09 Ocak 2012, Pazartesi 11:59:43

BBC’DEN THY RAPORU

İngiliz BBC Televizyonu, Manchester United’a da sponsor olan Türk Hava Yolları’nın başarı hikayesini anlatan bir film hazırladı.
  • sonuçta konuşmuş konuşmasaydı da ne biçim patron konuşması gerekirdi derdiniz,, böle diyerek onların tarafındayım algılanmasın , havacılığa gelirsek avrupalı zihniyetinin ürünü olan bir meslek kolunu kullanıyoruz . kendimizi buna adapte ediyoruz, eğer türk zihniyeti dediğimiz şey daha iyi olsaydı hala ATC konusunda Almanları,havacılık güvenliği konusunda İngilizleri ya da Fransızların bizden yıllardır havacılık konusunda daha iyi uyguladığı birşeyi konuşuyor olmazdık. Bizim milletimiz en az Japonlar kadar üretken aslında ama diğer yandan da kendimize içi boş gazları olmadığımız şeyleri yapıyoruz gibi konuşuyoruz, herkese saygılar.
  • Yahu birisi bizim memleketimizin insanina ingilizceyi türkce aksani´ile konusulmadigini söylesin (adam third´e "tört" diyor yaaa!?). Ayrica Temel Bey bu nasil kötü bir ingilizce ya??? Bu kadarda olmaz yaaa. Koskoca bir sirketin patronusunz!! Lütfen bir daha ingilizce röpörtaj vermeyin. Yurtdisindaki ilkokul ögrencileri bile sizden daha anlasilir ve güzel ingilizce konusuyor beee! Cok utanc verici bir durum...
  • Keşke Türkçe konuşsaydı da tercüman tercüme etsydi. Ayıptır ya...
  • havacılığın patronu güvenlik ve emniyettir...gerisi tefarruattır...sanırım burda kelime oyunu oynamak ıstemıs temel kotıl
  • merak etmeyın thy'de gariban memurlar hiçbir suçu,kabahati yokken yer açmak için işten atılıp onların yerine yeni arkası saglam, torpilli birçok personel işe alınıyor. şirkete yeni adam alınmadıgını mı sanıyorsunuz ?thy nin kapıları torpilli insanlara herzaman açık ve sürekli alım yapılıyor.
  • İngilizcelerinize türk olarak hayran kaldık!!! Yurtdışınada rezilliğinizi taşıdğınız için teşekkürler. ..
  • SATIN GENEL MÜDÜRÜMÜZ LÜTFEN ARTIK TALİMAT VERİNDE YERDE VE HAVADA PERSONEL KIYIMINA İŞTEN ATMALARA BİR SON VERSİNLER ARTIK...KARDA KIŞTA MİLLETİN EKMEGİNLE OYNAMAYIN ŞİRKET HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR , PERSONEL ALACAGIMIZA TECRÜBELİ PERSONELİ ATIYORLAR İŞTEN.TECRÜBE PARA VE TORPİLLE DEĞİL SADECE ZAMANLA KAZANILIYO...
  • insanların hayır duasını almak yerine onlara haksızlık yapar, ahını alırsanız ne yaptıgınız işten hayır gelir ne de bu şirketten.siz hala hangi başarınızdan bahsediyorsunuz ?
  • ya ben yöneticilere soruyorum hiç bir gün kendi başınıza da bu yaptıklarınızın vebalini ödiyeceğiniz düşüncesi geliyormu ?neden çalışmak istyen insanları işten çıkarıyorsunuz geceleri rahat uyuyormusunuz hiç mi vicdanınız kalmadı ?
  • THY personelinimi işten atarak başarı çizginizi yakaladınız sn T. KOTİL yazıklar olsun sızlere ve yönetıcılere oo kapı önune koyduğunuz personel bu şirketi buralara çıkarttı yazıklar oolsun sizlere bu dunyanın öbür yanıda varr bakalım orda kıme nasıl beyanat verceksın ( AHİRET )
Türk Hava Yolları’nın son yıllardaki hızlı büyümesi ve Avrupa’nın yolcu sayısından en büyük 4. havayolu şirketi olması nedeniyle, İngiliz ulusal kanalı BBC, şirketin başarılarını anlatan bir film hazırladı.

