18 Aralık 2008, Perşembe 11:03:10

Boeing: "Avrupa'nın en büyüğü THY"

Boeing’den yapılan yazılı açıklamada yeni uçaklarla THY'nin 124 uçaklık filosunun yarısının Boeing 737'lerden oluştuğu, böylece THY'nin "Avrupa'daki en büyük" 737 filolarından birine sahip olduğu kaydedildi...
  • A-350 kanatçıkları ülkemizde üretilecekmiş.Dilerim zaman içinde daha fazla çeşit parça üretimi ile söz sahibi oluruz...
  • THY bi kere eskiden beri siyasi hatlara uçmak zorundaydı vezarar edip duruyordu, çok değil yakın geçmişe göre bi kıyaslarsanız THY'nin o çalışarak büyüdüğünü kastettiğin firmalardan çok daha fazla büyüdüğünü görürsün, uçtukları noktalar yolcu sayısı, uçak sayısı (ki 60'lardan şu an 125) ortada. Atlas Jet demeyin bana, bakımsız uçağı uçurup 75 kişiyi ölüme gönderen şirket büyür tabi, ama böyle büyür işte ... Thy'yle kıyaslamayın atlas'ı, pegasus'da uçakta manav açacak yakında zaten havayolu mu dolmuş mu belli değil. Tamam ucuz ucuz gitmek isteyen binsin bir şey demiyorum haklarıdır... Ama THY bu konuda iyi eleştiriyi hak ediyor.
  • ABD 'nin Boeing 'i varsa THY 'nin de nargileciler kralı Hüseyini var. :-) Nerden nereye, sultanahmette nargile cafe işletirken sen gel THY 'de yer işletme başkanı ol, bak sen şu işe. Bravo yani ..
  • ARKADAŞIM DEDİĞİN DOĞRU AMA DİKKAT ET HEPİMİZ DOĞRUYU SÖYLÜYORUZ AMA THY BU YÖNETİMLE ARPA BOYU YOL ALAMAZ.GERÇEKLEŞEN BÜYÜME NORMAL BİR BÜYÜME ÇALIŞMAK İLE ELDE EDİLMİŞ BİR BÜYÜME SÖZ KONUSU DEGİL.ÇALIŞMA İLE BÜYÜMEYE ÖRNEKMİ İSTERSİNİZ PEGASUS A BAKIN ATLAS JET E BAKIN 3 YIL ÖNCE NASILLARDI ŞİMDİ NEREDELER ALDI BAŞLARINI YÜRÜDÜLER ALİ SABANCI SEVDİGİM BİR ADAM OLMASADA BAŞARISI ORTADA..
  • Airbus avrupanın göbeğinde üretiliyor ve oralarda benzin 1 ytl civarı sayın apron bey, türkiye'de benzin 3.4 ytl idi oralarda 1 ytl civarında iken, şimdi düştü biraz ama orada daha çok düştü e benzin de bir petrol ürünü ve jet yakıtı da otomatikman ona göre değer kaybeder veya kazanır. Oradaki havacılığa sahip çıkan hükumetler burada olsaydı ne KLM kalırdı ne LH, ben eminim THY hepsini düz eder geçer... Görünen köye kılavuzluk değil adamın söyledikleri zaten bilioruz bunları.. Ama yalakalık yapmak için söyleyecek tabi orası doğru.
  • sayilara nasil baktiginiza bagli tabii ki. 10 milyon yolcudan 12 milyona ciktiginda yuzde yirmi buyuduk diyebiliyorsun ancak rakiplerin yilda 60-70 milyon tasiyor. ancak su da var ki, rakami 10 milyondan 12 milyona cikarmak da basari...
  • BU KADAR OLUR NE KADAR SAF Bİ MİLLETİZ.O KADAR UÇAK SİPARİŞİ VERİRSEN ADAM O KADAR KAR EDER O LAFIDA SANA YALAKALIK OLSUN DİYE SÖYLER.İNANDINIZMI??TÜRKİYE DIŞINA ÇIKMAMIŞ HER İNSAN BUNA İNANIR AMA EN BASİTİNDEN KONYA KADAR YÜZÖLÇÜMÜ OLAN HOLLANDAYI GÖREN HERKES KLM HAVA YOLLARININ KAÇ UÇAGI OLDUGUNU BİLİR EN AZ 200 ÜN ÜSTÜNDE YA BELÇİKA YA LUTFANSA...HEPSİ BİZDEN İYİ.LÜTFEN BU ÜLKEDE BİRBİRİMİZİ KANDIRMAK İÇİN YALANLAR SÖYLEMEKTEN VAZGEÇELİM.GERÇEKLERİ GÖRELİM DAHA ÇOK ÇALIŞALIM.YAPALIM BUNU

THY'nin geçtiğimiz yıllarda biri 26, diğeri 15 adet olmak üzere, iki büyük Boeing 737-800 siparişi verdiği, 8 adetlik opsiyon hakkını da kullanarak siparişlerini toplamda 49'a yükseltiği belirtildi.

