23 Mart 2012, Cuma 16:25:24

AYJET'TE MEZUNİYET HEYECANI

Ayjet 24. dönem mezunlarını yarın veriyor.
  • Bir ayjet öğrencisi olarak söylüyorum ki babanız kaptan pilotsa ayjette sizden iyisi yok. Celal Cingöz adam kayırmayı çok sever
  • Ya bikmadiniz ucus okulu kavgasi yapmaktan nerde haber varsa altina onu bunu yazin durun..Arkadaslar piyasanın en kotu okulunu bitirip aslan gibi kaptanlık yapanlar var,en iyisini bitirip 4 sirketten cikartilan var.Aslolan insanin kisisel performansidir ucus okulu hikaye.İster kaptan cocugu ol ister torpilli ol girerken ise yarar zurnaysan kimsenin gozunun yasina bakmazlar.Baslarken 60bin euroyu bayılırken dusunseydiniz nasil ise girerim ne olur diye issiz kalip ona buna bulasmaya milleti lekelemeye calismak size is guc saglamaz.Kimse ben zurnayım diye kabul etmiyor ama issiz olanlarin cogu zurna oda bi gercek...
  • Mezun olmak demek kurs süresinin tamamlanması mıdır ? yoksa bu arkadaşların hepsinin tüm ATPL sınavlarını tamamlayıp + check ride ları geçmesi midir ?
  • Mezunların soyadlarını bir yere not et ve başta TK olmak üzere birçok havayolunun kaptan soyadlarını araştır bakalım sonuçta ne bulacaksın, ben sana bir harf vereyim "Ü"kaptanın soyadı bu harfle başlar, iki tane de öğrenci söyleyeyim kız ve erkek bu kaptanın çocukları TK da, ikinci örnek kaptan soyadı "M" erkek evladı Pegasus da....daha çooooook var..bu iş bitti artık para tuzağından öte değil yerim aşkı..biz aşık oldukta
  • Onur Line da sağ koltuğu saati 50 euro dan Atlas 60 eurodan satıyor, ama bir gerçek var katanada uçmanın saat ücret fiyatı airbusdakinden daha fazla....Visa kart alışveriş dünyası ....
  • Hiç kıvırmaya gerek yok ; artık ATPL için 50-60.000 Euro allah ne verdiyse nasıl denk getirdilerse. Sonra tip eğitimi için 30.000 euro civarı nasıl kıstırdılarsa ve zannetmeyin ki iş sahibi oldunuz ilk söylenilen iş garantisi yok. Şirketin biri açıyor bir tip eğitimi 12-14 kişilik bir sınıf tümü sivilse torpilli iki tane torpilliyi işe alıyor gerisine mazeretmi yok. 5000 euro maliyeti var bir kişini 14*30.000= 360.000 euro - 14*5000 =70.000 euro = net 290.000 euro cukka. Boşta ki hocaların vaktini doldur sınıfın biri boş kalmasın. Son moda da sağ koltuk satmak, baktılar tüm bu parayı iş garantisi olmadan veren kerizler var ee tip var ama kimse kaale almıyor 500 saat uçurayım üzerine 30-40.000 euro daha para ver Toplam olsun 140.000 euro..
  • thk nın eline bu piyasada kimse su dökemez hepsini gezdim gördüm daha girişte hissettiriyor ayjet para tuzağı olduğunu kimse maval okumasın bana...piyasada duyduklarınız ortada bir döküm yapın bakalım kaçının babası dayısı havayollarında kaptan...yeni başlayacaklar için kesinlikle thk derim sorun araştırın zaten göreceksiniz..ama bu işin eğitim kısmı sadece yani oyle yada boyle bitiyor sadece daha iyi eğitim alırsınız esas serüven burdan sonra başlıyor..
  • rakam vermişler bir de bırakın Allahınızı severseniz.Görüyoruz ayjet mezunlarını da ortalıkta.Kursa başlayıp nasıl bir eğitim verildiğini görüp kaydını iptal edenleri de görüyoruz,duyuyoruz.Yormayın kendinizi mezun veriyoruz diye reklam yapmayın,okuyanlar sizlerde aldanmayın.
  • İlk zamanlarda SHGM de bir memur vardı ona bir sepet hediye giderdi olmayan uçuşlar olur imzalar atılırdı. Sonra Sindel geldi hocaların yeterli görmesine göre değerlendirme yapılmaya başlanmıştı kayıtlarda ki bir uçuş kaö dakikayken kaç dakika yazılırdı aynı uçuş, kaç kişiye yazılıyordu bilinmez ama ekonomik bir yoldu yine de. Sonra SHGM kasmaya başladı ve uçuşlar gerçek zamanlarında olmaya başladı ve fiyatta artmak zorunda kaldı. İş sorun değilken iş bulmak zorlaştı ve bazı firmalar tip parası ile iş garantisi verir oldu ama sonradan iş garantisi olmayan bir ticarete dönüştü ve artı THY de tip parası alıyor artık. Son dönemde de ortalıkta kalan bir sürü tipi olan işsizlere tipte 500 saat uçuş satışı başladı. Fiyatlar bir sonraki mesajda
  • Ya bir furya vardı çoğu da zaten kaptan akrabası işi hazır veledlerdi. Madem rakam konuşturuyorsunuz, şu son gruplardan işsiz kalanları bir söyleseniz. Ben son dönem de çok Ayjet mezunu gördüm ama yüzlerine bakan yok, akraba kıyağı ile tip eğitimine başlayıp bitiremeyen mi istersin, babası kaptan olup işsiz kalan mı istersin. Arkadaşlar acı bir durum belki ama deniz bitti. Başlayanlar ve bu yeni mezun arkadaşlara allah kolaylık versin.
Ayjet uçuş okulu yarın 24. dönem mezunlarını veriyor. Hezarfen Havaalanı'nda düzenlenecek olan mezuniyet töreni yarın saat 14:00'da gerçekleştirilecek. 

