05 Ağustos 2008, Salı 08:08:48

Bodrum'a uçak seferleri artırılıyor

Vatan Gazetesi yazarı Aydın Ayaydın, Bodrum'a olan uçak seferlerinin artırılması konusunda yapılan toplantıyı değerlendirmiş...

Hafta sonunda Bodrum Kempinski Otel’de Muğla Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, Bodrum Kaymakamı Abdullah Kalkan, Bodrum Belediye Başkanı Mazlum Ağan, Ortaköy-Yahşi Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon, DHMİ Genel Müdürü Orhan Birdal, THY Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hamdi Topçu ve diğer havayolu temsilcileri, beş yıldızlı otellerin genel müdürleri ve tur operatörlerinden büyük katılımla toplantı yapıldı.

Katılımcıların ortak görüşü, Bodrum’un sadece Temmuz-Ağustos’ta değil, yılın 12 ayında da güzel iklimi güneş, kum, deniz yanında doğa, tarih, kültür ve sağlık-termali ile kongre turizminden yararlanabileceği şeklindeydi. British Airways temsilcisi, iki yıldan bu yana kışın da Bodrum’a tarifeli sefer koyma konusunda çalıştıklarını, bu toplantı ile ne kadar doğru bir yolda olduklarını dile getirdi. THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu ise, talep olması durumunda dünyanın her tarafından Bodrum’a sefer koyma arzusunda olduğunu ve İsveç’ten sağlık turizmi ile ilgili bir çalışmanın kendilerini heyecanlandırdığını söyledi. Onur Air Genel Müdürü Şahabettin Bollukçu ise Bodrum’a en çok turisti kendilerinin getirdiğini ve bunun artarak devam edeceğini söylerken heyecanı görülmeye değerdi.

Aydın Ayaydın / Vatan

Bodrum'a uçak seferleri artırılıyor

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000