26 Şubat 2016, Cuma 10:05:47

Bogota ve Panama seferlerinin detayları belli oldu

Türk Hava Yolları, geçtiğimiz günlerde duyurduğumuz Bogota ve Panama seferlerinin detaylarını açıkladı.
  • Bir yorumda THY'nin elindeki sadece 5 adet A 332'nin okyanus aşırı uçuş yapabileceği belirtilmiş. Filodaki A 332'lerin menzil bakımından hiçbir farkı yok. THY şirket politikası olarak ikinci el gelen uçaklarla pek ER uçuşu yapmıyor ama bunun istisnaları da olmuyor değil. Bence de ağırlıklı olarak JNA-B-C-D-E uçakları bu seferleri yapacak ancak ihtiyaç halinde diğer A 332'lerin planlanması da mümkün. Hatta A 332'ler tam olarak böyle A 333'ün menzilinin yetmediği ve yolcu potansiyeli yüksek olmayan hatlar bakımından tasarlanan uçaklar. THY'nin bu uçaklara orta menzilli uçak muamelesi yapması çok ilginç.
  • Elimizde 787 olsa Vancover, Denver hatlarina hire bilsem yerinde olur, devaminda Dallas London arasina seferler konulbilir
  • sillye acarsaniz, senede en az kendime ve aileme bes alti bilet almazsam namerdim.. (bunu thy nin arjantin fiyatlarinin 500 700 dolar daha fazla oldugunu bilerek yaziyorum, ne yapalim kardesim ,verecegiz.. en guzel cocuk oyuncaklari thy de, 3 gun once ercan madrid sefernde ricami kirmayip bana oglum icin oyuncak ve cocuk boyama kitabi veren hostes arkadasa buradan tesekkur ediyorum) madridten sonra siliye lan havayollari ile devam ettim, fiyati madrid-scl-madrid 1020 dolar idi..
  • ucuza mal gelsin artık vallahi bıktık kalitesiz ve pahalı mallardan!!
  • Turkish Airlines' flight from Panama City to Istanbul makes a stop in Bogotá, but the airline does not have traffic rights to transport passengers solely between Panama City and Bogotá.
  • Ulkemiz polisine cok is dusecek cok dikkatli olmalilar zira malum buralar uyusturucunun dunyaya yayildigi yerlerin basinda geliyor!
  • Uçak tipi nedir ? 330 mu ?
  • İçeriden aldığım duyumlara göre, Bogota-Panama arası da yolcu taşıyabilecek. Hatta Yerel bir charter şirketiyle ortaklık düşünülüyor, tarifeli sefer için.
  • sakat şehirler,suç oranı %50 üstünde..bayramda gidecek kodomanlara anons yaparsınız.
  • Sefer IST-BOG-PTY-IST olarak mi yapilacak, PTY-BOG-IST ucusu olmayacak mi?

Türk Hava Yolları, Mayıs 2016 itibarıyla, Amerika kıtasında iki önemli noktaya sefere başlıyor:  Bogota (Kolombiya) ve Panama (Panama).

Bayrak taşıyıcı havayolu, bu iki yeni nokta ile kıta genelinde 14. uçuş noktasına ulaşacak. Hemen ardından gelecek Atlanta ise, Türk Hava Yolları tarafından kıta genelinde sefer yapılan 15. nokta olacak.

Türk Hava Yolları ‘nın  (detayları aşağıdaki tabloda sunulan) İstanbul – Bogota – Panama (BOG-PTY) İstanbul seferleri,  haftada 3 frekans olarak planlanmış olup, 04 Mayıs 2016 tarihi itibarıyla başlayacak. İlgili seferlerin biletleri, www.turkishairlines.com web adresi üzerinden satışa sunuldu.

