24 Ekim 2012, Çarşamba 13:54:22

BALKANLARA SEFERLER BAŞLAYACAK!

AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, Tür Hava Yolları tarafından 60 kişilik uçakların sipariş edildiğini belirterek, o uçaklar geldiğinde kendilerine verilmiş kesin sözler olduğuna dikkat çekti.
  • bence ulaştırma bakanlığının açıklama yapması daha doğru olur..
  • Kesinlikle yalan. Sallıyor. Sipariş verilmiş neyin nesiymiş ne modelmiş, ne zaman verilmiş,niye kimsenin haberi yok? Bursa'ya özel uçak mı alacaklarmış, bıktık bu saçma demeçlerden yazıklar olsun. Hayır bu adamcağızı da kandırmış olabilirler, birileri ziyarete gelmiş, böyle böyle de demişlerdir. Yok efendim konu önemliymiş, ne önemlisi? Bursadan hiçbir yere uçak yok. Değişen hiçbişey yok. Heryere uçak kondu da kaldı Balkanlar. Bursaya uçak filan geleceği yok.
  • Arkadas atr 72 ler bos gidip gelirken siz ne beklentisindesiniz.gidin sivastan ucun işte neyinize yetmiyor
  • Hangi uçak tipleriymiş bu ?? bu başkanlar nerden biliyormuş bu siparişleri ??
  • Alman hava yolu lufthansa, hafta da 3 kez olarak, istanbul üzeri israile ucacak MD11 cargo ucaklarinla.
  • Yok ole siparis kim ne salliyo komik yani
  • türk havayolları 60 kisilik ne zaman sipariş verdi ve hangi ucaklar bilgisi olan varmı
  • eger balkan ulkelerı ıle bursa arasında karşılıklı yolcu potansıyelı varsa , THY bugun de bunyesındekı ucaklarla bu seferlerı duzenleyebılır...ayrıca madem bursa hava yolları projesı var ve bu ıhtıyacı karsılabılır denıyor, ( ilerde hayatıyete gecmesı halınde) o zaman THY ıcın neden sıyası soz alınıpta, yenı ucak aldırılma yoluna gıdılıyor anlamış dılım..pegasus hv yolları ıle bu konu goruşulse bu gun dahı bu seferler başlatılabılır kanısındayım. cunku pegasus rekabete dayalı karlılık ve verımlılık esasına yonelık surumden kazanan bı yontemi, şırket polıtıkası olarak benımsemış ve bu konuda da oldukca kndını ıspat etmış mıllı hava yolarımızdan bırısıdır.yeterkı yolcu potansıyelı acısından ıkna edılsınler....
  • Turk hayir isleri.. Zararina ucuslarimiz baslamistir, 5 kisiyle kosovaya, 3 kisiyle ankaraya ucmayan kalmasin
  • tokat üvey evlat mı 60 kişilik uçaklardan bizde isteriz.......

Rumeli Dernekleri Federasyonu (RUDEF) Başkan Şuayip Toprak ve yönetim kurulu, AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın’ı ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi. Balkanlardaki çalışmaları hakkında bilgiler veren Toprak, o ülkelerdeki kültür ve tarihi eserlerinde takipçileri olduklarını söyledi. Yenişehir Havaalanı'nda uçak seferlerin başlaması gerektiğini ifade eden Toprak, “Bu teklifimizi daha önce de iletmiştik. Bu konu çok önemli olduğu için her seferinde gündeme taşıyoruz. Daha önce uçak seferleriyle birçok iş adamımızı Bursa’ya getirdik. Şu anda bu alışverişler kesildi. Makedonya, Arnavutluk ve Kosava kesimi birbirlerine yakın olduğu için ortak havaalanında bulaşabilir. Buradan bütün iş adamlarını Bursa’ya yönlendirebiliriz” dedi.

