08 Aralık 2014, Pazartesi 18:15:57

BİR GÜNLÜK GREV THY'YE UÇUŞLARI İPTAL ETTİRDİ

Belçika'da hükümetin kemer sıkma politikalarını protesto etmek için her Pazartesi bölgesel grev kararı alan çalışanların bu hafta Brüksel'de iş bırakması nedeniyle Türk Hava Yolları (THY), bugün yapılacak seferlerini iptal etti.
  • @Ruhi; Ücret kuralına bakılmaksızın değişiklik ve iade edilebileceği şeklinde yayın yapıldı. Merak etme, bu tip durumlarda yolcu mağdur edilmez
  • Brüksel'e hükümet yaramamış gibi.. oysa adamlar 1.5 sene hükümet olmadan gül gibi yaşamışlardı.
  • Eussr sayesinde
  • Yolcuların madüreti neoldu

Belçika’da sendikalar hükümetin kemer sıkma politikalarını protesto etmek için üçüncü Pazartesi günü de greve gitti. Vatandaşlar, emeklilik yaşının yükseltilmesinden, tasarruf tedbirlerine kadar yeni hükümetin birçok politikasına tepkili.

Uluslararası Zaventem Havalimanı da grevden etkilendi. Yüzlerce uçuş iptal edildi veya ertelendi. Brüksel’e girişi sağlayan ana arterlerde trafiğin çok yoğun olması ve karmaşa yaşanması bekleniyor.

Türk Hava Yolları (THY) da bugün Belçika'nın başkenti Brüksel'e yapacağı seferleri iptal etti. İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan bugün yapılacak TK1937, TK1939 ve TK1941 sefer sayısı ile gerçekleştirilecek seferler iptal edilirken, yarından itibaren seferlerin normale döneceği öğrenildi.

Sendikalar hükümetin kemer sıkma önlemleri konusunda geri adım atmaması halinde, önümüzdeki hafta ulusal grev yapacakları tehdidinde bulundu.

©AirportHaber

BİR GÜNLÜK GREV THY'YE UÇUŞLARI İPTAL ETTİRDİ

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
@Ruhi; Ücret kuralına bakılmaksızın değişiklik ve iade edilebileceği şeklinde yayın yapıldı. Merak etme, bu tip durumlarda yolcu mağdur edilmez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Brüksel'e hükümet yaramamış gibi.. oysa adamlar 1.5 sene hükümet olmadan gül gibi yaşamışlardı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bah ~ 9 yıl önce
Eussr sayesinde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ruhi ~ 9 yıl önce
Yolcuların madüreti neoldu

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000