09 Temmuz 2015, Perşembe 12:38:09

Bilir Kaptan göklere veda etti

Türk Hava Yolları’nda 22 yıldır görev yapan kaptan pilot İbrahim Bilir, bugün göklere veda ederek emekli oldu.
  • KIYMETLİ İBRAHİM, HER YOLUN BİR SONU VE HARCANAN BUNCA EMEĞE İYİ VEYA KÖTÜ BİR ŞEYLER SÖYLEYEBİLECEK BİRİLERİ MUTLAKA VAR. NEDEN HER KONUDA BÖYLESİNE TERSTEN BAKANLARIN OLDUĞUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRMELERİM VAR. ANCAK, BU SİTE'YE DE SAYGIM VE SEVGİM VAR.BU NEDENLE YORUMLARLA İLGİLİ YORUM YAPMAYACAĞIM. SANA DA KULAK ASMAMANI VE SAĞLIK İÇİNDE SEVDİKLERİNLE MUTLU BİR YAŞAM GEÇİRMENİ DİLERİM. (GENÇ HAVACI VEYA HAVACI ADAYLARINA TECRÜBELERİNİ AKTARMAK VE ONLARA FAYDALI OLABİLMEK DÜŞÜNCEN ÇOK YERİNDE. SANA KATILIYORUM VE UMDUĞUNU BULMANI DİLİYORUM.) SEVGİLERİMLE
  • Kaptanin oglu Milan Barosun ikizi gibiymis
  • Agzi olan konusuyor iste...kiskananlar catlasin....prensipli ilkeli cok caliskan babacan kaptanim.lafini esirgemez super bir ogretmendir.oglu da 10 numaradir.ikiside isine aşik...Allah herkese meslegini bu sekilde bitirmeyi nasip etsin.
  • A333 TC-JNT Kokpite iyi bakin. Ismi TRUVA
  • Ekiplerce pek sevilen bir kişi değildi ve crm'i sıfırdı. Allah yolunu açık etsin!
  • Goker Kpt la ucanlardanim ama Sanirim sen bir cacik bilmiyorsun... NASA ya giden Gormemisin hic... O NASA ya gidenlerdense Sen acaba nereye gidenlerdensin :))
  • Bizlere çok emek harcasınız ,örnek kaptan oldunuz saglık ve mutluluklar diliyorum.ilk 800sim uçuşunda f/o niz.
  • Bilir Kaptanim, Hayirli olsun. Mutlu,saglikli emekliligi dilerim.
  • Oğlunun artist oldugunu bilirim. 4 sırmayı takıp NASAya gidenlerden
  • Kasapa sormuşlar neden kasapsın diye babam kasaptı demiş.Yahudiler neden dünyayı yönetir çünkü yaptıkları meslekteki bilgi birikimini çocuklarına aktarır onlarda onun üzerine yenilerini koyup tecrübesini büyütür.Millette konuşur bunlar nasıl yapıyor diye..Alakasız insanların alakasız işler yapmasındansa, baba mesleğini devam ettirerek birkimi büyütmesi en doğrusudur.Tebrikler Gökere..

Türk Hava Yolları’nın Airbus pilotlarından İbrahim Bilir kaptan, bugün TK2313 sefer sayısıyla yaptığı İzmir-İstanbul uçuşu sonrası emekliye ayrıldı. 1993 yılından beri THY’de görev yapan Bilir Kaptan; ‘İzmir uçuşuyla başlayan serüven İzmir uçuşuyla bitti’ dedi.

1973 yılında mezun olduğu Türk Hava Kuvvetleri’nde 20 yıl aralıksız görev yapan ve ardından 1 Mart 1993’te giriş yaptığı THY’de 22 yıl uçan Bilir Kaptan’ı İstanbul’a inişi sonrasında ailesi ve mesai arkadaşları çiçeklerle karşıladı.

‘TECRÜBELERİMİ GENÇLERE AKTARMAK İSTİYORUM’

Kendisi gibi pilot olan oğlu Göker Bilir’in yolcu olarak uçuşta eşlik ettiği İbrahim Bilir, ‘Bundan sonra gençlere tecrübelerimi aktarmak ve onlara elimden geldiğince yardımcı olmak istiyorum. Şimdi bir süre dinlenerek ailemle vakit geçireceğim. Ancak daha sonra 43 yıllık deneyimlerimi gençlerle paylaşmak ve onların havacılıktaki kariyerlerine yön vermelerinde yardımcı olmak istiyorum’ ifadelerini kullandı.