Yenişehir’den Balkan ülkelerine uçak kalkmasının önemli olduğunu vurgulayan AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, “Bursa’nın uçak konusundaki talihsizliği İstanbul’a yakın olmasıdır. İstanbul havaalanlarının kapasitesi olumsuz etkilenmemesi adına Bursa’da yeni hat oluşmasına imkan vermiyor. Türk Hava Yolları tarafından 60 kişilik yeni uçaklar sipariş edildi. Onlar bekleniliyor. O uçaklar geldiğinde bize verilmiş kesin söz var. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'a verilmiş söz var. En az 4-5 uçak hem balkanlara hem de Anadolu’nun çeşitli illerine uçacak diye. Bu konuyu bekliyoruz. Valimizin, belediyemizin, ticaret odasının, STK’ların birlikte çalıştığı bir konu var. Bu konu biraz Arap turizmi ile ilgili. Bursa Hava Yolları projesi var. O şirket kesinlikle Balkan ayağını oluşturur. Karlı çalışması için alternatif hatları kullanması lazım. Oda imkan olarak gözüküyor. Ama gündemimizde bu konu var” şeklinde konuştu.

BALKANLARA SEFERLER BAŞLAYACAK!

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

ken ~ 11 yıl önce
bence ulaştırma bakanlığının açıklama yapması daha doğru olur..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mutlu ~ 11 yıl önce
Kesinlikle yalan. Sallıyor. Sipariş verilmiş neyin nesiymiş ne modelmiş, ne zaman verilmiş,niye kimsenin haberi yok? Bursa'ya özel uçak mı alacaklarmış, bıktık bu saçma demeçlerden yazıklar olsun. Hayır bu adamcağızı da kandırmış olabilirler, birileri ziyarete gelmiş, böyle böyle de demişlerdir. Yok efendim konu önemliymiş, ne önemlisi? Bursadan hiçbir yere uçak yok. Değişen hiçbişey yok. Heryere uçak kondu da kaldı Balkanlar. Bursaya uçak filan geleceği yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tokat li ya ~ 12 yıl önce
Arkadas atr 72 ler bos gidip gelirken siz ne beklentisindesiniz.gidin sivastan ucun işte neyinize yetmiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ferhat ~ 12 yıl önce
Hangi uçak tipleriymiş bu ?? bu başkanlar nerden biliyormuş bu siparişleri ??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cargo ~ 12 yıl önce
Alman hava yolu lufthansa, hafta da 3 kez olarak, istanbul üzeri israile ucacak MD11 cargo ucaklarinla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne siparisi ~ 12 yıl önce
Yok ole siparis kim ne salliyo komik yani

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
türk havayolları 60 kisilik ne zaman sipariş verdi ve hangi ucaklar bilgisi olan varmı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
erdınc durmazer ~ 12 yıl önce
eger balkan ulkelerı ıle bursa arasında karşılıklı yolcu potansıyelı varsa , THY bugun de bunyesındekı ucaklarla bu seferlerı duzenleyebılır...ayrıca madem bursa hava yolları projesı var ve bu ıhtıyacı karsılabılır denıyor, ( ilerde hayatıyete gecmesı halınde) o zaman THY ıcın neden sıyası soz alınıpta, yenı ucak aldırılma yoluna gıdılıyor anlamış dılım..pegasus hv yolları ıle bu konu goruşulse bu gun dahı bu seferler başlatılabılır kanısındayım. cunku pegasus rekabete dayalı karlılık ve verımlılık esasına yonelık surumden kazanan bı yontemi, şırket polıtıkası olarak benımsemış ve bu konuda da oldukca kndını ıspat etmış mıllı hava yolarımızdan bırısıdır.yeterkı yolcu potansıyelı acısından ıkna edılsınler....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy mi kizilay mi ~ 12 yıl önce
Turk hayir isleri.. Zararina ucuslarimiz baslamistir, 5 kisiyle kosovaya, 3 kisiyle ankaraya ucmayan kalmasin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tokatlı ~ 12 yıl önce
tokat üvey evlat mı 60 kişilik uçaklardan bizde isteriz.......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SIKTIN IYICE ~ 12 yıl önce
Yorumunuz

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000