20 Haziran 2008, Cuma 08:25:36

Başbakan'ın oğlu Ekonomi Class'ta!

Başbakan Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, yaz tatilini geçirmek üzere Ankara'ya gelirken uçakta ilginç bir olay yaşadı...
  • halkın arasındayız mesajı var bu haberde ve kanımca danışıklı dövüş.Ama yemezler neler döndüğü apaçık ortada.Bazı zavallılarda hala fakir fukara edebiyatıyla intikam yemini etmişçesine savunma yapıyorlar.
  • apron kedisinin görevi apronda fare yaşatmamak.Kimse görmeden duymadan bir köşede karnını doyurup uyuyabilmek Amerikaya uçan arkadaşların görevi bol bol yağcılık yapmak.
  • Gazetemi açınca yorumunuzu gördüm.Çoğu düşünmeden yazılmış.Lütfen merak etmeyin.Bu kabin memurları veya memuru kesinlikle bir ceza almaz.Bir tarafta Sayın Başbakanımızın oğlu bir tarafta şirket yönetimi.Ayrıca bu upgrade etme olayı anlatıldığı bir kabin memurunun fikri olamaz.Tanıma gerçekleşince Kokpitte olay görüşülmüştür.Dolayısiyle yorumlarda yazıldığı gibi kural ihlalini yapan bir kişi değildir.
  • Kurallari uygulamaya merakli arkadaslar icinde mutlaka havaci olanlar vardir. hele hele ucarken economy bileti olup da business´e kabin ekibi tarafindan davet edilen ve seve seve, gönül rahatligi icerisinde ucan da vardir. Nerden biliyorsun diye bir soru akliniza gelebilir, bu her havayolunda yapiliyor beyler, kuralciligin, burada ahkam kesmenin alemi yok. Kabin memuru da tanimis ve nazik bir sekilde isterlerse orada oturabilecekerini belirtmistir. Tamam, kurallara aykiri olabilir ama kabin memurunu bundan dolayi cezalandiracak birine de "yuh" derim ben sadece. Nitekim illa tanidik degil arada rahatsiz yolcular, problem yolcunun yanindaki yolcu, magdur yolcular da business´e alinmaktadirlar. Bilip de bilmemezlikten gelmek kolay. Burada atip tutmak hepsinden kolay...
  • Anlamsız bir yalakalık içinde bulunan hostes herkimse kınıyorum cehaletinden ötürü. belkide o küçücük aklıyle bir çıkar peşindedir. O uçuşta görevli kaptan olmak isterdim.Neden bana böyle olaylar denk gelmiyor.
  • sayin richard bach, yok soyle tartisalim yok akademik tartisalim demissiniz. biraz garip olmus cunku tartisma gerektirecek birsey yok, kurallar acik, pilot olsun hostes olsun, keyfi kararlar veremezler. nesini tartismak istiyorsun? eger aksi yonde bir yonetmelik bulursan getir tartisalim.
  • Kabin ekibinin yaptığı kurallara aykırıdır .Çoğu yorumcu bunu anlatmaya çalışıyor.Kabin ekibinin böyle bir Kibarlık yapma lüksü yoktur.Arada sırada ufak tefek kaçamaklar olur ama bu sefer fena yakalandılar.
  • Kardeşim isteyen istediği yerde uçar.Kabin ekibi kibarlık etmiş businessa davet ederek.Adam da istememiş bu iş bu kadar basit durumu saçma sapan yerlere çekmeyin lütfen
  • Maalesef basında çıkınca kabin ekibininsuçu sabitleşm iştir.Ekip yetkisini aşan bir davranışta bulunmuştur.
  • Evet airport habere yorum yazanların çoğu gerçek havacı ve havacıların çoğu sizinle paralel düşünmüyor.Cahil ve taraflı olan sizsiniz ki bu kadar tepki gösteriyorsunuz.Bu kadar kızacağınıza önce şu havacılığı bir öğrenin.Bir tartışmayı siyasete çektiğiniz için ayıp ediyorsunuz.

Başbakan Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, yaz tatilini geçirmek üzere Ankara'ya gelirken ilginç bir olay yaşadı. Eşi Reyyan ve çocukları Ömer Tayyip ile birlikte New york'tan Ankara'ya THY'nin tarifeli uçuşuyla gelirken Economi Class'ı tercih eden Bilal Erdoğan'ı bir hostes tanıdı. Hostes, Erdoğanlar'ı Business Class bölümüne almak istedi ancak Bilal Erdoğan bunu kabul etmeyerek ekonomi class'ta uçacağını belirtti. Hostesin ısrarlarına rağmen Bilal Erdoğan ekonomi class'tan ayrılmadı. 