Ayjet'ten yapılan açıklamada; '5 Ekim 2005 tarihinde uçuş eğitimine başlayan Ayjet Anadolu Yıldızları Uçuş Okulu, 24ncü dönem mezuniyet törenini 24 Mart 2012 Cumartesi günü saat 14.00 te mezun pilotlar ve aileleriyle birlikte Hezarfen Havaalanı’nda gerçekleştirecektir.

Hava yollarında pilot olmak hedefiyle AYJET Uçuş Okulunda uçuş eğitimine başlayan 15 genç pilot adayı, yoğun ve yorucu bir eğitimi başarıyla tamamlamışlardır. Uçuş eğitimi sürecinde genç pilotlara uçma bilgi ve becerisi yanında, zamana riayet, kurallara uyma, otoriteye saygı, karşılıklı güven, ekip ruhu gibi havacılık kültürünün temel özellikleri de kazandırılmış, iyi birer havacı olmaları sağlanmıştır.
 
23 dönemde uçuş eğitimi verilen 339 CPL/IR ATPL (Frozen) Pilot lisansına sahip mezunlarından 84’ü THY, 53‘ ü Pegasus, 40’ı Sun Express ve diğerleri değişik havayollarında olmak üzere toplam 259 pilot kokpitteki yerlerini almış ve havayollarında uçmaya başlamıştır.
 
Sayısal başarıdan daha anlamlı olanı Ayjet mezunu pilotların, görev yaptıkları havayollarından göstermiş oldukları performans ile takdir toplamalarıdır.
 
Ayjet ailesi yeni mezun ettiği pilotlarla biraz daha büyüyerek, hızla gelişen Türk Sivil Havacılığına yetiştirdiği pilotlarla katkı sağlamaya devam etmektedir.
AYJET'TE MEZUNİYET HEYECANI

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

Misafir ~ 9 yıl önce
Bir ayjet öğrencisi olarak söylüyorum ki babanız kaptan pilotsa ayjette sizden iyisi yok. Celal Cingöz adam kayırmayı çok sever

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ya bikmadiniz ucus okulu kavgasi yapmaktan nerde haber varsa altina onu bunu yazin durun..Arkadaslar piyasanın en kotu okulunu bitirip aslan gibi kaptanlık yapanlar var,en iyisini bitirip 4 sirketten cikartilan var.Aslolan insanin kisisel performansidir ucus okulu hikaye.İster kaptan cocugu ol ister torpilli ol girerken ise yarar zurnaysan kimsenin gozunun yasina bakmazlar.Baslarken 60bin euroyu bayılırken dusunseydiniz nasil ise girerim ne olur diye issiz kalip ona buna bulasmaya milleti lekelemeye calismak size is guc saglamaz.Kimse ben zurnayım diye kabul etmiyor ama issiz olanlarin cogu zurna oda bi gercek...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Mezun olmak demek kurs süresinin tamamlanması mıdır ? yoksa bu arkadaşların hepsinin tüm ATPL sınavlarını tamamlayıp + check ride ları geçmesi midir ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Mezunların soyadlarını bir yere not et ve başta TK olmak üzere birçok havayolunun kaptan soyadlarını araştır bakalım sonuçta ne bulacaksın, ben sana bir harf vereyim "Ü"kaptanın soyadı bu harfle başlar, iki tane de öğrenci söyleyeyim kız ve erkek bu kaptanın çocukları TK da, ikinci örnek kaptan soyadı "M" erkek evladı Pegasus da....daha çooooook var..bu iş bitti artık para tuzağından öte değil yerim aşkı..biz aşık oldukta

