22 Kasım 2012, Perşembe 17:30:51

ATLASJET'TE BEKLENMEDİK GELİŞME

Atlasjet, 1 Aralık'tan itibaren başlatmayı planladığı İstanbul-Ankara uçuşlarını süresiz erteledi.
  • alkış hepsine! iyi yapmışlar resmen insanların hayatları ile oynuyorlar. Atlas ve Çelebi kaç çalışanını mağdur edecek acaba? Özel sektörün pis yönü diyeceğim ama bu kadar da ilkesizlik görmedim
  • Atlasjet ocak 2013 te AHL-Hatay hattına başlayacak diye duyum aldık bilgisi olan varmı ?
  • Umarım seferler tekrar açılır ne hostes arkadaslar ne de yer hizmetlerinde çalışan arkadaslar ne de yolcular mağdur olur. Bu durumda çalışan personelinde is akdi sona erebilir.
  • Hemen abartmayın ya şimdi fiyat aldım , PGS isg-esb 90 TL - THY isg-esb 94 TL , buyrun , ne öyle thy 269 tl falan , yazarken de adaletli yazalım.
  • Daha önce bu sitede yazmıştım. Hiç şaşırmadım. Atlasjet sürekli olarak hat açıp kapatıyor. En son da Londra'yı iptal ettiler. Alasjet için tarfieli uçmak lüks.
  • bizi burnu havada THY cilere mahkum ediyorlar sanki hepsi şirketin sahibi gibi , allah islah etsin
  • Hakan Bey, uçuşlar tek yön 44 + vergi'den başlıyor idi. Yanlış yönlendirmeyelim insanları. Üstelik business class biletleri THY'nin yarısı idi. Bizzat kendim bilet seçtim. Bu yapılan eğerki devlet eliyle TEKEL oluşturmak ise YAZIKLAR OLSUN... Demek ki THY'nin yaptığı bütün kârı biz Ankara insanları sağlıyoruz. Biz bu kadar zengin değiliz...!!!
  • Bu işi engellemek için apar topar Anlkara ya giden Sayın Hamdi Topçu dur. Bakanlığa sebep olarakta, fiyatların düşeceğini söylemiştir., ki doğrudur. Atlasjet uçuşlarının fiyatları daha ucuz olacaktı. Konu bu kadar basit. Halk , yani Airport haber okurları, tepkilerini gösterirlerse bu karar değişir.
  • Acaba AtlasJet onumuzdeki bir kac ay icin bekledigi bookingi goremedigi icin mi kapatti? Cok da reklami yapilmamisti erisilebilirligi yoktu seferlerin. Bu yuzden yapildiysa erken yapilmis bir karar. Daha reklami dogru duzgun yapilmadan hele...
  • TK 'nin arka planda tas koydugunu dusunuyorum. Cok yazik .

İstanbul-Ankara arasında business class uçuşlar başlatacağını açıklayan Atlasjet'in Ankara planı askıya alındı. 1 Aralık'tan itibaren İstanbul-Ankara arasında Atatürk Havalimanı kalkışlı uçuşlar yapacağını açıklayan Atlasjet, ani bir kararla Ankara hattını tarifeden kaldırdı.

Bir süre önce satışa açılan İstanbul-Ankara hattından bilet alan yolculara ya THY ile uçmaları ya da para iadesi almaları teklif edildi.

Atlasjet'in beklenmedik kararının gerekçesi hakkında bilgi edinilemezken uçuşlar bilinmeyen tarihe ertelendi. Atlasjet çağrı merkezi ise, uçuşların henüz tarihi belli olmamamasına rağmen ileri bir tarihte Sabiha Gökçen-Esenboğa olarak gerçekleştirilebileceğini kaydetti.

Bilindiği gibi İstanbul-Ankara hattında Atatürk Havalimanı çıkışlı sadece THY sefer yapıyor. THY, İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan Ankara'ya günde 20 sefer, Pegasus Havayolları Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan günde 8 sefer ve Anadolujet de yine Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan günde 5 sefer gerçekleştiriyor.

Atlasjet, Atatürk Havalimanı'ndan Ankara'ya uçan tek havayolu şirketi olacaktı ancak tarifesi açıklanan uçuşlar son anda sürpriz şekilde iptal edildi.

