30 Mayıs 2016, Pazartesi 16:28:43

Bakan Avcı'nın uçağı Kayseri'ye zorunlu iniş yaptı

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı'nın da içerisinde bulunduğu THY'nin İstanbul-Ankara seferini yapacak uçağı Kayseri'ye zorunlu iniş yaptı.
  • Yorumlara bakınca ülkenin halinin sebebi açıkça görülüyor.
  • Yeni turkiyeme çat 4 şart artık. Yetkilileri göreve davet ediyoruz. Istanbul ve başkent ankara ya birer çat4 şart artık.
  • ESB de cat3 mevcut , sadece uçak yada ekip uygun geğilse yaklaşma yapamaz,,,
  • Ucaklarda hersey otomatik pist ekranlarda gozukuyor nasil inemiyor pilotlar sasiriyorum adam toplantiya gec kalmis ayip yaptiklari!!!
  • Yolcular için neredeyse 0 metre görüşün olduğu (pilotları bilemem) siste, aşağıyı görmeyi beklerken esenboga pistine gümmm diye bir koyuşu vardı bindigim A320.nin resmen manda ..Oku gibi yapismistik. Hala gayret ederim uçağa bir şey olmamasına
  • 03R pistinde cat3a var ama hava şartları müsait değilse 21 pisti ise yaklaşma cat 1 var divert etmesi normal
  • İnmissin kayseriye, ucakta bekleyecegine inip havalimani personeliyle muhsbbet etse, hal hatir sorsa, bir caylarini icse moral olurdu be. Neden kopuguz birbirimizden bukadar
  • bben otobana a330 indirmis adamim,siste ne olaki
  • ESB 03R CAT3. Ne demek yoğun siste uçak inemedi? ILS çalışmıyor mu? Yoksa yeni VIP hangarının ILS'i etkilediği, ESB'nin artık CAT3 olmadığı söylentisi doğru mu?
  • En iyi pilot korkak pilot'dur

Bakanlar Kurulu toplantısı için İstanbul'dan Ankara'ya giden Kultür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı'yı taşıyan THY'nin İstanbul- Ankara tarifeli uçağı Ankara'daki sis nedeniyle Kayseri Erkilet Havalimanına zorunlu iniş yaptı.

Uçak apronda yakıt ikmali yaparken Bakan Avcı, havalimanındaki VIP bölüme geçmek istemedi ve hareket için uçak içinde bekledi.

Ankara'da hava durumunun düzelmesi üzerine yarım saatlik rotarın ardından uçak Ankara'ya gitmek üzere havalandı.

Bakan Avcı'nın uçağı Kayseri'ye zorunlu iniş yaptı

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

Yorumlar. ~ 8 yıl önce
Yorumlara bakınca ülkenin halinin sebebi açıkça görülüyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cat4 ~ 8 yıl önce
Yeni turkiyeme çat 4 şart artık. Yetkilileri göreve davet ediyoruz. Istanbul ve başkent ankara ya birer çat4 şart artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Xy ~ 8 yıl önce
ESB de cat3 mevcut , sadece uçak yada ekip uygun geğilse yaklaşma yapamaz,,,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anlayamiyorum ~ 8 yıl önce
Ucaklarda hersey otomatik pist ekranlarda gozukuyor nasil inemiyor pilotlar sasiriyorum adam toplantiya gec kalmis ayip yaptiklari!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Değil.. ~ 8 yıl önce
Öyle otomatik aletler varda diyelim kullanamaz haledesin napacaksın? Hem uçağı pilotlar indiriyor çok zor durumlarda otomatik iniş sistemini kullanıyorlar.
a/p ~ 8 yıl önce
dont feed the troll
RİZİKO ~ 8 yıl önce
Yolcular için neredeyse 0 metre görüşün olduğu (pilotları bilemem) siste, aşağıyı görmeyi beklerken esenboga pistine gümmm diye bir koyuşu vardı bindigim A320.nin resmen manda ..Oku gibi yapismistik. Hala gayret ederim uçağa bir şey olmamasına

Yanıtla

Kalan karakter 1000
777 fo ~ 8 yıl önce
03R pistinde cat3a var ama hava şartları müsait değilse 21 pisti ise yaklaşma cat 1 var divert etmesi normal

