04 Mayıs 2012, Cuma 15:21:56

"BAŞARISIZLIK VARSA HEPİMİZİN BAŞARISIZLIĞIDIR"

Türk Hava Yolları’nın Digitürk ile yaptığı ortaklık toplantısının ardından AirportHaber’e konuşan Türk Hava Yolları yetkilileri, AHL’de yaşanan rötar ve Türkiye içinde yaşanan rekabetle ilgili açıklamalarda bulundu.
  • ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE BEN AHL'DE THY A.O. ADINA TAŞERON FİRMA ÇALIŞANIYIM VE THY A.O. ROTAR'LARIN BAŞ SORUMLULARI TABİKİ VE TABİKİ HEPİMİZ KELİMESİNİN AÇILIMI YÖNETİCİ BİRİMLER OLDUĞUNUN AP AÇIK HERKEZ TARAFINDAN BİLİNMEKTE VE BU YANLIŞLARA DEVAM EDİLMEKTE OLUP SENİ YADA ONUN BUNUN LİSE ÜNİVERSİTE MEZUNU OLUP OLMAMANIZ HİÇMİ HİÇ BİRŞEYİ DEĞİŞTİRMEZ ÇÜNKÜ ÖNCELİKLE TORPİLLİ OLMAN LAZIM VARSA EĞER ANKARA'DA DAYIN DEYME KEYFİNE SENDEN İYİSİ YOK KISA LAFIN ÖZÜ DEMİYECEM TÜRK HAVAYOLLARI HALKIN MALIDR HALKIN KALACAK VE SON SÖZ GENE HERZAMAN OLDUĞU GİBİ HALKIN MİLLETİ OLACAK SİZLER KİME YUTTURUYORSUNUZ BİZ DEVLETE BAĞLI DEĞİLİZ ÖZEL BİR KURULUŞUZ DİYE MADEMKİ ÖYLE NEDEN PARTİ ÜZERİNDEN GELİPTE MÜDÜR ŞEF AMİR MEMUR V.S YAPILIYOR EMİR BÜYÜK YERDEN KARDEŞİM BENİM YAPACAK BİRŞEYİM YOK DİYİP GEÇİŞTİRMEKTEN BAŞKA BİRŞEY YAPMIYAN SİZ YÖNETİCİLERİMİZİN SAYESİNDE ROTARLAR ARTMAKTA VE ARTMAYADA DEVAM ETMEKTEDİR ENGELLLEMENİZİN EN BASİT YOLU TEK ÇÖZÜMÜ YANLIŞLARINIZI EN KISA SÜREDE D
  • tgsnin genel müdürlüğünde üniversite mezunu olmayan müdür var.üniversite bitirmeyen genel müdürlük müdürlüğü yapamaz, bu bir üstten bakış meselesidir,vizyon meselesidir,strateji bilme,dünyadan haberdar olma meselesidir.yönetim tarzından da hemen belli olur kişi, nara ata ata kıra döke kavga dövüş en fazla ramp şefi olunur,fazlası 2012 için utanç.THY : İŞTİRAKİNDE ÜNİVERSİTE MEZUNU OLMAYAN GENEL MÜDÜRLÜK MÜDÜRÜ İSTİHDAM EDİLDİĞİNDEN HABERİN VAR MI?
  • Bir TGS çalışanı olarak aldığımız ücretle yaptığımız iş arasında dağlar kadar fark var. Her gün 2-3 saat mesaiye kalıyoruz ve o mesailerin geri dönüşümü olmuyor. Mutsuzluk çok yüksek. Oysaki ben SİVİL HAVA ULAŞTIRMA mezunuyum ve yandaş olmadığım için beni Ambara aldılar bavulları yüklüyorum. Apron kelimesini bile bilmeyen yandaşlar Harekat Memuru olabiliyor. Müdürler ile görüşmeye çalıştığım her seferinde beni sallamayıp ileri bir tarihe atıyorlar. Böyle bir ortamda çalışıyorum. Bunların yaptıkları HAK değil... Tamamiyle yandaş toplama firmasıdır. böyle olunca THYden nasıl kalkış performansı beklenir bilemiyorum...
  • Aldığın o kadar yabancı lise mezunu pilot ve torpille aldığın insanların ve senin başarısızlığın,yabancıya aç keseyi dök parayı,kabine gelince part time sömüreceğin eleman ara,yerli pilotdan 4 yıllık üni iste,hali hazırda saatini doldurmuş FO'larını kaptan yapma FO aldığın yunanı kaptan yap,iki yabancıyı yanyana uçur başarısızlık hepimizin öylemi iyi düşün bence sendemi bizdemi,EASA yetkinde gitti. SİZ BU İŞİ BIRAKIN BIRAKIN rezil ettiniz milli havayolumuzu rezil.
  • Allah'in eksik işi olmaz Sayın THY üst yönetimi..... KUL HAKKI diye bir hak var o inandığınızı iddia ettiğiniz dinimizde. Kişisel olarak bazı şahıslara kin tutarak, bunları ya görevlerinden ayırıyorsunuz ya da işe hiç almıyorsunuz. Gözünüzün üzerinde kaş var diyerek kılıfına uyduruyorsunuz. Benim içim müsterih ve her namazdan sonra ellerimi açıp dua ediyorum ki herkes hak ettiğini bulsun diye. Biraz Allah inanciniz varsa kalbiniz korku duysun. Madem kişisel davranıyorsunuz, ben ise ahirette kişisel davranacağım. HAKKIM, ÇALANLARIN HEPSİNE VE BUNU GÖRÜP GÖZ YUMANLARIN DA HEPSİNE HARAM OLSUN. Duyduk duymadıkk kalmasın ahaliiiiiiiiiii.
  • thy ye bişey olmaz zarar ederlerse milletin cebinden çıkar parası nasılsa... rizelileri işe almak varken neden havacılık mezunlarını işe alsınlar bir rizeli ki çayelinde dünyaya gelmişse senin okuduğun 4 yıllın yanında onların en az 18 yıllık havacılık geçmişi var :D adamlar süper çalışıyor ingilizce yok bilgi yok hırs yok... ali sapancı rezil ediyor işte keşke bayrak taşıyıcımız pegasus olsa...
  • Sayın temel kotil üniversitedeki gençlere sahip çıktığınızı söylediniz heryerde Abbas Güçlünün programından tutunda her havacılık sitesinde. Sorarız size açtığın destek olduğunu iddia ettiğin sivil havacılık üniversitesinden mezun olan o gencler 8 aydır senden haber bekliyor. Gözlerinin içine baka baka sizler ilk mezunsunuz havacılıkta yenı bir dönem başlatacağız dediğin gün hemde Allah'ın mübarek ayı olan ramazanda iftar yemeğinde o insanların gözlerine baka baka bu sözleri senin ağzından çıktığı günü sen unuttun belki ama o mübarek gecede o öğrencilerin parasıyla yediğin yemegin verdiğin sözleri tutmadığın o gecenin hesabı ahirette sana sorulacak ağzın ben bu lafları ettım dediğinde Allah sana peki neden bu sözünü tutmadın dediğinde apronda deve sürüsü kessende kurtarmıcak senı!!! Ben bu öğrencilerin ailesinden biriyim hepsi ne hayallerle okudu ama siz el altından part time kabin memumurlarını aldınız !!(lütfen yaınlayın canımız yandı tüm ailelerin)
  • Performans diye diye herkesi işten attınız Temel Hamdi ve Kazım gidin artık asıl sizin performansınız 0!
  • topçu bey başarısızlık hepimizindir diyorsunda yalan diyorsun.çalışanları zarara ortak edemessin çünkü 19 ay evvelsi işten attınız .yoksa verilen tazminatları gerimi isteyeceksin zararı kapatmak için. zarar nasıl kapanır biliyormusun uçak ihalelerinde aldığınız yüzde 5 komisyonları,yandaşa ihale vermeyeceksin,tgs'lav edip thy'ye yandaş olmayan işini bilen personel alacaksın,medyatik suponsor olmayacaksın,olmadık yerlere istasyon açmayacaksın ve de reşadieyedeki villanla yeşil vadideki evini vs.haksız yere kazandığın haram paraları thy ye vereceksin'ki thy'nin zararını kapatır.bu yazdıklarım bu dünya için öteki alemde allaha hesap verirsin artık.
  • YOK ÖYLE Bİ ŞEY HERŞEY GÜLLÜK GÜLÜSTANLIK K