Boeing ticari uçaklar avrupa satış başkan yardımcısı Aldo Basile, konuya ilişkin olarak, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Bu teslimatla birlikte, THY'nin filosunun yarısının, dünyanın en çok tercih edilen modeli olan 737'lerden oluşması bizim için bir gurur kaynağı. Boeing 737'ler, güvenilirliği ve verimliliğiyle THY'nin büyümesinde önemli rol oynadı. Bu durumun gelecekte de devam edeceğine inanıyoruz."

Boeing: "Avrupa'nın en büyüğü THY"

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

virtual pilot ~ 15 yıl önce
A-350 kanatçıkları ülkemizde üretilecekmiş.Dilerim zaman içinde daha fazla çeşit parça üretimi ile söz sahibi oluruz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Death Grind ~ 15 yıl önce
THY bi kere eskiden beri siyasi hatlara uçmak zorundaydı vezarar edip duruyordu, çok değil yakın geçmişe göre bi kıyaslarsanız THY'nin o çalışarak büyüdüğünü kastettiğin firmalardan çok daha fazla büyüdüğünü görürsün, uçtukları noktalar yolcu sayısı, uçak sayısı (ki 60'lardan şu an 125) ortada. Atlas Jet demeyin bana, bakımsız uçağı uçurup 75 kişiyi ölüme gönderen şirket büyür tabi, ama böyle büyür işte ... Thy'yle kıyaslamayın atlas'ı, pegasus'da uçakta manav açacak yakında zaten havayolu mu dolmuş mu belli değil. Tamam ucuz ucuz gitmek isteyen binsin bir şey demiyorum haklarıdır... Ama THY bu konuda iyi eleştiriyi hak ediyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Genç ~ 15 yıl önce
ABD 'nin Boeing 'i varsa THY 'nin de nargileciler kralı Hüseyini var. :-) Nerden nereye, sultanahmette nargile cafe işletirken sen gel THY 'de yer işletme başkanı ol, bak sen şu işe. Bravo yani ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
APRON ~ 15 yıl önce
ARKADAŞIM DEDİĞİN DOĞRU AMA DİKKAT ET HEPİMİZ DOĞRUYU SÖYLÜYORUZ AMA THY BU YÖNETİMLE ARPA BOYU YOL ALAMAZ.GERÇEKLEŞEN BÜYÜME NORMAL BİR BÜYÜME ÇALIŞMAK İLE ELDE EDİLMİŞ BİR BÜYÜME SÖZ KONUSU DEGİL.ÇALIŞMA İLE BÜYÜMEYE ÖRNEKMİ İSTERSİNİZ PEGASUS A BAKIN ATLAS JET E BAKIN 3 YIL ÖNCE NASILLARDI ŞİMDİ NEREDELER ALDI BAŞLARINI YÜRÜDÜLER ALİ SABANCI SEVDİGİM BİR ADAM OLMASADA BAŞARISI ORTADA..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Death Grind ~ 15 yıl önce
Airbus avrupanın göbeğinde üretiliyor ve oralarda benzin 1 ytl civarı sayın apron bey, türkiye'de benzin 3.4 ytl idi oralarda 1 ytl civarında iken, şimdi düştü biraz ama orada daha çok düştü e benzin de bir petrol ürünü ve jet yakıtı da otomatikman ona göre değer kaybeder veya kazanır. Oradaki havacılığa sahip çıkan hükumetler burada olsaydı ne KLM kalırdı ne LH, ben eminim THY hepsini düz eder geçer... Görünen köye kılavuzluk değil adamın söyledikleri zaten bilioruz bunları.. Ama yalakalık yapmak için söyleyecek tabi orası doğru.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yok be... ~ 15 yıl önce
sayilara nasil baktiginiza bagli tabii ki. 10 milyon yolcudan 12 milyona ciktiginda yuzde yirmi buyuduk diyebiliyorsun ancak rakiplerin yilda 60-70 milyon tasiyor. ancak su da var ki, rakami 10 milyondan 12 milyona cikarmak da basari...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
APRON ~ 15 yıl önce
BU KADAR OLUR NE KADAR SAF Bİ MİLLETİZ.O KADAR UÇAK SİPARİŞİ VERİRSEN ADAM O KADAR KAR EDER O LAFIDA SANA YALAKALIK OLSUN DİYE SÖYLER.İNANDINIZMI??TÜRKİYE DIŞINA ÇIKMAMIŞ HER İNSAN BUNA İNANIR AMA EN BASİTİNDEN KONYA KADAR YÜZÖLÇÜMÜ OLAN HOLLANDAYI GÖREN HERKES KLM HAVA YOLLARININ KAÇ UÇAGI OLDUGUNU BİLİR EN AZ 200 ÜN ÜSTÜNDE YA BELÇİKA YA LUTFANSA...HEPSİ BİZDEN İYİ.LÜTFEN BU ÜLKEDE BİRBİRİMİZİ KANDIRMAK İÇİN YALANLAR SÖYLEMEKTEN VAZGEÇELİM.GERÇEKLERİ GÖRELİM DAHA ÇOK ÇALIŞALIM.YAPALIM BUNU

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000