11 Aralık 2009, Cuma 15:55:18

"BİLAL EKŞİ DOĞRU TERCİH"

Kıbrıs Türk Sivil Havacılık Çalışanları Sendikası UÇ-SEN Başkanı Kaptan Pilot Tamer Azizoğlu, Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Bilal Ekşi’nin, Kıbrıs Türk Hava Yolları Genel Müdürlüğü görevine getirilmesini Airport TV’ye değerlendirdi...
  • biliyormusunuz yorumlarınızı okudum. ne kadar dar görüşlüsünüz birde azizoğlu okusa nasıl güler diilmi. tarihe bakınız yoruma gerek yok adamın gelişi tc'nin garantisi idi geldi para da geldi ve gitti tüm destek bir anda yok oldu ve gümmmm kapandı. tarih azizoğlunu haklı çıkardı şapkanızı çıkarıp saygıyla anınız... demek azizoğlu çok akıllı ve ileriyi görüyormuş keşke onunla karşılaşıp konuşma imkanım olsa... size de artık özür dilemek kalıyor. saygılar...
  • sayın azizizoğlu ve sadık abisi acaba ne değişti hani nerede pilotların haklarını korumak için kurdukları sendika kthy yi enyoğun sezonda gıreve sokarak uğrattıkları zarardan pilotlar ne kazandı aklı olan bu meczupların arkasından gitmez .kthy pilotları artık uyanın şahsi çikarlar için kurulan uçsenin gerçek yüzünü görun.
  • SN.TACOYUN "14.MAAŞLARI KALDIRDIM"ACIKLAMASI SADECE SHOW 352.000 USD ODEDIGI KOKPITE SIMDI THY RAKAMLARINI YANI 500.000 ODEMEK ZORUNDA KALACAK HABERI YOK TASARRUF MU ETTI KTHY YE ZARAR MI VERDI BIRLIKTE GORECEGIZ BU ISTEN KIM KAZANCLI CIKTI SIZCE?
  • Sn Azizoğlu daha şimdiden yandaş olmaya başlamış bile. Acaba tanıyor mu ? Veya daha geleni hiç görmeden böyle konuşmalar yapmak ne kadar doğru ? Sendikacılık biraz dikkat ve özen ister. Siz de bunlara uyun bari. Vakitsiz açıklamalar ileri de başınıza büyük dertler açabilir.
  • bu tamer azizoğlunun başkanı olduğu sendikanın birde yönetim kurulu üyelerinin ne kadar defolu olduklarını veo sendikaya sığındıklarını kıbrısta bilmeyen yok kendilerineher halde sığınacak yeni bir liman arıyor lar
  • Yalakalığın bu kadarı da olmaz. Daha tanımadan etmeden. Gelince bu söylediklerinize çok pişman olacaksınız Sn Azizoğlu. Çünkü ilk işi sizi ortadan kaldırmak olacak. Buna emin olabilirsiniz.
  • Siz haccac i tanirmisiniz ? sendikaci kardesim,buna cevabiniz yok ise yakinda taniyacaksiniz ,evet ise hayirli olsun
  • Bilal ekşi hangi işin altından kalkmış ki başarılı sayılıyor. Kısa süre içerisinde tüm çalışanlar çeşitli bahaneler le kapı dışarı olacak yerine şu anda THY de uygulanan kıyım tasviyesi başlıyacaktır.KTHY nin bir THY olmadığını kanıtlama zamanıdır. herkes kenetlenmelidir.
  • BAHRİ BABA PARKINDAN YETİŞEN SADIKMI. HAYIRLISI.
  • ilyaz ve ahmet gitti ya, kim gelirse gelsin,, hiç önemli değil. Bu adamlar ne kadar yüzsüz! Hala KTHY da uçmaya devam ediyorlar, Hayret yaa.....!

Kıbrıs Türk Sivil Havacılık Çalışanları Sendikası UÇ-SEN’in Başkanı Kaptan Pilot Tamer Azizoğlu, Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Bilal Ekşi’nin, Kıbrıs Türk Hava Yolları Genel Müdürlüğü görevine getirilmesini çok olumlu bir gelişme olarak değerlendirdi.