Bogota ve Panama seferlerinin detayları belli oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

330-200 Filosu ~ 8 yıl önce
Bir yorumda THY'nin elindeki sadece 5 adet A 332'nin okyanus aşırı uçuş yapabileceği belirtilmiş. Filodaki A 332'lerin menzil bakımından hiçbir farkı yok. THY şirket politikası olarak ikinci el gelen uçaklarla pek ER uçuşu yapmıyor ama bunun istisnaları da olmuyor değil. Bence de ağırlıklı olarak JNA-B-C-D-E uçakları bu seferleri yapacak ancak ihtiyaç halinde diğer A 332'lerin planlanması da mümkün. Hatta A 332'ler tam olarak böyle A 333'ün menzilinin yetmediği ve yolcu potansiyeli yüksek olmayan hatlar bakımından tasarlanan uçaklar. THY'nin bu uçaklara orta menzilli uçak muamelesi yapması çok ilginç.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
etops ~ 8 yıl önce
tk nın bütün 330 larında etops yetkisi yok ondan
Vancover Denver ~ 8 yıl önce
Elimizde 787 olsa Vancover, Denver hatlarina hire bilsem yerinde olur, devaminda Dallas London arasina seferler konulbilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ztk ~ 8 yıl önce
sillye acarsaniz, senede en az kendime ve aileme bes alti bilet almazsam namerdim.. (bunu thy nin arjantin fiyatlarinin 500 700 dolar daha fazla oldugunu bilerek yaziyorum, ne yapalim kardesim ,verecegiz.. en guzel cocuk oyuncaklari thy de, 3 gun once ercan madrid sefernde ricami kirmayip bana oglum icin oyuncak ve cocuk boyama kitabi veren hostes arkadasa buradan tesekkur ediyorum) madridten sonra siliye lan havayollari ile devam ettim, fiyati madrid-scl-madrid 1020 dolar idi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
oley ~ 8 yıl önce
ucuza mal gelsin artık vallahi bıktık kalitesiz ve pahalı mallardan!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ip ~ 8 yıl önce
ip'n elimizde kardeşim.
EZE ~ 8 yıl önce
Turkish Airlines' flight from Panama City to Istanbul makes a stop in Bogotá, but the airline does not have traffic rights to transport passengers solely between Panama City and Bogotá.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Belki ~ 8 yıl önce
transit yolcu icin engel yoktur.
coco ~ 8 yıl önce
Ulkemiz polisine cok is dusecek cok dikkatli olmalilar zira malum buralar uyusturucunun dunyaya yayildigi yerlerin basinda geliyor!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yunus ~ 8 yıl önce
Uçak tipi nedir ? 330 mu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
330 ~ 8 yıl önce
333 kasar.. olsa olsa 332 olur..
evet. ~ 8 yıl önce
sadece ilk uçuş B777-300. Sonra tüm seferler A330-200
Ryan ~ 8 yıl önce
İçeriden aldığım duyumlara göre, Bogota-Panama arası da yolcu taşıyabilecek. Hatta Yerel bir charter şirketiyle ortaklık düşünülüyor, tarifeli sefer için.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:))) ~ 8 yıl önce
ne saçmaladın yahu.. :) charter ile ne diye gorusecek.. kendisi ucacak zaten :):):)
ryan ~ 8 yıl önce
charter firmasını satın alıp ( filo ile beraber) tarifeliye dönüştüreceği bilgisinden bahsettim. Siz yanlış anladınız galiba.
Rosso ~ 8 yıl önce
Aynı bilgi benim de kulağıma geldi. Hatta geçen gün gelen Bombardierin uçağı da bununla bağlantılı olduğu söyleniyor.
bogota ~ 8 yıl önce
sakat şehirler,suç oranı %50 üstünde..bayramda gidecek kodomanlara anons yaparsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bog-ist ~ 8 yıl önce
Sefer IST-BOG-PTY-IST olarak mi yapilacak, PTY-BOG-IST ucusu olmayacak mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mafaky ~ 8 yıl önce
Bu seferlerde "üçgen parkur" tabir edilen sistem uygulanacak. Yani uçuş güzergahı sadece IST-BOG-PTY-IST olarak kullanılacak.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000