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil “Ulaştırma Bakanlığı’na sunduğunuz 4 çözüm önerisinden hangisi dikkate alınacak? sorusuna “Biz Türk Hava Yolları, DHMİ ve TAV ile son zamanlarda çok koordineli çalışıyoruz. Ve bu çalışmayla yapamayacağımız bir şey yok. Bu sorunun çözümü de çok yakında sona erecek. Ortada bir başarı varsa bu üç şirketin başarısı, başarısızlık varsa bu üç şirketin başarısızlığıdır” diye konuştu.

Rötarların yolcu ve ciro hedefine etki edip etmediği konusunda da Kotil “Zarar evet oldu. Lodos olduğu zaman çok sorun yaşadık. Buna rağmen, biz hedeflerimizden şaşmadık. O açığı da uçarak kapatacağımıza inanıyoruz” dedi.

Bir havayolu şirketi rekabet için rötarsız uçuşları reklamlarında vurguluyor. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz sorusuna Kotil cevap vermezken, THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu ise "Vallahi biz zamanlı zamansız her zaman havadayız.Durmadan inip kalkıyoruz. Zamana bağlı değiliz. Biz devamlı göklerdeyiz" diyerek esprili bir cevap verdi.

©AirportHaber.com ÖZEL

"BAŞARISIZLIK VARSA HEPİMİZİN BAŞARISIZLIĞIDIR"