İşte BBC Middle East Business Report’tun dün akşamki bölümünde yayınlanan “Türk Hava Yolları’nın Başarı Hikayesi”


BBC’DEN THY RAPORU

Yorumlar Tüm Yorumlar (37)

Misafir ~ 12 yıl önce
sonuçta konuşmuş konuşmasaydı da ne biçim patron konuşması gerekirdi derdiniz,, böle diyerek onların tarafındayım algılanmasın , havacılığa gelirsek avrupalı zihniyetinin ürünü olan bir meslek kolunu kullanıyoruz . kendimizi buna adapte ediyoruz, eğer türk zihniyeti dediğimiz şey daha iyi olsaydı hala ATC konusunda Almanları,havacılık güvenliği konusunda İngilizleri ya da Fransızların bizden yıllardır havacılık konusunda daha iyi uyguladığı birşeyi konuşuyor olmazdık. Bizim milletimiz en az Japonlar kadar üretken aslında ama diğer yandan da kendimize içi boş gazları olmadığımız şeyleri yapıyoruz gibi konuşuyoruz, herkese saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Yahu birisi bizim memleketimizin insanina ingilizceyi türkce aksani´ile konusulmadigini söylesin (adam third´e "tört" diyor yaaa!?). Ayrica Temel Bey bu nasil kötü bir ingilizce ya??? Bu kadarda olmaz yaaa. Koskoca bir sirketin patronusunz!! Lütfen bir daha ingilizce röpörtaj vermeyin. Yurtdisindaki ilkokul ögrencileri bile sizden daha anlasilir ve güzel ingilizce konusuyor beee! Cok utanc verici bir durum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Keşke Türkçe konuşsaydı da tercüman tercüme etsydi. Ayıptır ya...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
havacılığın patronu güvenlik ve emniyettir...gerisi tefarruattır...sanırım burda kelime oyunu oynamak ıstemıs temel kotıl

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
merak etmeyın thy'de gariban memurlar hiçbir suçu,kabahati yokken yer açmak için işten atılıp onların yerine yeni arkası saglam, torpilli birçok personel işe alınıyor. şirkete yeni adam alınmadıgını mı sanıyorsunuz ?thy nin kapıları torpilli insanlara herzaman açık ve sürekli alım yapılıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
İngilizcelerinize türk olarak hayran kaldık!!! Yurtdışınada rezilliğinizi taşıdğınız için teşekkürler. ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
SATIN GENEL MÜDÜRÜMÜZ LÜTFEN ARTIK TALİMAT VERİNDE YERDE VE HAVADA PERSONEL KIYIMINA İŞTEN ATMALARA BİR SON VERSİNLER ARTIK...KARDA KIŞTA MİLLETİN EKMEGİNLE OYNAMAYIN ŞİRKET HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR , PERSONEL ALACAGIMIZA TECRÜBELİ PERSONELİ ATIYORLAR İŞTEN.TECRÜBE PARA VE TORPİLLE DEĞİL SADECE ZAMANLA KAZANILIYO...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
insanların hayır duasını almak yerine onlara haksızlık yapar, ahını alırsanız ne yaptıgınız işten hayır gelir ne de bu şirketten.siz hala hangi başarınızdan bahsediyorsunuz ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ya ben yöneticilere soruyorum hiç bir gün kendi başınıza da bu yaptıklarınızın vebalini ödiyeceğiniz düşüncesi geliyormu ?neden çalışmak istyen insanları işten çıkarıyorsunuz geceleri rahat uyuyormusunuz hiç mi vicdanınız kalmadı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
THY personelinimi işten atarak başarı çizginizi yakaladınız sn T. KOTİL yazıklar olsun sızlere ve yönetıcılere oo kapı önune koyduğunuz personel bu şirketi buralara çıkarttı yazıklar oolsun sizlere bu dunyanın öbür yanıda varr bakalım orda kıme nasıl beyanat verceksın ( AHİRET )

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000