Konuya ilişkin Airport TV’nin sorularını yanıtlayan Kaptan Pilot Azizoğlu, Kıbrıs Türk Hava Yolları ile Türk Hava Yolları arasındaki işbirliğinin bitmesinin ardından KıbrısTamer Azizoğlu Türk Hava Yolları’nın iyi bir şekilde yönetilemediğini belirterek, “Bilal Ekşi gibi deneyimli bir yöneticinin Kıbrıs Türk Hava Yolları’nın başında bulunması, şirket için çok yararlı olacağına inanıyorum.” dedi.

Kıbrıs Türk Hava Yolları’ndaki yönetim değişikliğini basında çıkan haberler aracılığı ile öğrendiğini söyleyen Azizoğlu, Bilal Ekşi yönetimindeki Kıbrıs Türk Hava Yolları’nın Türk Hava Yolları ile yeniden bir iş birliğinin yolunu açacağına da inandığını kaydetti.

"BİLAL EKŞİ DOĞRU TERCİH"

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Misafir ~ 14 yıl önce
biliyormusunuz yorumlarınızı okudum. ne kadar dar görüşlüsünüz birde azizoğlu okusa nasıl güler diilmi. tarihe bakınız yoruma gerek yok adamın gelişi tc'nin garantisi idi geldi para da geldi ve gitti tüm destek bir anda yok oldu ve gümmmm kapandı. tarih azizoğlunu haklı çıkardı şapkanızı çıkarıp saygıyla anınız... demek azizoğlu çok akıllı ve ileriyi görüyormuş keşke onunla karşılaşıp konuşma imkanım olsa... size de artık özür dilemek kalıyor. saygılar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sayın azizizoğlu ve sadık abisi acaba ne değişti hani nerede pilotların haklarını korumak için kurdukları sendika kthy yi enyoğun sezonda gıreve sokarak uğrattıkları zarardan pilotlar ne kazandı aklı olan bu meczupların arkasından gitmez .kthy pilotları artık uyanın şahsi çikarlar için kurulan uçsenin gerçek yüzünü görun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SN.TACOYUN "14.MAAŞLARI KALDIRDIM"ACIKLAMASI SADECE SHOW 352.000 USD ODEDIGI KOKPITE SIMDI THY RAKAMLARINI YANI 500.000 ODEMEK ZORUNDA KALACAK HABERI YOK TASARRUF MU ETTI KTHY YE ZARAR MI VERDI BIRLIKTE GORECEGIZ BU ISTEN KIM KAZANCLI CIKTI SIZCE?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sn Azizoğlu daha şimdiden yandaş olmaya başlamış bile. Acaba tanıyor mu ? Veya daha geleni hiç görmeden böyle konuşmalar yapmak ne kadar doğru ? Sendikacılık biraz dikkat ve özen ister. Siz de bunlara uyun bari. Vakitsiz açıklamalar ileri de başınıza büyük dertler açabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu tamer azizoğlunun başkanı olduğu sendikanın birde yönetim kurulu üyelerinin ne kadar defolu olduklarını veo sendikaya sığındıklarını kıbrısta bilmeyen yok kendilerineher halde sığınacak yeni bir liman arıyor lar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yalakalığın bu kadarı da olmaz. Daha tanımadan etmeden. Gelince bu söylediklerinize çok pişman olacaksınız Sn Azizoğlu. Çünkü ilk işi sizi ortadan kaldırmak olacak. Buna emin olabilirsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Siz haccac i tanirmisiniz ? sendikaci kardesim,buna cevabiniz yok ise yakinda taniyacaksiniz ,evet ise hayirli olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bilal ekşi hangi işin altından kalkmış ki başarılı sayılıyor. Kısa süre içerisinde tüm çalışanlar çeşitli bahaneler le kapı dışarı olacak yerine şu anda THY de uygulanan kıyım tasviyesi başlıyacaktır.KTHY nin bir THY olmadığını kanıtlama zamanıdır. herkes kenetlenmelidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
BAHRİ BABA PARKINDAN YETİŞEN SADIKMI. HAYIRLISI.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ilyaz ve ahmet gitti ya, kim gelirse gelsin,, hiç önemli değil. Bu adamlar ne kadar yüzsüz! Hala KTHY da uçmaya devam ediyorlar, Hayret yaa.....!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000