06 Kasım 2010, Cumartesi 17:28:17

AYJET'LİLERİN 17. DÖNEM MEZUNİYET COŞKUSU

Anadolu Yıldızları Uçuş Okulu, Hezarfen Havaalanı’nda aileler ve okul personelinin katıldığı bir törenle 17'inci dönem öğrencilerini törenle mezun etti.
  • ufak at ta millet yesin koçum....a380 kim sen kim he he he he
  • boeing 380 mi zuhahahaha
  • Öncelikle yeni mezun arkadaşların yolları açık olsun. Burda laga luga yapan yorumculara sakın ha takılmayın. Yalnız şunu da unutmayın kimse anasının karnından uçakla çıkmadı. Şimdi size ahkam kesenler zamanında tarlalarında uçak inşa etmiyorlardı sanırım. Bilgi her zaman en büyük silahınız. Ayjet sizler için bir araç olmalı, lisansınızı cebinize koyana kadar, kısacası köprüyü geçene kadar. Şimdi kendinizi kanıtlama zamanı. Bulduğunuz her bilgiyi özenle değerlendirip boşluğa kapılmadan çalışmaya devam etmenizi tavsiye ederim. Kabiliyet ve bilek diye atıp tutan sözde abileriniz ayda moon walk yaparak o pozisyonlara gelmediler. Onlar da uçtu, tecrübe etti becerileri kadar bir yerlere geldi. Lafım anlayan kendini beğenmişlere.Yolunuz açık olsun
  • ay jet mezunuyum,a 380 F/o olarak göreve başladım. sallama falan değil!!! Teşekkürler AYjet.....
  • Sana A380 az gelir be dostum, biz seni NASA Discovery uzay mekiğine alalım. Öyle emirateslerde falan harcanıyosun.
  • ufak atta vatandaş yesin....sen anladın onu
  • EMİRATES TE A380 UCUUYORUM!!!!!!!!
  • komplex baslikli yorumu yazan kardesim, adin yok sanin yok iskembeden sallamak kolay tabi, adam olan korkusuda yoksa birilerinden kendinede guveniyorsa yazar adini sanini bizde anlariz ne oldugunu, torpil bu ulkenin gercegidir, torpilsiz is bulanda vardir ama bu cok azdir. torpili olmadigi halde cok iyi olan ve is bulamayan ATPLi ler var. Ben bunu demek istiyorum, pilot olmussan kafan buna basiyor olmali, ama hala anlayamiyosan demekki sende torpillilerdensin!
  • Birkaç arkadaş(bu kelimeyi yazım yayınlansın diye kullandım siz hangi sıfat olarak kabul edeceğinizi bilirsiniz) devamlı olarak işsiz pilot edebiyatına inanılmaz bir azim ve haysiyetsizlik ile devam ediyor.Ama farkında mısınız siz bunları yazdığınız süre içersinde her mezun olan dönemden arkadaşlarımız kokpitteki yerlerini büyük bir hızla alıyorlar.16. dönem içinde yazdınız onlardanda arkadaşlarımız DLR sınavlarını verdi ve thy ye cağrıldı.Ben 20. dönemdenim.Benim mezun olmamada yaklasık 5-6 ay kaldı.Siz o zamanda yazacaksınız. sizin kişilik ve haysiyetinizi betimlemek için cümle aradım , bulamadım ama imdadıma Shakespeare yetişti : “Sözlerin uçuyor havaya, ama düşüncen yerde. öz olmayınca, söz yükselmiyor göklere." Anladığınızı
  • Bir iki gün içinde Cafe TARKİM de bilmem kaçıncı dönem mezunlarını verir.!
03 Ekim 2005 tarihinde uçuş eğitimine başlayan Anadolu Yıldızları Uçuş Okulu (AYJET), bugün 17'inci dönem kursiyerlerini mezun etti.
 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'yla başlayan törende kısa bir açılış konuşması yapan AYJET Okul Müdürü Naci Uçar, Ayjet'in eğitim hayatına başladığı günden bu yana 16 dönemde toplam 238'in üzerinde kursiyerinin CPL/IR ATPL (Frozen) pilot lisanslarını almaya hak kazandığını belirterek, "Bu mezunlardan bir çoğu başta THY, SunExpress ve diğerleri değişik hava yolları olmak üzere çok sayıda Ayjet mezunu pilot, kokpitteki yerlerini aldı" şeklinde konuştu.
 
Uçar, "Sayısal başarıdan daha önemli olanı, Ayjet mezunu pilotlarla ilgili havayolu şirketlerinin takdir ve beğenileridir. Ayjet ailesi, yeni mezun pilotları ile Türk Sivil Havacılığı'nda büyümeye devam edecek, sivil havacılıktaki önemini ve değerini daha fazla hissettirecektir" dedi.
 
