyoruz. Kaynak sadece Türk Hava Kuvvetleri olmamalı. Türk Hava Kuvvetleri'nden bir şekilde ayrılanlar pilot olarak çalışıyorlar ama sivil pilotlarımızı da yetiştirmeliyiz. İnşallah gelecekte zamanda bu şekilde olacağına inanıyorum." diye konuştu.

Arınç, konuşmasının ardından, yarışmada dereceye giren öğrencilere kupa ve madalyalarını verdi. Merinos Parkı'nda bu yıl 4.'sü düzenlenen 'Bölgesel Ata Model Uçak Şampiyonası'na Bursa, Eskişehir, Balıkesir, Kütahya, Bilecik, İzmit ve Yalova'dan toplam 40 kurum ve 500 yarışmacı katıldı. 8 kulvarda sırayla model uçaklarını havaya atan gençler, en uzak noktaya ulaşabilmek için hünerlerini sergiledi. 16 yaş altı, 16 yaş altı bayanlar ve 16 yaş üstü olmak üzere üç ayrı kategoride yapılan yarışlar, deneyimli hakem ve eğitmenler eşliğinde büyük çekişmeye sahne oldu.

BÜLENT ARINÇ PİLOTLAR HAKKINDA KONUŞTU

Yorumlar Tüm Yorumlar (52)

utku ~ 10 yıl önce
arkadaslar dlr 2 diye birsey mi cikti simdi bide... o ne anlamadim!??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ctm ~ 10 yıl önce
işsiz arkadaşlarıma Allah 'tan sabır diliyorum. Pilotaj eğitimi hem masraflı hem de ciddi emek sarfetmeniz gereken bir eğitim. Türkiye de özel pilotaj okullarına güven yeni yeni oturmakta bunun sıkıntısını çekiyoruz. Bu işi başlayacak arkadaşlara tavsiyem borç ile başlamayın, kaybedeceğiniz gözden çıkardığınız para var ise bu işe girin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Burnunu sokmadıkları yer kalmamıştı .büyük alim fikir beyan etmiş.Bizleri bilgilendirdiği için müteşekkiriz ulemaya....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Faruk eczanesii.. Faruk eczanesii ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
SAW Bi de bu dlr2 denilen sey çıktı..hani olur da oraya kadar gelirsen itinayla nasıl elenilir diye testere filmindeki SAW u dahi kıskandırıcak tatta dahice düşünülmüş bir işkence yöntemi.. Değişik oyunlar (dlr1) süreçler bi kapının arkasından başka başka başka kapılar ve hayatta kalan çok az kişi..e şimdi soruyorum THY nin alım süreciyle ( Türk pilotlara uygulanan) testere filmi arasındaki tek fark nedir diye??? CEVAP: SAW en azından torpil yapmıyodu..hakeden hayatta kalıodu..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
downwash ~ 10 yıl önce
TGS yer hizmetleri personeli olabilirsin . Başvuru ilanları var. İngilizce çok istemiyor ayrıca zorlandığın DLR testleri de yok.
uçmayana ~ 10 yıl önce
guzel yere değinmişsiniz.var var biliyoruz. herkes farkında sadece simulatör yapıp ayda bir kez uçuş saatini tamamlayan yöneticinin. Dediğiniz gibi de yüksek bir makamda. Varsa yoksa yabancı pilot alımı derdinde ayrıca. Sanki zamanında o yabancı eğitmen pilotlardanda olumsuz not,bildirim almış olmasına rağmen. ve temsil ettiği grup tarafından da hiç sevilmiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hürkuş ~ 10 yıl önce
Bu ülke bir Veciki Hürkuş fecaati yaşamıştı, kendi uçağı ile uçması engellenmişti. Bu da onun devamı olsa gerek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
+TSRA ~ 10 yıl önce
Artık birlik olup bir şeyler yapılmadığı sürece , bu tarz söylemler duyulmaya devam edilecek. Kaybedecek neyiniz var, zaten o durumdasınız ... Görünen o ki işsiz TÜRK pilotlardan kimsenin haberi yok ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bir el atmadığınız bu iş kalmıştı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ucmayan pilot ~ 10 yıl önce
Bence ucmayan ama similatorde sadece ucus yapanlarida alin! Bu ozellikteki kisiler pilotlarin basinda olduguna gore thy de,elbet pilot olarakta kullanilabilir.alirsiniz yolcularida arkaya:) ucuyor gibi yapip sonrada indirir bu yetenekli pilotlar ve ucus tazminatinida alir makamin yaninda ohhh genel mudurde olur thy ye , genel mudur yrdimcisida bu ucmayan simule pilotlari!! Varmi acaba ucmayan ama ucus tazminati alan yonetici? Yoktur ya olurmu hic oyle sey?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000