07 Ağustos 2014, Perşembe 21:52:40

ATATÜRK HAVALİMANI'NDA UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU

Yağmur ve elektrik yüklü bulutlar nedeniyle rötar ve iptal edilen uçuşlar nedeniyle yolcular mağdur oldu. Duruma alkış tutarak protesto eden yolcular, bilet iptali için de kuyruğa girdi.
  • Kolaya kaçmışlar diyen şahıs ve diğer mağduruk güvendik geldik diyen şahıslara itafen.mağdur olmanız tabiki kötü ona laf yok.pekiii yer personeli,uçuş ekibi,ekip planlamalar,araç planlamalar vs vs vs ohhh uçuşlar iptal deyip evlerinde uyumaya mı gittiler!!sadece thy değil tüm havayolu şirketleri perişan oldu.siz parayı verdiniz ya mağduruz demeniz ne kolay!yerdekiler binlerce ağzından sadece öfke cıkan yolcular ile uğraştılar fazla mesai cabası(ekstra para demeyin güldürmeyin)havadakiler saatlerce alanda sizden daha beter perişan oldular,hepsi,tüm havayolu uçucu ekipleri,ve uçaktaki ikram görevleri ve diğer görevleri hariç,planlamacılar birbirine girdi!arabamı sandın bas gaza gider.o planlar programlar ertelemeler iptaller olmasa ohh gökyüzü boş ver gazı gideriz mi sanıyorsunuz.hiççç denelenmeyin tümmm bunların sizin emniyetiniz için olduğunun farkında olamayacak kadar cahilsiniz.oraya buraya gidiyor ama demeyin daha ağır konuşurlar size..
  • Uçuş iptal olabilir tabi ki, ama yolcular mağdur edilemez. Şikayet edilen de bu
  • Düşüncesizlik... Ordakiler yolcu güvenliği için uçmazken insanların yaptığına bak hiç bir hava yolu şirketi uçuşunu ertelemek ya da iptal etmek istemez Thy ye güvenmiş gelmiş bu olay Thy yada başka hava yolu şirketlerinin isteyerek yaptığı birşey değil hava şartları nedeniyle hava şartları.
  • ve yurdum insanı havacılıkla tanışır.
  • ucurmasan thynin sucu,ucursan bi aksaklik olsa thynin sucu,bilet satmasan yine thynin sucu. dhmi yok diyorsa ne yapabilir thy. oyle buyuk sirketmiski thy yolcusunu magdur etmek icin bulutlara elektrik yukleyip yagmur firtina cikartmis. helal olsun..
  • Komiksiniz gerçekten yolcular. Havacılık ne bilmiyorsanız sussanıza. Elektrik yüklü buluta fırlatasım geldi sizi. Ölmek mi istiyosun arkadaşım. Yarın ki seferler tabi iptal olur her seferin saati şaştı düzeltmek için iptal edicek tabi . Yeni düzenlememi getirsin her firma bilmem kaç yüz noktaya olan uçuşunu !
  • Şu yorum yapan yolculara yemin ediyorum otobüs bile fazla..arkadaş bugün herhangi bir uçağın içinde olsaydın ve o türbülansı yaşasaydın bildiğin tüm duaları okuyup allah razı olsun sizden işinize saygı duydum der yoluna devam ederdin ama yok burdan klavye delikanlılığına devam aferin
  • Bu gece 12:00 da isten cikmasi gerekirken hala is yerinde olan esimin 5 dakika bile surmeyen telefonuyla öğrendim herşeyi. Hava yolu sirketletini Allah'la karıştıran yolcular, bu şirketler sizi ucurmamakla ne elde ediyor hiç düşündünüz mü? Hem organizasyon eksikti derken, ayni anda iptal edilen 10 uçağın 1000 den fazla yolcusuna birden nasıl yetisilecegini de açıklayın. Ve son olarak havaalanı çalışanlarının ofislerini yerle bir ederek, onlari hirpalayip döverek insanliktan çıkanların uçağa binmesi ne kadar sağlıklıdır söyleyin. Ekstrem bir durum olduğu aşikar. Herkesin canla başla çalıştığı aşikar. Sabahtan beri aç olanın sadece yolcular olmadığı da aşikar.
  • Turk hava yollarina guvendik geldik diyor. Beyni olan insan bunu soylermi? Senin güvenliğin icin iptal o ucuslar.
  • siz cok biliorsunuz hava sartlarinda iptal ne yani kalksinda simsek mi caksin adamlarin bi bildigi var olumu bayilmak sanan gerizekalilar var aramizda.personl elinde n geleni yapior 64sefer iptal olaganustu hal resmen her ucakda 100yolcu olsa en az 7000yolciya yakin yolcu var personl napcak herkese akil var.mantik var yarina al rahat rahat git isde