Airporthaber.com ÖZEL

ATLASJET'TE BEKLENMEDİK GELİŞME

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

sawako ~ 11 yıl önce
alkış hepsine! iyi yapmışlar resmen insanların hayatları ile oynuyorlar. Atlas ve Çelebi kaç çalışanını mağdur edecek acaba? Özel sektörün pis yönü diyeceğim ama bu kadar da ilkesizlik görmedim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
atlasjet yakında hatay da ~ 11 yıl önce
Atlasjet ocak 2013 te AHL-Hatay hattına başlayacak diye duyum aldık bilgisi olan varmı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Trafik ~ 11 yıl önce
Umarım seferler tekrar açılır ne hostes arkadaslar ne de yer hizmetlerinde çalışan arkadaslar ne de yolcular mağdur olur. Bu durumda çalışan personelinde is akdi sona erebilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
abartmayalım ya. ~ 11 yıl önce
Hemen abartmayın ya şimdi fiyat aldım , PGS isg-esb 90 TL - THY isg-esb 94 TL , buyrun , ne öyle thy 269 tl falan , yazarken de adaletli yazalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yanlış taraftan bakmışsınız... ~ 11 yıl önce
hocam özellikle Atatürk Havalimanı/Esenboğa hattı tartışılıyor burada. Sizin yazdığınız bu konunun dışında. Konuyu dağıtmanın anlamı yok. İstanbul gibi büyük ve trafiği felç bir şehirde hangi havalimanına indiğiniz büyük önem taşıyor. O yüzden buradaki tartışmaları o gözle inceleyin lütfen. Zaten haberin konusu da bu... Teşekkürler...
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Siz konuyu hiç anlamamışsınız ki...
uzaydan abartmayana ~ 11 yıl önce
yorum yazarken bir okuyun hakkaten. işim avrupa yakasındaydı. geçen sabiha gökçen'e indim. tam 1.5 saatte zincirlikuyu'ya gelebildim. ankara atatürk hattından bahsediliyor burda
Hiç şaşırmadım ~ 11 yıl önce
Daha önce bu sitede yazmıştım. Hiç şaşırmadım. Atlasjet sürekli olarak hat açıp kapatıyor. En son da Londra'yı iptal ettiler. Alasjet için tarfieli uçmak lüks.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cevaben... ~ 11 yıl önce
hocam belki de bunun sebebi Atatürk Havalimanından yeni frekans açmanın çoook kolay(!) olması olabilir mi?.. :) Belki adamlar sürekl deniyorlar, ama sürekli yamultuluyorlar... kimbilir...
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
bizi burnu havada THY cilere mahkum ediyorlar sanki hepsi şirketin sahibi gibi , allah islah etsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Re:Hakan ~ 11 yıl önce
Hakan Bey, uçuşlar tek yön 44 + vergi'den başlıyor idi. Yanlış yönlendirmeyelim insanları. Üstelik business class biletleri THY'nin yarısı idi. Bizzat kendim bilet seçtim. Bu yapılan eğerki devlet eliyle TEKEL oluşturmak ise YAZIKLAR OLSUN... Demek ki THY'nin yaptığı bütün kârı biz Ankara insanları sağlıyoruz. Biz bu kadar zengin değiliz...!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Haklısın. THY ESB-ATA hattında Ankara'lıları tavuk gibi yoluyor. günlük baksınlar biletlere 269 altında bilet nadir görürler. Hergün onlarca bilet kesiyorum daha ucuz birşey görmedim.
Bilen biri ~ 11 yıl önce
Bu işi engellemek için apar topar Anlkara ya giden Sayın Hamdi Topçu dur. Bakanlığa sebep olarakta, fiyatların düşeceğini söylemiştir., ki doğrudur. Atlasjet uçuşlarının fiyatları daha ucuz olacaktı. Konu bu kadar basit. Halk , yani Airport haber okurları, tepkilerini gösterirlerse bu karar değişir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAKAN ~ 11 yıl önce
UCUZ FALAN DEĞİLDİ 144 +VERGİDEN BAŞLIYORDU FİYATLAR
Booking azligi? ~ 11 yıl önce
Acaba AtlasJet onumuzdeki bir kac ay icin bekledigi bookingi goremedigi icin mi kapatti? Cok da reklami yapilmamisti erisilebilirligi yoktu seferlerin. Bu yuzden yapildiysa erken yapilmis bir karar. Daha reklami dogru duzgun yapilmadan hele...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK engeli ~ 11 yıl önce
TK 'nin arka planda tas koydugunu dusunuyorum. Cok yazik .

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000