1952 yılında Denizli’de doğan İbrahim Bilir evli ve 2 çocuk babası. Oğlu Göker Bilir’in de THY’de Boeing pilotluğu yaptığı Bilir Kaptan’ın bir de öğretmenlik yapan kızı bulunuyor.

©AirportHaber













Bilir Kaptan göklere veda etti

Yorumlar Tüm Yorumlar (64)

TUNA GÜREL ~ 9 yıl önce
KIYMETLİ İBRAHİM, HER YOLUN BİR SONU VE HARCANAN BUNCA EMEĞE İYİ VEYA KÖTÜ BİR ŞEYLER SÖYLEYEBİLECEK BİRİLERİ MUTLAKA VAR. NEDEN HER KONUDA BÖYLESİNE TERSTEN BAKANLARIN OLDUĞUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRMELERİM VAR. ANCAK, BU SİTE'YE DE SAYGIM VE SEVGİM VAR.BU NEDENLE YORUMLARLA İLGİLİ YORUM YAPMAYACAĞIM. SANA DA KULAK ASMAMANI VE SAĞLIK İÇİNDE SEVDİKLERİNLE MUTLU BİR YAŞAM GEÇİRMENİ DİLERİM. (GENÇ HAVACI VEYA HAVACI ADAYLARINA TECRÜBELERİNİ AKTARMAK VE ONLARA FAYDALI OLABİLMEK DÜŞÜNCEN ÇOK YERİNDE. SANA KATILIYORUM VE UMDUĞUNU BULMANI DİLİYORUM.) SEVGİLERİMLE

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GS ~ 9 yıl önce
Kaptanin oglu Milan Barosun ikizi gibiymis

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 9 yıl önce
Agzi olan konusuyor iste...kiskananlar catlasin....prensipli ilkeli cok caliskan babacan kaptanim.lafini esirgemez super bir ogretmendir.oglu da 10 numaradir.ikiside isine aşik...Allah herkese meslegini bu sekilde bitirmeyi nasip etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali ~ 9 yıl önce
Madem süperdi , niçin alındı beyefendinin öğretmenliği aniden, onu bir araştırın.
TC-JBJ ~ 9 yıl önce
A333 TC-JNT Kokpite iyi bakin. Ismi TRUVA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kahraman ~ 9 yıl önce
Ekiplerce pek sevilen bir kişi değildi ve crm'i sıfırdı. Allah yolunu açık etsin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OGUL a ~ 9 yıl önce
Goker Kpt la ucanlardanim ama Sanirim sen bir cacik bilmiyorsun... NASA ya giden Gormemisin hic... O NASA ya gidenlerdense Sen acaba nereye gidenlerdensin :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
artiz ~ 9 yıl önce
bu kadar savunduguna gore ogul sen olmalısın :)
ThY ~ 9 yıl önce
BilirKaptanın ~ 9 yıl önce
Bizlere çok emek harcasınız ,örnek kaptan oldunuz saglık ve mutluluklar diliyorum.ilk 800sim uçuşunda f/o niz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Amerikali ~ 9 yıl önce
Bilir Kaptanim, Hayirli olsun. Mutlu,saglikli emekliligi dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Oğul ~ 9 yıl önce
Oğlunun artist oldugunu bilirim. 4 sırmayı takıp NASAya gidenlerden

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler ~ 9 yıl önce
Kasapa sormuşlar neden kasapsın diye babam kasaptı demiş.Yahudiler neden dünyayı yönetir çünkü yaptıkları meslekteki bilgi birikimini çocuklarına aktarır onlarda onun üzerine yenilerini koyup tecrübesini büyütür.Millette konuşur bunlar nasıl yapıyor diye..Alakasız insanların alakasız işler yapmasındansa, baba mesleğini devam ettirerek birkimi büyütmesi en doğrusudur.Tebrikler Gökere..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000