Anadolu Yıldızları Uçuş Okulu müdürü Naci Uçar'ın konuşmasının ardından 17'inci dönem kursiyerlerine mezuniyet belgeleri verildi. Mezuniyet belgelerini alan kursiyerlere daha sonra aileleri tarafından bröveleri takıldı.
 
Mezuniyet belgeleri ve bröve töreninin ardından mezun olan kursiyerler adına konuşma yapan yeni mezun bir kursiyer ortak duygularını, eğitim süresince kendilerine destek olan ailelerine ve bugünlere gelmelerinde büyük emeği olan Ayjet Ailesi'ne teşekkür ederek dile getirdi.

Ayrıca, bugün toplam 25 kursiyerini mezun eden AYJET'te o heyecanı yaşayanlar arasında Anadolu Yıldızları Uçuş Okulu Genel Müdürü Celal Cingöz'ün oğlu Emre Cingöz de vardı.
 
Yapılan törenin ardından Akrobasi Pilotu Ali İsmet Öztürk, hem yeni mezun kursiyerlere hem de ailelerine müthiş bir gösteri sundu.























AYJET'LİLERİN 17. DÖNEM MEZUNİYET COŞKUSU

Yorumlar Tüm Yorumlar (41)

Misafir ~ 13 yıl önce
ufak at ta millet yesin koçum....a380 kim sen kim he he he he

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
boeing 380 mi zuhahahaha

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Öncelikle yeni mezun arkadaşların yolları açık olsun. Burda laga luga yapan yorumculara sakın ha takılmayın. Yalnız şunu da unutmayın kimse anasının karnından uçakla çıkmadı. Şimdi size ahkam kesenler zamanında tarlalarında uçak inşa etmiyorlardı sanırım. Bilgi her zaman en büyük silahınız. Ayjet sizler için bir araç olmalı, lisansınızı cebinize koyana kadar, kısacası köprüyü geçene kadar. Şimdi kendinizi kanıtlama zamanı. Bulduğunuz her bilgiyi özenle değerlendirip boşluğa kapılmadan çalışmaya devam etmenizi tavsiye ederim. Kabiliyet ve bilek diye atıp tutan sözde abileriniz ayda moon walk yaparak o pozisyonlara gelmediler. Onlar da uçtu, tecrübe etti becerileri kadar bir yerlere geldi. Lafım anlayan kendini beğenmişlere.Yolunuz açık olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ay jet mezunuyum,a 380 F/o olarak göreve başladım. sallama falan değil!!! Teşekkürler AYjet.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sana A380 az gelir be dostum, biz seni NASA Discovery uzay mekiğine alalım. Öyle emirateslerde falan harcanıyosun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ufak atta vatandaş yesin....sen anladın onu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
EMİRATES TE A380 UCUUYORUM!!!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
komplex baslikli yorumu yazan kardesim, adin yok sanin yok iskembeden sallamak kolay tabi, adam olan korkusuda yoksa birilerinden kendinede guveniyorsa yazar adini sanini bizde anlariz ne oldugunu, torpil bu ulkenin gercegidir, torpilsiz is bulanda vardir ama bu cok azdir. torpili olmadigi halde cok iyi olan ve is bulamayan ATPLi ler var. Ben bunu demek istiyorum, pilot olmussan kafan buna basiyor olmali, ama hala anlayamiyosan demekki sende torpillilerdensin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Birkaç arkadaş(bu kelimeyi yazım yayınlansın diye kullandım siz hangi sıfat olarak kabul edeceğinizi bilirsiniz) devamlı olarak işsiz pilot edebiyatına inanılmaz bir azim ve haysiyetsizlik ile devam ediyor.Ama farkında mısınız siz bunları yazdığınız süre içersinde her mezun olan dönemden arkadaşlarımız kokpitteki yerlerini büyük bir hızla alıyorlar.16. dönem içinde yazdınız onlardanda arkadaşlarımız DLR sınavlarını verdi ve thy ye cağrıldı.Ben 20. dönemdenim.Benim mezun olmamada yaklasık 5-6 ay kaldı.Siz o zamanda yazacaksınız. sizin kişilik ve haysiyetinizi betimlemek için cümle aradım , bulamadım ama imdadıma Shakespeare yetişti : “Sözlerin uçuyor havaya, ama düşüncen yerde. öz olmayınca, söz yükselmiyor göklere." Anladığınızı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bir iki gün içinde Cafe TARKİM de bilmem kaçıncı dönem mezunlarını verir.!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000