Atatürk Havalimanı iç hatlar terminalinde uçaklarını bekleyen yolcular yetkililere tepki gösterdi. Uçakların iptal edilmesi üzerine kuyruğa giren yolcular, bilet iptali için THY bilet satış gişe önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Yoğunluğun artması ve beklemekten yorulan bazı yolcular görevlilerle tartışıp alkışlarla protesto etti. Oturma guruplarında yer kalmaması nedeniyle bazı yolcular ve çocukları yerlerde otururken, bazı yolcularda X- Ray cihazlarının üzerinde uyudu. Gidemedikleri için mağdur olan ve ilgisizlikten yakınan bazı yolcular ise görevlilerle tartıştı.

Yetkililerin ilgisizliğinden yakınan yolculardan Aydemir Ferhat, “Sabahtan beri açız. Sabah altıdan beri ayaktayız. Yok otel ayarlıyoruz diyorlar ama bir şey yok ortada. Ayakta bekletiyorlar. Hiç yardımcı olmuyorlar” dedi.

Hastası olduğu için acilen gitmesi gerektiğine dikkat çeken Elvan Ekin, “Hastam var acil hastam var. Gitmemiz lazım. Türk Hava Yollarına güvendik geldik. Rezilliğimize bakın. Muş’a gideceğiz oradan da Bitlis’e gideceğiz. Kaldık buralarda” diye konuştu.

Duruma tepki gösteren bir yolcu, “Avusturya’dan geliyorum. Nevşehir’e gideceğim. Burada işlerim vardı. Halletmeye geldim. Tekrar Nevşehir’e gideceğim. Orada da işim var. İki gün sonra tekrar Avusturya’ya gideceğim. Ama şu anda uçaklar iptal olduğu için, yoğun yağıştan dolayı uçamıyoruz. Benim anlamadığım Ankara’ya Antalya’ya uçak kalkıyor hava yağışlı olduğu için. Ama bizi buradan Nevşehir’e veya başka bir yere göndermiyorlar. Artık burama kadar geldi. Altı saattir burada bekliyorum. Şu anda dış hatlara gideceğim baktım orada da olmadı, biletimi önlerinde yırtacağım, para mara da istemiyorum. Artık yeter. İnanın ki çektiğin rezilliğe değmiyor” dedi.

Uçakta 3 saat beklediğine dikkat çeken bir yolcu, “3 saat bizi uçakta beklettiler. Ondan sonra ‘yakıtımız bitti’ dediler. Yakıttan sonra bizi aşağıya indirdiler. Aşağıya indirince ‘iptal oldu uçağınız’ dediler. Burada bu kadar milleti perişan ettiler. Biletlerimizi yarına bıraktık. Burada bekleyeceğiz yarına kadar” diye konuştu.

Havayolu şirketinin kendilerini otobüsle göndermeyi teklif ettiğini iddia eden Sivaslı bir yolcu ise, “Bize bir açıklama yapmadılar. Biletler yarın için de belli değil dediler. Yer var mı? Yok mu? Belli değil. Sizin gitmeniz şüpheli dediler ve bize otobüs teklif ettiler. Otobüsle nasıl gideceğiz biz Sivas’a gidebilir miyiz. Otobüsle on sekiz saat sonra oraya gidersiniz dediler. Otele yerleştirin dedik yok otel parasını da vermiyorlar. Burada bir akrabanın yanına olmasa çadıra gideceğiz. Suriyelilerin kaldığı çadırlara sığınacağız” diyerek tepki gösterdi.

Öte yandan, THY Ankara, İzmir ve Antalya dışında yapması gereken 64 iç hat seferini iptal etti. İptal olan seferlerin yolcuları yarın ki seferlere aktarılırken, bazı yolcular otellere götürülüyor.



