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Onur Line da sağ koltuğu saati 50 euro dan Atlas 60 eurodan satıyor, ama bir gerçek var katanada uçmanın saat ücret fiyatı airbusdakinden daha fazla....Visa kart alışveriş dünyası ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Hiç kıvırmaya gerek yok ; artık ATPL için 50-60.000 Euro allah ne verdiyse nasıl denk getirdilerse. Sonra tip eğitimi için 30.000 euro civarı nasıl kıstırdılarsa ve zannetmeyin ki iş sahibi oldunuz ilk söylenilen iş garantisi yok. Şirketin biri açıyor bir tip eğitimi 12-14 kişilik bir sınıf tümü sivilse torpilli iki tane torpilliyi işe alıyor gerisine mazeretmi yok. 5000 euro maliyeti var bir kişini 14*30.000= 360.000 euro - 14*5000 =70.000 euro = net 290.000 euro cukka. Boşta ki hocaların vaktini doldur sınıfın biri boş kalmasın. Son moda da sağ koltuk satmak, baktılar tüm bu parayı iş garantisi olmadan veren kerizler var ee tip var ama kimse kaale almıyor 500 saat uçurayım üzerine 30-40.000 euro daha para ver Toplam olsun 140.000 euro..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
thk nın eline bu piyasada kimse su dökemez hepsini gezdim gördüm daha girişte hissettiriyor ayjet para tuzağı olduğunu kimse maval okumasın bana...piyasada duyduklarınız ortada bir döküm yapın bakalım kaçının babası dayısı havayollarında kaptan...yeni başlayacaklar için kesinlikle thk derim sorun araştırın zaten göreceksiniz..ama bu işin eğitim kısmı sadece yani oyle yada boyle bitiyor sadece daha iyi eğitim alırsınız esas serüven burdan sonra başlıyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
rakam vermişler bir de bırakın Allahınızı severseniz.Görüyoruz ayjet mezunlarını da ortalıkta.Kursa başlayıp nasıl bir eğitim verildiğini görüp kaydını iptal edenleri de görüyoruz,duyuyoruz.Yormayın kendinizi mezun veriyoruz diye reklam yapmayın,okuyanlar sizlerde aldanmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
İlk zamanlarda SHGM de bir memur vardı ona bir sepet hediye giderdi olmayan uçuşlar olur imzalar atılırdı. Sonra Sindel geldi hocaların yeterli görmesine göre değerlendirme yapılmaya başlanmıştı kayıtlarda ki bir uçuş kaö dakikayken kaç dakika yazılırdı aynı uçuş, kaç kişiye yazılıyordu bilinmez ama ekonomik bir yoldu yine de. Sonra SHGM kasmaya başladı ve uçuşlar gerçek zamanlarında olmaya başladı ve fiyatta artmak zorunda kaldı. İş sorun değilken iş bulmak zorlaştı ve bazı firmalar tip parası ile iş garantisi verir oldu ama sonradan iş garantisi olmayan bir ticarete dönüştü ve artı THY de tip parası alıyor artık. Son dönemde de ortalıkta kalan bir sürü tipi olan işsizlere tipte 500 saat uçuş satışı başladı. Fiyatlar bir sonraki mesajda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ya bir furya vardı çoğu da zaten kaptan akrabası işi hazır veledlerdi. Madem rakam konuşturuyorsunuz, şu son gruplardan işsiz kalanları bir söyleseniz. Ben son dönem de çok Ayjet mezunu gördüm ama yüzlerine bakan yok, akraba kıyağı ile tip eğitimine başlayıp bitiremeyen mi istersin, babası kaptan olup işsiz kalan mı istersin. Arkadaşlar acı bir durum belki ama deniz bitti. Başlayanlar ve bu yeni mezun arkadaşlara allah kolaylık versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000