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sanal Havacı ~ 8 yıl önce
Haber yeni ise bir kaç gündür lodos nedeniyle 21 aktifti. Yani divert normal.
Ziyaret ~ 8 yıl önce
İnmissin kayseriye, ucakta bekleyecegine inip havalimani personeliyle muhsbbet etse, hal hatir sorsa, bir caylarini icse moral olurdu be. Neden kopuguz birbirimizden bukadar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ücra ~ 8 yıl önce
Insanlara gereksiz zahmet, protokol, zaman ve emek kaybindan baska birsey olmazdi. Isabetli olmus inmemesi...
remzi ~ 8 yıl önce
bben otobana a330 indirmis adamim,siste ne olaki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Remzi'ye ~ 8 yıl önce
Bu yollar sana dar Remzi. Bundan sonra hedef uzay olsun. Uzay mekigi senin atin olsun.
Zor isler ~ 8 yıl önce
Ucaktan inse bu sefer diger yolcular gibi ucakta bekleseydi, indigi icin fazladan gecikme oldu da denebilirdi. Uzaktan ahkam kesmek kolaydir.
Oyunda ~ 8 yıl önce
Nerde indirdin oyundamı şaşmamalı.
Frequent Flyer ~ 8 yıl önce
ESB 03R CAT3. Ne demek yoğun siste uçak inemedi? ILS çalışmıyor mu? Yoksa yeni VIP hangarının ILS'i etkilediği, ESB'nin artık CAT3 olmadığı söylentisi doğru mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CATIII? ~ 8 yıl önce
ESB'de zaten CAT II var.
Frequent Flyer ~ 8 yıl önce
ESB CAT3 kardeşim, bilmiyorsanız araştırın lütfen.
remzi ~ 8 yıl önce
cat=kedi ucuslarla ne ilgisi var.bizi cahilmi sandiniz allah askina
MCA lar ne oldu ~ 8 yıl önce
Remzi kardeş cat yorumunla havacılık sitesinde yorum yapanlarımı trollüyosun, yoksa hakkatten kedi diyerek bizlerimi şaşırtıosun karar veremedim :)
CAT ~ 8 yıl önce
Cat yerine DOG olsa ucak inerdi.
cezmi ~ 8 yıl önce
Yüzde yüz yerli mühendislik ve iş gücü ile ürettiğimiz kamyonlarımız ve bu araçlarda kullandığımız motorun seri üretimine başladık. Bu motorlar; Çin’den, Almanya’ya, Ortadoğu’dan Güney Amerika’ya tüm dünyaya ihraç ettikçe, ekonomimize de önemli katkılarda bulunacağımızı düşünüyoruz. Ürünler yurt içinde rağbet görürken yurt dışında da Türk Malı damgasıyla bizleri gururlandırıyor. 2013 Nisan ayında ise ağır ticari araç motorumuzun, dünyanın en büyük kamyon pazarı olan Çin’de üretimi için bir firmayla anlaşma imzaladık. Ardından 2014’te komple kamyonun üretmeleri için lisans anlaşması yaptık. Aracımız Çin pazarı için üretilecek."Yüzde yüz yerli mühendislik ve iş gücü ile ürettiğimiz kamyonlarımız ve bu araçlarda kullandığımız motorun seri üretimine başladık. Bu motorlar; Çin’den, Almanya’ya, Ortadoğu’dan Güney Amerika’ya tüm dünyaya ihraç ettikçe, ekonomimize de önemli katkılarda bulunacağımızı düşünüyoruz. Ürünler yurt içinde rağbet görürken yurt dışında da Türk Malı damgasıyla bizleri gururlandırıyor. 2013 Nisan ayında ise ağır ticari araç motorumuzun, dünyanın en büyük kamyon pazarı olan Çin’de üretimi için bir firmayla anlaşma imzaladık. Ardından 2014’te komple kamyonun üretmeleri için lisans anlaşması yaptık. Aracımız Çin pazarı için üretilecek."
Aircraft technician ~ 8 yıl önce
En iyi pilot korkak pilot'dur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
(Y) ~ 8 yıl önce
ne guzel soylediniz ustadim.
Kesinlikle ~ 8 yıl önce
Aynen!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000