ATATÜRK HAVALİMANI'NDA UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Kolaya kaçmışlar diyen şahıs ve diğer mağduruk güvendik geldik diyen şahıslara itafen.mağdur olmanız tabiki kötü ona laf yok.pekiii yer personeli,uçuş ekibi,ekip planlamalar,araç planlamalar vs vs vs ohhh uçuşlar iptal deyip evlerinde uyumaya mı gittiler!!sadece thy değil tüm havayolu şirketleri perişan oldu.siz parayı verdiniz ya mağduruz demeniz ne kolay!yerdekiler binlerce ağzından sadece öfke cıkan yolcular ile uğraştılar fazla mesai cabası(ekstra para demeyin güldürmeyin)havadakiler saatlerce alanda sizden daha beter perişan oldular,hepsi,tüm havayolu uçucu ekipleri,ve uçaktaki ikram görevleri ve diğer görevleri hariç,planlamacılar birbirine girdi!arabamı sandın bas gaza gider.o planlar programlar ertelemeler iptaller olmasa ohh gökyüzü boş ver gazı gideriz mi sanıyorsunuz.hiççç denelenmeyin tümmm bunların sizin emniyetiniz için olduğunun farkında olamayacak kadar cahilsiniz.oraya buraya gidiyor ama demeyin daha ağır konuşurlar size..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Uçuş iptal olabilir tabi ki, ama yolcular mağdur edilemez. Şikayet edilen de bu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aaaa ~ 10 yıl önce
Düşüncesizlik... Ordakiler yolcu güvenliği için uçmazken insanların yaptığına bak hiç bir hava yolu şirketi uçuşunu ertelemek ya da iptal etmek istemez Thy ye güvenmiş gelmiş bu olay Thy yada başka hava yolu şirketlerinin isteyerek yaptığı birşey değil hava şartları nedeniyle hava şartları.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
118.5 ~ 10 yıl önce
ve yurdum insanı havacılıkla tanışır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yermemuru ~ 10 yıl önce
ucurmasan thynin sucu,ucursan bi aksaklik olsa thynin sucu,bilet satmasan yine thynin sucu. dhmi yok diyorsa ne yapabilir thy. oyle buyuk sirketmiski thy yolcusunu magdur etmek icin bulutlara elektrik yukleyip yagmur firtina cikartmis. helal olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Komiksiniz gerçekten yolcular. Havacılık ne bilmiyorsanız sussanıza. Elektrik yüklü buluta fırlatasım geldi sizi. Ölmek mi istiyosun arkadaşım. Yarın ki seferler tabi iptal olur her seferin saati şaştı düzeltmek için iptal edicek tabi . Yeni düzenlememi getirsin her firma bilmem kaç yüz noktaya olan uçuşunu !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Şu yorum yapan yolculara yemin ediyorum otobüs bile fazla..arkadaş bugün herhangi bir uçağın içinde olsaydın ve o türbülansı yaşasaydın bildiğin tüm duaları okuyup allah razı olsun sizden işinize saygı duydum der yoluna devam ederdin ama yok burdan klavye delikanlılığına devam aferin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
calisan esi ~ 10 yıl önce
Bu gece 12:00 da isten cikmasi gerekirken hala is yerinde olan esimin 5 dakika bile surmeyen telefonuyla öğrendim herşeyi. Hava yolu sirketletini Allah'la karıştıran yolcular, bu şirketler sizi ucurmamakla ne elde ediyor hiç düşündünüz mü? Hem organizasyon eksikti derken, ayni anda iptal edilen 10 uçağın 1000 den fazla yolcusuna birden nasıl yetisilecegini de açıklayın. Ve son olarak havaalanı çalışanlarının ofislerini yerle bir ederek, onlari hirpalayip döverek insanliktan çıkanların uçağa binmesi ne kadar sağlıklıdır söyleyin. Ekstrem bir durum olduğu aşikar. Herkesin canla başla çalıştığı aşikar. Sabahtan beri aç olanın sadece yolcular olmadığı da aşikar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Turk hava yollarina guvendik geldik diyor. Beyni olan insan bunu soylermi? Senin güvenliğin icin iptal o ucuslar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yabanci ~ 10 yıl önce
siz cok biliorsunuz hava sartlarinda iptal ne yani kalksinda simsek mi caksin adamlarin bi bildigi var olumu bayilmak sanan gerizekalilar var aramizda.personl elinde n geleni yapior 64sefer iptal olaganustu hal resmen her ucakda 100yolcu olsa en az 7000yolciya yakin yolcu var personl napcak herkese akil var.mantik var yarina al rahat rahat git isde

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000