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

DOGRUCU İTEMSAN ~ 12 yıl önce
ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE BEN AHL'DE THY A.O. ADINA TAŞERON FİRMA ÇALIŞANIYIM VE THY A.O. ROTAR'LARIN BAŞ SORUMLULARI TABİKİ VE TABİKİ HEPİMİZ KELİMESİNİN AÇILIMI YÖNETİCİ BİRİMLER OLDUĞUNUN AP AÇIK HERKEZ TARAFINDAN BİLİNMEKTE VE BU YANLIŞLARA DEVAM EDİLMEKTE OLUP SENİ YADA ONUN BUNUN LİSE ÜNİVERSİTE MEZUNU OLUP OLMAMANIZ HİÇMİ HİÇ BİRŞEYİ DEĞİŞTİRMEZ ÇÜNKÜ ÖNCELİKLE TORPİLLİ OLMAN LAZIM VARSA EĞER ANKARA'DA DAYIN DEYME KEYFİNE SENDEN İYİSİ YOK KISA LAFIN ÖZÜ DEMİYECEM TÜRK HAVAYOLLARI HALKIN MALIDR HALKIN KALACAK VE SON SÖZ GENE HERZAMAN OLDUĞU GİBİ HALKIN MİLLETİ OLACAK SİZLER KİME YUTTURUYORSUNUZ BİZ DEVLETE BAĞLI DEĞİLİZ ÖZEL BİR KURULUŞUZ DİYE MADEMKİ ÖYLE NEDEN PARTİ ÜZERİNDEN GELİPTE MÜDÜR ŞEF AMİR MEMUR V.S YAPILIYOR EMİR BÜYÜK YERDEN KARDEŞİM BENİM YAPACAK BİRŞEYİM YOK DİYİP GEÇİŞTİRMEKTEN BAŞKA BİRŞEY YAPMIYAN SİZ YÖNETİCİLERİMİZİN SAYESİNDE ROTARLAR ARTMAKTA VE ARTMAYADA DEVAM ETMEKTEDİR ENGELLLEMENİZİN EN BASİT YOLU TEK ÇÖZÜMÜ YANLIŞLARINIZI EN KISA SÜREDE D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY HABERİN VAR MI ~ 12 yıl önce
tgsnin genel müdürlüğünde üniversite mezunu olmayan müdür var.üniversite bitirmeyen genel müdürlük müdürlüğü yapamaz, bu bir üstten bakış meselesidir,vizyon meselesidir,strateji bilme,dünyadan haberdar olma meselesidir.yönetim tarzından da hemen belli olur kişi, nara ata ata kıra döke kavga dövüş en fazla ramp şefi olunur,fazlası 2012 için utanç.THY : İŞTİRAKİNDE ÜNİVERSİTE MEZUNU OLMAYAN GENEL MÜDÜRLÜK MÜDÜRÜ İSTİHDAM EDİLDİĞİNDEN HABERİN VAR MI?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir TGS çalışanı ~ 12 yıl önce
Bir TGS çalışanı olarak aldığımız ücretle yaptığımız iş arasında dağlar kadar fark var. Her gün 2-3 saat mesaiye kalıyoruz ve o mesailerin geri dönüşümü olmuyor. Mutsuzluk çok yüksek. Oysaki ben SİVİL HAVA ULAŞTIRMA mezunuyum ve yandaş olmadığım için beni Ambara aldılar bavulları yüklüyorum. Apron kelimesini bile bilmeyen yandaşlar Harekat Memuru olabiliyor. Müdürler ile görüşmeye çalıştığım her seferinde beni sallamayıp ileri bir tarihe atıyorlar. Böyle bir ortamda çalışıyorum. Bunların yaptıkları HAK değil... Tamamiyle yandaş toplama firmasıdır. böyle olunca THYden nasıl kalkış performansı beklenir bilemiyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BAŞARISIZLIK ? ~ 12 yıl önce
Aldığın o kadar yabancı lise mezunu pilot ve torpille aldığın insanların ve senin başarısızlığın,yabancıya aç keseyi dök parayı,kabine gelince part time sömüreceğin eleman ara,yerli pilotdan 4 yıllık üni iste,hali hazırda saatini doldurmuş FO'larını kaptan yapma FO aldığın yunanı kaptan yap,iki yabancıyı yanyana uçur başarısızlık hepimizin öylemi iyi düşün bence sendemi bizdemi,EASA yetkinde gitti. SİZ BU İŞİ BIRAKIN BIRAKIN rezil ettiniz milli havayolumuzu rezil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KUL HAKKI ~ 12 yıl önce
