01 Kasım 2009, Pazar 08:12:57

Barcelona, THY ile yakın temasta...

Türk Hava Yolları (THY), tarihinin en büyük sponsorluk anlaşmasını imzalamak üzere İspanya'nın ünlü kulübü Barcelona yetkilileri ile görüşme yaptı.
  • Ispanya Baskonsoloslugu olmaz. Hata var. Barselona Baskonsoloslugu demek istediniz herhalde.
  • bunlar olursa YESSS!!
  • Bu çapta bir anlaşma sürecinin çok zor olduğu bir gerçek. Marketten süt almaya benzemez. Eğer gerçekleşecek olursa en alttan en üst kademesine kadar başarılı bir çalışma yapılmış demektir. Emeği geçen herkesi tebrik ederim. KAZANanlar bıkmadan, usanmadan çalışanlardır!
  • BOYLE BIRSEY GERCEKLESIRSE THYNIN TUM DUNYADAKI IMAJI DEGISECEKTIR. KEVIN COSTNERDAN SONRA MESSIYI DE REKLAMLARDA KULLANMAK HIC FENA OLMAZ HERHALDE. DUSUNSENIZE BARCELONALI FUTBOLCULAR THY UCAGININ ONUNDE POZ VERMISLER, FEEL LIKE A CHAMPION DIYORLAR...
  • haberde yazanlar dogruysa bu yilin en onemli spor haberi. barcanin en basarili doneminde olmasi da ayrica anlamli. THY her zamanki gibi buyuk dusunuyor, barcanin ana sponsoru olmak, hangi turk sirketi yapabilir ki bunu???
  • barcelona birakin para almayi, unicefe her yil 2 milyon eur para oduyor. bu bir sosyal sorumluluk projesi yani. sadece unicefle degil unesco ile de anlasmasi var. ayrica katalunya devletse barca onun ordusudur gibi bir dusunceleri de var
  • ancak barcanın önünde thy yazısını görmek çok zor.barceleno şimdiye kadar unicef dışında göğüs reklamı almamıştır.unicefi de maddi olarak değil manevi olarak kabul etmişler.çünkü barcalılar o formayı katalanya ya ait bir bayrak olarak gördükleri için kesinlikle reklam almazlar.
  • göğüs reklamı değil bu UNICEF gibi(o da reklam değil ya neyse).uçuş sponsoru olarak geçicek.
  • inşallah balon haber değildir de barca nın önünde unicef den sonra thy yi de görebiliriz

THY'nin Barcelona'daki yetkilileri ile önceki gün İstanbul'a gelen kulübün isim haklarını pazarlayan Lander Unzueta (Unicef ile Barcelona arasındaki anlaşmayı imzalayan kişi) ile Uçuş Operasyon ve Pazarlama departmanlarından üç yönetici, THY Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hamdi Topçu ve kurumsal iletişim departmanı yetkilileri ile bir araya geldi. İspanyol yetkililer, THY'den 'Şampiyonlar Ligi deplasman maçları ile 2010'da Asya'da düzenlenecek ticari turlar için uçak talebinde bulunurken', sponsorlukla ilgili parasal konuların ikinci planda olduğunu ifade etti. THY yönetimine sunulan teklifin, kısa bir değerlendirmenin ardından Barcelona'ya bildirileceği belirtildi. Ana sponsorluk anlaşmasının yapılmasına kesin gözüyle bakılırken, imzaların Başbakan Tayyip Erdoğan ve Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun da katılacağı 13 Kasım'daki Türkiye'nin İspanya Başkonsolosluğu resmi açılış töreninde atılması bekleniyor. 1 Ocak 2010'da AB dönem başkanlığını devralacak İspanya Başbakanı Jose Zapetaro ile Erdoğan'ın yakın dostluğunun, anlaşma ile daha da pekişeceği belirtiliyor. Barcelona'nın ikisi Katalan (La Caixa Bankası ve Estrella Damm-Bira markası), ikisi de ülke dışından (Nike ve Audi) olmak üzere 4 resmi ana sponsoru bulunuyor. Anlaşma halinde THY, Barcelona'nın 5. ana sponsoru olarak yerini alacak. THY'nin, anlaşma sonrası Barcelona kafilesini taşıyacağı aralıkta Abu Dabi'de düzenlenecek FIFA Dünya Kulüpler Şampiyonası da önem taşıyor. Barselona, geçen sezon İspanya Şampiyonluğu, Kral Kupası, Süper Kupa, Şampiyonlar Ligi ve UEFA Süper Kupası'nı alarak 5'te 5 yapmıştı. FIFA Dünya Kulüpler Şampiyonası'nı da kazanması halinde 6 kupayı da kazanan tek takım olarak tarihe geçecek.

THY, daha önce de İngiliz kulübü Manchester United ile sponsorluk konusunda görüşmelerde bulunmuş ancak anlaşma imzalanmamıştı. Bir dönem Fenerbahçe ve Trabzonspor'a sponsor olan şirket, yurtdışında G.Kore ve Japonya'da birer futbol takımı ile sponsorluk anlaşması imzalamıştı.

Öte yandan AirportHaber'in konu hakkında görüşünü aldığı THY Genel Müdürü Temel Kotil ise "Görüşmelerin yapıldığı doğrudur. Ama şimdilik böyle birşey zor" dedi.

Barcelona, THY ile yakın temasta...

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 14 yıl önce
Ispanya Baskonsoloslugu olmaz. Hata var. Barselona Baskonsoloslugu demek istediniz herhalde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bunlar olursa YESSS!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu çapta bir anlaşma sürecinin çok zor olduğu bir gerçek. Marketten süt almaya benzemez. Eğer gerçekleşecek olursa en alttan en üst kademesine kadar başarılı bir çalışma yapılmış demektir. Emeği geçen herkesi tebrik ederim. KAZANanlar bıkmadan, usanmadan çalışanlardır!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
BOYLE BIRSEY GERCEKLESIRSE THYNIN TUM DUNYADAKI IMAJI DEGISECEKTIR. KEVIN COSTNERDAN SONRA MESSIYI DE REKLAMLARDA KULLANMAK HIC FENA OLMAZ HERHALDE. DUSUNSENIZE BARCELONALI FUTBOLCULAR THY UCAGININ ONUNDE POZ VERMISLER, FEEL LIKE A CHAMPION DIYORLAR...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
haberde yazanlar dogruysa bu yilin en onemli spor haberi. barcanin en basarili doneminde olmasi da ayrica anlamli. THY her zamanki gibi buyuk dusunuyor, barcanin ana sponsoru olmak, hangi turk sirketi yapabilir ki bunu???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
barcelona birakin para almayi, unicefe her yil 2 milyon eur para oduyor. bu bir sosyal sorumluluk projesi yani. sadece unicefle degil unesco ile de anlasmasi var. ayrica katalunya devletse barca onun ordusudur gibi bir dusunceleri de var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ancak barcanın önünde thy yazısını görmek çok zor.barceleno şimdiye kadar unicef dışında göğüs reklamı almamıştır.unicefi de maddi olarak değil manevi olarak kabul etmişler.çünkü barcalılar o formayı katalanya ya ait bir bayrak olarak gördükleri için kesinlikle reklam almazlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
göğüs reklamı değil bu UNICEF gibi(o da reklam değil ya neyse).uçuş sponsoru olarak geçicek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
inşallah balon haber değildir de barca nın önünde unicef den sonra thy yi de görebiliriz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000