06 Mart 2009, Cuma 18:23:33

BOEING'LE İLGİLİ KORKUNÇ İDDİA

Amsterdam’da düşen Türk Hava Yolları uçağından sonra Boeing 737 serisi uçaklarla ilgili inanılmaz iddialar ortaya atıldı. ‘9 insan boşu boşuna öldü dedirtecek’ sözleriyle gündem yaratacak iddianın sahibi, görüşlerini bu akşam Airport TV’de açıklıyor.
  • sayın airport yönrtimi, Konuklarınızdan birisi halen bir iki özel şirkette danışman olarak görev yapmakta olup ,kendisi Airbus ve de RRve veya V2500 motorlu uçak alınması konusunda üst yönetime baskı yapmaktadır.tabiiki şu anda Boeing uçaklarını tenkit edeceklerdir. Tabiiki bu yorumu yayınlamanız temennisiyle yayınlamazsanız takdir sizin.abm
  • thydeki arkadaşlar lütfen kendilerine çekidüzen versin..! boeing ne yapcak daha başka..?? kokpiti thy için 6 kişilikmi yapsın.??? karizma çok ama senelerdir bir düzelme yok..
  • Lütfen Bu Tür Programların tekrarı gündüz erken saatlerde tekrar yayınlansın birinden birini bir yerde yakalar izleriz.
  • ya sayın airporthaber, uçakların slotlarını sizin karakutu ve sorun cevaplasın programlarına göremi ayarlasak. hep kaçırıyoruz programları. birşeyler yapalım. sitenizde programın videosunu filan yayınlasanız. 15:00-23:00 çalışıyoruz. eve gidiyorum benim oğlan "baba çok güzel programdı" diyor. yapmayın böyle ama. hasan

Hakan ÇelikoğluAirport TV Genel Yayın Koordinatörü Ali Kıdık’ın hazırlayıp sunduğu Sorun Cevaplasın programı yine gündem yaratacak.

Uçak Mühendisi Hakan Çelikoğlu’nun stüdyo konuğu olarak katılacağı programda, Boeing uçakları masaya yatırılacak.

Yurtdışında olduğu için programa interaktif katılım sağlayacak olan sürpriz bir isim, Boeing’deki müthiş bir ayrıntıyı gözler önüne serecek, inanılmaz iddialarda bulunacak.

Telefonla yayına katılacak olan TURSAB Başkanı Başaran Ulusoy Amsterdam kazasının Türk turizmine etkilerini anlatacak, İletişim Uzmanı Ali Saydam kazanın Türk Hava Yolları’nın imajına nasıl yansıyacağını değerlendirecek.

Birbirinden değerli isimlerin konuk olacağı Ali Kıdık’la Sorun Cevaplasın bu akşam saat 21:00’de Airport TV’de…

 

BOEING'LE İLGİLİ KORKUNÇ İDDİA

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
sayın airport yönrtimi, Konuklarınızdan birisi halen bir iki özel şirkette danışman olarak görev yapmakta olup ,kendisi Airbus ve de RRve veya V2500 motorlu uçak alınması konusunda üst yönetime baskı yapmaktadır.tabiiki şu anda Boeing uçaklarını tenkit edeceklerdir. Tabiiki bu yorumu yayınlamanız temennisiyle yayınlamazsanız takdir sizin.abm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
thydeki arkadaşlar lütfen kendilerine çekidüzen versin..! boeing ne yapcak daha başka..?? kokpiti thy için 6 kişilikmi yapsın.??? karizma çok ama senelerdir bir düzelme yok..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Lütfen Bu Tür Programların tekrarı gündüz erken saatlerde tekrar yayınlansın birinden birini bir yerde yakalar izleriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ya sayın airporthaber, uçakların slotlarını sizin karakutu ve sorun cevaplasın programlarına göremi ayarlasak. hep kaçırıyoruz programları. birşeyler yapalım. sitenizde programın videosunu filan yayınlasanız. 15:00-23:00 çalışıyoruz. eve gidiyorum benim oğlan "baba çok güzel programdı" diyor. yapmayın böyle ama. hasan

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000