Allah'in eksik işi olmaz Sayın THY üst yönetimi..... KUL HAKKI diye bir hak var o inandığınızı iddia ettiğiniz dinimizde. Kişisel olarak bazı şahıslara kin tutarak, bunları ya görevlerinden ayırıyorsunuz ya da işe hiç almıyorsunuz. Gözünüzün üzerinde kaş var diyerek kılıfına uyduruyorsunuz. Benim içim müsterih ve her namazdan sonra ellerimi açıp dua ediyorum ki herkes hak ettiğini bulsun diye. Biraz Allah inanciniz varsa kalbiniz korku duysun. Madem kişisel davranıyorsunuz, ben ise ahirette kişisel davranacağım. HAKKIM, ÇALANLARIN HEPSİNE VE BUNU GÖRÜP GÖZ YUMANLARIN DA HEPSİNE HARAM OLSUN. Duyduk duymadıkk kalmasın ahaliiiiiiiiiii.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
siz önce verdiğiniz sözleri tutun :)) ~ 12 yıl önce
thy ye bişey olmaz zarar ederlerse milletin cebinden çıkar parası nasılsa... rizelileri işe almak varken neden havacılık mezunlarını işe alsınlar bir rizeli ki çayelinde dünyaya gelmişse senin okuduğun 4 yıllın yanında onların en az 18 yıllık havacılık geçmişi var :D adamlar süper çalışıyor ingilizce yok bilgi yok hırs yok... ali sapancı rezil ediyor işte keşke bayrak taşıyıcımız pegasus olsa...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
siz önce verdiğiniz sözleri tutun ~ 12 yıl önce
Sayın temel kotil üniversitedeki gençlere sahip çıktığınızı söylediniz heryerde Abbas Güçlünün programından tutunda her havacılık sitesinde. Sorarız size açtığın destek olduğunu iddia ettiğin sivil havacılık üniversitesinden mezun olan o gencler 8 aydır senden haber bekliyor. Gözlerinin içine baka baka sizler ilk mezunsunuz havacılıkta yenı bir dönem başlatacağız dediğin gün hemde Allah'ın mübarek ayı olan ramazanda iftar yemeğinde o insanların gözlerine baka baka bu sözleri senin ağzından çıktığı günü sen unuttun belki ama o mübarek gecede o öğrencilerin parasıyla yediğin yemegin verdiğin sözleri tutmadığın o gecenin hesabı ahirette sana sorulacak ağzın ben bu lafları ettım dediğinde Allah sana peki neden bu sözünü tutmadın dediğinde apronda deve sürüsü kessende kurtarmıcak senı!!! Ben bu öğrencilerin ailesinden biriyim hepsi ne hayallerle okudu ama siz el altından part time kabin memumurlarını aldınız !!(lütfen yaınlayın canımız yandı tüm ailelerin)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gidin artık ~ 12 yıl önce
Performans diye diye herkesi işten attınız Temel Hamdi ve Kazım gidin artık asıl sizin performansınız 0!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 12 yıl önce
topçu bey başarısızlık hepimizindir diyorsunda yalan diyorsun.çalışanları zarara ortak edemessin çünkü 19 ay evvelsi işten attınız .yoksa verilen tazminatları gerimi isteyeceksin zararı kapatmak için. zarar nasıl kapanır biliyormusun uçak ihalelerinde aldığınız yüzde 5 komisyonları,yandaşa ihale vermeyeceksin,tgs'lav edip thy'ye yandaş olmayan işini bilen personel alacaksın,medyatik suponsor olmayacaksın,olmadık yerlere istasyon açmayacaksın ve de reşadieyedeki villanla yeşil vadideki evini vs.haksız yere kazandığın haram paraları thy ye vereceksin'ki thy'nin zararını kapatır.bu yazdıklarım bu dünya için öteki alemde allaha hesap verirsin artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
NERDE ARKADAŞIM KAOS ~ 12 yıl önce
YOK ÖYLE Bİ ŞEY HERŞEY GÜLLÜK GÜLÜSTANLIK K

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000