Başbakan'ın oğlu Ekonomi Class'ta!

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

Rumuz ~ 16 yıl önce
halkın arasındayız mesajı var bu haberde ve kanımca danışıklı dövüş.Ama yemezler neler döndüğü apaçık ortada.Bazı zavallılarda hala fakir fukara edebiyatıyla intikam yemini etmişçesine savunma yapıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Apron Kedisi ~ 16 yıl önce
apron kedisinin görevi apronda fare yaşatmamak.Kimse görmeden duymadan bir köşede karnını doyurup uyuyabilmek Amerikaya uçan arkadaşların görevi bol bol yağcılık yapmak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ipek320 ~ 16 yıl önce
Gazetemi açınca yorumunuzu gördüm.Çoğu düşünmeden yazılmış.Lütfen merak etmeyin.Bu kabin memurları veya memuru kesinlikle bir ceza almaz.Bir tarafta Sayın Başbakanımızın oğlu bir tarafta şirket yönetimi.Ayrıca bu upgrade etme olayı anlatıldığı bir kabin memurunun fikri olamaz.Tanıma gerçekleşince Kokpitte olay görüşülmüştür.Dolayısiyle yorumlarda yazıldığı gibi kural ihlalini yapan bir kişi değildir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tonbaLIK ~ 16 yıl önce
Kurallari uygulamaya merakli arkadaslar icinde mutlaka havaci olanlar vardir. hele hele ucarken economy bileti olup da business´e kabin ekibi tarafindan davet edilen ve seve seve, gönül rahatligi icerisinde ucan da vardir. Nerden biliyorsun diye bir soru akliniza gelebilir, bu her havayolunda yapiliyor beyler, kuralciligin, burada ahkam kesmenin alemi yok. Kabin memuru da tanimis ve nazik bir sekilde isterlerse orada oturabilecekerini belirtmistir. Tamam, kurallara aykiri olabilir ama kabin memurunu bundan dolayi cezalandiracak birine de "yuh" derim ben sadece. Nitekim illa tanidik degil arada rahatsiz yolcular, problem yolcunun yanindaki yolcu, magdur yolcular da business´e alinmaktadirlar. Bilip de bilmemezlikten gelmek kolay. Burada atip tutmak hepsinden kolay...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BOEING ~ 16 yıl önce
Anlamsız bir yalakalık içinde bulunan hostes herkimse kınıyorum cehaletinden ötürü. belkide o küçücük aklıyle bir çıkar peşindedir. O uçuşta görevli kaptan olmak isterdim.Neden bana böyle olaylar denk gelmiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gozlemci ~ 16 yıl önce
sayin richard bach, yok soyle tartisalim yok akademik tartisalim demissiniz. biraz garip olmus cunku tartisma gerektirecek birsey yok, kurallar acik, pilot olsun hostes olsun, keyfi kararlar veremezler. nesini tartismak istiyorsun? eger aksi yonde bir yonetmelik bulursan getir tartisalim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kabin memuru ~ 16 yıl önce
Kabin ekibinin yaptığı kurallara aykırıdır .Çoğu yorumcu bunu anlatmaya çalışıyor.Kabin ekibinin böyle bir Kibarlık yapma lüksü yoktur.Arada sırada ufak tefek kaçamaklar olur ama bu sefer fena yakalandılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güray Özdemir ~ 16 yıl önce
Kardeşim isteyen istediği yerde uçar.Kabin ekibi kibarlık etmiş businessa davet ederek.Adam da istememiş bu iş bu kadar basit durumu saçma sapan yerlere çekmeyin lütfen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Melike ~ 16 yıl önce
Maalesef basında çıkınca kabin ekibininsuçu sabitleşm iştir.Ekip yetkisini aşan bir davranışta bulunmuştur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY çalışanı ~ 16 yıl önce
Evet airport habere yorum yazanların çoğu gerçek havacı ve havacıların çoğu sizinle paralel düşünmüyor.Cahil ve taraflı olan sizsiniz ki bu kadar tepki gösteriyorsunuz.Bu kadar kızacağınıza önce şu havacılığı bir öğrenin.Bir tartışmayı siyasete çektiğiniz için ayıp ediyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000